Liežuvio užkandis
Ingridientai:0,5kg jautienos liežuvio,
2-3 pipirai,
1-2 lauro lapeliai,
25g druskos,
2-3 skiltelės česnako,
truputis cukraus.
Gaminimas
Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikomas šaltoje patalpoje 7-8 dienas. Po to verdamas pasūdytame vandenyje su prieskoniais 2-3val. Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (pašalinamas baltas paviršiaus sluoksnelis), atšalęs supjaustomas plonais griežinėliais.
Pastabos:
Prie liežuvio atskirai duodama majonezo arba krienų.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!