Troškinta jautiena su lašinukais
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg jautienos,
100 g lašinukų,
morka,
svogūnas,
petražolės šaknis,
druskos,
pipirų,
duonos plutos,
1 šaukštas miltų.
Gaminimas:
Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vandenyje išplaktus miltus ir dar 5 minutes pavirinti. Tada nukošti, pertrinti daržoves ir sudėti į padažą. Mėsą atrišti ir patiekti su padažu bei bulvėmis. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!