Daržovių ir mėsos troškinys su kava


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

1.400 g jautienos minkštimo,
2. 50 g riebalų,
3.2 nedideli svogūnai,
4.1 šaukštas miltų,
5.1 stiklinė stiprios kavos,
6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos,
8.200 g ankštinių pupelių,
9.10—15 džiovintų slyvų, druskos, cukraus,
10.100—150 g grietinės,
11.žalumynų.

Gaminimas:
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjautas morkas ir nuplautas slyvas. Po kelių minučių sudėti supjaustytas ankštines pupeles ir įpilti _šiek tiek karšto vandens. Dar patroškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Sudėti grietinėje išplaktus miltus, apibarstyti žalumynais.” Valgį į stalą paduoti troškintuve.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!