Bulvės su salierais

Ingridientai:
5—6 bulvės,
2 salierai,
50 g sviesto,
2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
šaukštelis susmulkintų salierų lapelių,
druskos.
Gaminimas
Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyto vandens ir verdami ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedamas sviestas, grietinė, pyrago džiūvėsėliai. Viskas sugrūdama. Užbarstoma susmulkintų salierų lapelių. Valgoma su jautienos ar avienos patiekalais,

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!