Langetas su svogūnais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1.500 g jautienos minkštimo arba antrekoto pusgaminio,
2.druskos, pipirų,
3.50 g riebalų,
4.4 nedideli svogūnai.
Padažui:
5.50 g sviesto,
6.1 šaukštas miltų,
7.1 1/2 stiklinės mėsos sultinio,
8.200 g grietinės.

Gaminimas:

Iš mėsos išpjaustyti plėves ir sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti ir iš abiejų pusių kepinti įkaitintuose riebaluose, kol paruduos. Apkepusius griežinėlius apibarstyti druska, pipirais ir perdėti į troškintuvą, o į keptuvę, kurioje kepė, įpilti karšto vandens, tuo vandeniu apipilti mėsą ir uždengus dangčiu troškinti ant,mažos ugnies. Svogūnus supjaustyti žiedais ir pakepinti įkaitintame svieste. Atskirai pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, į juos pamažu supilti sultis, kuriose buvo troškinama mėsa, viską 5 minutes pavirinti, įdėti grietinės.
Keptus svogūnus sudėti ant mėsos griežinėlių. Patiekti su padažu, virtomis arba keptomis bulvėmis, šviežių daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!