25 rezultatų ieškant "visus"

Ryžiai su vėžiais

Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šaukštais sviesto, iškoškite. Į kitą indą sudėkite visus vėžių likučius, užpilkite 8 stiklinėmis vandens, gerai pavirink..

Recepto vertinimas: 0

Stambiais gabalais troškinta aviena

Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose iki gražios gelsvos spalvos. Paskui avieną dėkite į troškinimo indą, sudėkite visus likusius produktus prieskonius ir troškinkite retkarčiais apversdami. Paskui mėsą, daržoves išimkite, mėsą supjaustykite griež..

Recepto vertinimas: 4

Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės

1. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite į 4-8 skilteles, priklausomai nuo obuolių dydžio. 2. Sumaišykite visus pirmojo marinato ingredientus ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Sudėkite supjaustytus obuolius į dubenį ir užpilkite šiltu marinatu. Palaikykite per naktį. Nup..

Recepto vertinimas: 0

Margarita

Menkę, nulupus ir išėmus kaulus, ir svogūną supjaustyti mažais kvadratėliais. Į dubenėlį sudėti visus produktus ir užpilti majonezu. Kas mėgsta galima įdėti šaukštą kubeliais pjaustytų virtų bulvių. ..

Recepto vertinimas: 4

Varškės užkandis su lašiša

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI GRYBAI

Grybus nuvalyti, gerai nuplauti kelis kartus, kiaurasamtyje nuvarvinti. Didesnius grybus supjaustyti per pusę arba į keturias dalis. Grybus sudėti į puodą ir virti apie 30 min. Tada vėl į kiaurasamtį, nuvarvinti. Vėl į puodą su vandeniu, sudėti visus prieskonius, actą pačioj pabaigoj ..

Recepto vertinimas: 0

Ugnikalnis

Visus ingridientus sumaišyti kartu. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min. Išėmus vėsinti apie 5-10 min. Baltas glajus: visus ingriedientus gerai išplakti su mikseriu iki vientisos masės. Glajų užpilti ant atvėsusio pyrago ir palaukti kol sukietės. Ant viršaus užberti smulkintus ri..

Recepto vertinimas: 0

Bananinis "Tiramisu"

1. Išplakame kiaušinių trynius, pusę vyno, miltinį cukrų ir sūrį. 2. Sumaišome likusį vyną ir kavą. Į šią masę įdedame sausainius. 3. Didelę lėkštę išklojame mirkytais sausainiais, ant jų dedame sluoksnį maskarponės masės, paskui supjaustytų bananų. Užberiame t..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis su citrina

Visus gėrimus bei ledo gabaliukus sumaišyti ir įpilti į taurę, kurioje sudėtos vyšnios. Po to į taurę įdėti citrinos griežinėlį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su medaus padažu

Žuvį supjaustome gabalėliais ir iškepame įkaitintame aliejuje. Plaktuvu išmaišome aliejų, garstyčias, medų, majonezą ir actą. Pasūdome, pagardiname pipirais. Apelsinus nulupame ir išskirstome skiltelėmis. Nulupame kiekvieną skiltelę gaubiančią plėvelę. Tai darome virš lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

"Rojaus" pyragas

Baltymus atskirkite nuo trynių. Du baltymus išplakite iki standumo. Kitus galite užšaldyti šaldymo kameroje ir prireikus iš jų gaminti kitokius desertus. Visus trynius sukite su cukrumi, kol masė taps puri. Apelsiną nuplaukite ir nutarkuokite geltonąjį žievės sluoksnį. Sviestą..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta antis

Iš paruoštos anties atsargiai, nesugadindami odelės, išimame visus kaulus. Išpjaustome riebalus. Paukštieną įtriname druska, apšlakstome brendžiu arba vynu ir padedame į šaldytuvą. Vištų krūtinėles, nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame nuluptą, smulkiai supjaustytą svog..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų, mangų ir mocarelos salotos

Mocarelą supjaustyti nedideliais kubeliais. Mangus nulupti, išimti kaulus, minkštimą supjaustyti kubeliais. Gražgarstes nuplauti, gerai nusausinti. Aitriąją papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Apelsinų sultis pakaitinti puode ir supylus į dubenį gerai..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški avienos iešmeliai

Aštuonis medinius iešmelius pamerkite pusvalandžiui į vandenį. Dideliame dubenyje sumaišykite visus komponentus, kol gausite minkštą vientisą masę. Iš gautos masės suvoliokite dešrelės formos ritinėlius, sumaukite ant iešmų ir nakčiai padėkite šaltai. Įkaitinkite grilį arba k..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)

Kalakutą supjaustykite dalimis. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir salierus. Užvirinkite 3 l vandens su svogūnu, česnakais, morkomis ir salierais. Pasūdykite ir su..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ MIŠRAINĖ

Bulves isvirti su lupenomis ir supjaustyti kubeliais. Agurkus ir obuolius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Svogunus supjaustyti kuo smulkiau. Ruosiant padaza visus produktus maisyti is eiles, kol gausime vientisa mase. Uzpilti padaza ant darzoviu ir viska gerai ismaisyti. ..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS "MEILĖS MAGIJA"

Isvalyta astuonkoji supjaustyti ziedeliais ir trumpai pakepinti ant labai karstos keptuves su aliejumi, sudeti visus prieskonius (druska, pipirus, susmulkinta cesnaka). Ryzius isvirti byriai ir atvesinti. Paprika nuplauti, isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti siaudeliais. Visus produktus sumaisyti,..

Recepto vertinimas: 0

ŠAKOTIS

Sviesta ir cukru istrinti iki vientisos mases nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, kol sudesite visus kiausinius. Tada sudeti miltus, citrinu esencija, supilti grietinele ir konjaka. Viska labai gerai ismaisome iki vientisos mases. Kepti specialiame peciuje...

Recepto vertinimas: 1

OBUOLIŲIR ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS

Is obuolio isimame seklalizdzius, bet nenulupame. Visus produktus stambiai supjaustome ir sumaisome su majonezu...

Recepto vertinimas: 0

KARŠTAS LAŠIŠOS PYRAGAS

Pasiruosiame kepimo forma. Sluoksniuotos teslos laksta, kuri klosime i formos dugna,iskociojame ir iklojame i kepimo forma, kad uzdengtu visus krastus ir dugna. Sluoksniaissudedame visas kepintas darzoves, ant ju - cukiniju griezinelius, ant cukiniju - lasisosgriezinelius, uzpilame padazu ir uzdengi..

Recepto vertinimas: 5

PIRATŲ MIŠRAINĖ

Pupeles nukosti. Paruosti padaza: visus ingridientus ismaisyti. Visas pupeles suberti i salotine ismaisyti, suderti svogunus ir uzpilti padazu. Ismaisyti ir palikti 1 val pastoveti. Pries patiekiant ismaisyti...

Recepto vertinimas: 5

Mandarinai šokolade

I inda sudeti kakava, cukru ir grietine. Viska ismaisyti. Visus mandarinus isskaidyti i skilteles. Kiekviena skiltele apvolioti paruostoje maseje ir palaikyti 20-30 min. saldytuve. Skanaus! (Dovile)..

Recepto vertinimas: 0

Salotos

Visus vaisius nuplauti. Kivius,apelsinus ir bananus nulupti. Paskui visus vaisius supjaustyti norimo dydžio kubeliais. Viską supjausčius dėkite į indą ir užpilkite multivitaminų sultimis. Skanaus!!! (Vaiva )..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: visus