25 rezultatų ieškant "visus"

Mieliniai žagarėliai

Iš kiaušinių, cukraus, trupučio miltų, mielių ir pieno užmaišykite skystą tešlą ir pastatykite šiltai, kad pakiltų. Po valandos, jei tešla tinkamai pakilusi, sudėkite visus miltus, užminkykite ir laikykite šiltai, kol pakils. Pakilusią tešlą iškočiokite 1 mm storio lakštais, ..

Recepto vertinimas: 3

Avižinių miltų spurgos

Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Toliau, pildami vandenį, pastoviai maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą. Vienu metų verdame tiek spurgų, kad šios puode neliestų viena kitos. Verdame tol, kol paruduos. Išvirtas spurgas apibarstome ..

Recepto vertinimas: 0

Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės

1. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite į 4-8 skilteles, priklausomai nuo obuolių dydžio. 2. Sumaišykite visus pirmojo marinato ingredientus ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Sudėkite supjaustytus obuolius į dubenį ir užpilkite šiltu marinatu. Palaikykite per naktį. Nup..

Recepto vertinimas: 0

Žaliosios bagetės

1. Supilkite drungną vandenį į dubenį ir sumaišykite su aliejumi. Vandenyje ištirpinkite mieles. 2. Po truputį suberkite cukrų, druską ir miltus. Suminkykite tešlą iki vientisos masės. Palikite 40 min. kilti. 3. Lentą pabarstykite miltais ir gerai išminkykite tešlą. 4. Padalykite te..

Recepto vertinimas: 0

Brokolio fantazija

Brokolio žiedyno šakeles apvirtinti (geriausia apie 5 min. garuose), ataušinti. Riešutus susmulkinti, ananaso griežinėlius supjaustyti gabalėliais. Visus komponentus atsargiai išmaišyti ir užpilti jogurtu. ..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, įpilti citrinos, gerai išplaktus baltymus, miltus ir atsargiai sumaišyti. Tortinę iškloti popieriumi (rato formos), patepti sviestu ir supilti tešlą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 40-45 min., geriausiai dieną preieš ruošiant tortą. Indelyje užplikyti stipri..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas "nėgriukas"

Visus ingedientus gerai ismaišyti,sodą dėti nugesintą grietinėje. Kepti apie 30 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Ugnikalnis

Visus ingridientus sumaišyti kartu. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min. Išėmus vėsinti apie 5-10 min. Baltas glajus: visus ingriedientus gerai išplakti su mikseriu iki vientisos masės. Glajų užpilti ant atvėsusio pyrago ir palaukti kol sukietės. Ant viršaus užberti smulkintus ri..

Recepto vertinimas: 0

Karbonarų spageti

Nesulaužytus spageti isvirti pasūdytame vandenyje: įstatyti į gilų puodą stačius ir pamažu, suminkstėjus verdančiai daliai susukti taip, kad apsemtų juos visus. Kumpį, lasinius, grybus ir pomidorus smulkiai supjaustyti ir patroskinti, kol suminkstės. Kiausinius sumaisyti su grietinėle,..

Recepto vertinimas: 5

Kokteilis "London"

Į taurę įdėti ledo gabaliuką, supilti visus gėrimus ir maišyti. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su ryžiais

Iš virtos vištos išimti kaulus. Visus produktus supjaustyti kubeliais ir sluosniais sudėti į salotinę. Ant viršaus užpilti majonezą, papuošti petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, marinuota su burbonu

Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą. Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną ka..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiška duona su lašinukais

Visus paminėtus ingredientus sukrėskite į puodą ir sumaišykite. Palikite 2 dienoms šiltoje vietoje. Ištraukę tešlą, perminkykite ir suformuokite į didelį kepalą ar keletą mažesnių. Kepkite orkaitėje 3 valandas. ..

Recepto vertinimas: 0

Malta mėsa ant iešmo (Skirmantės) (foto)

Medinius iešmelius reikia maždaug 20 minučių pamirkyti vandenyje. Sumaišyti visus faršo produktus ir palikti pastovėti. Vėliau ant iešmų formuoti pailgas 8-10 cm ilgio mėsos bandelės. Sudėti iešmus į aliejumi pateptą skardą ir kepti 15-20 min 225C temperatūroje kelis kartus ..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas "Apelsinas" (Jūratės)

Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais. Skardą iškloti kep. popieriumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Morką nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Į puodą sudėkite mėsą, morkos kubelius, supjaustytus svogūnus bei česnakus, čiobrelius ir lauro lapą. Įpilkite 750 ml karšto vandens ir pagardinkite druska. Uždenkite ir v..

Recepto vertinimas: 2

Konservuotos paprikos (Ramunės)

Visus komponentus išskyrus papriką sudėti į didelį puodą, išmaišyti ir užvirti. Žalias ir raudonas paprikas išplauti, pašalinti kotelį ir sėklas, supjaustyti žiedais, suberti į puodą ir pavirti 30 minučių, pastoviai maišant. ..

Recepto vertinimas: 0

ŠPARAGAI SU PISTACIJOMIS

Sumaisykite visus uzpilui skirtus produktus. Susmulkinkite riesutus. Nuvalykite sparagus. (Ju nereikia lupti, bet kamblius butina svariai nugremzti). Nuplaukite galiukus. Sudekite sparagus i kruveles ir perriskite medvilniniu siulu. Uzvirinkite dideliame puode vandeni, iberkite truputi druskos ir zi..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS "MEILĖS MAGIJA"

Isvalyta astuonkoji supjaustyti ziedeliais ir trumpai pakepinti ant labai karstos keptuves su aliejumi, sudeti visus prieskonius (druska, pipirus, susmulkinta cesnaka). Ryzius isvirti byriai ir atvesinti. Paprika nuplauti, isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti siaudeliais. Visus produktus sumaisyti,..

Recepto vertinimas: 0

RŪKYTOS LAŠIŠOS SALOTOS

Pomidorus nuplikyti ir nulupti odele, perpjauti pusiau, isimti seklas, ir supjaustyti kubeliais. Kopusta smulkiai supjaustyti. Kivius aplupti ir supjaustyti pusgriezineliais. Mandarinus nuvarvinti. Visus ingridientus sumaisyti, ant virsaus sudeti supjaustyta lasisa. Padazui: visas sudetines dalis is..

Recepto vertinimas: 0

"PIENO DEBESYS"

Kondensuota piena atsaldyti. Paskui visus produktus isplakti. Supilti i aukstas taures, ideti ledo, papuosti vysniomis ir metu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS

Kopustus susmulkiname, kruopsciai pertriname su druska, suberiame tarkuotas morkas, skiltelemis pjaustytus obuolius, sudedame visus prieskonius ir spanguoles, kruopsciai ismaisome. Paspausdami sudedame i inda, virsu pridengiame kopustu lapais, uzdengiame medine lentele ir prislegiame, kad skystis ap..

Recepto vertinimas: 0

KARŠTAS LAŠIŠOS PYRAGAS

Pasiruosiame kepimo forma. Sluoksniuotos teslos laksta, kuri klosime i formos dugna,iskociojame ir iklojame i kepimo forma, kad uzdengtu visus krastus ir dugna. Sluoksniaissudedame visas kepintas darzoves, ant ju - cukiniju griezinelius, ant cukiniju - lasisosgriezinelius, uzpilame padazu ir uzdengi..

Recepto vertinimas: 5

Juodoji rožė

Visus gėrimus, išskyrus juodųjų serbentų likerį, sumaišyti su ledo gabaliukais.Į taurę įdėti vyšnių, užpilti juodųjų serbentų likeriu, ir ant viršaus supilti sumaišytus gėrimus. (.)..

Recepto vertinimas: 0

Salotos

Visus vaisius nuplauti. Kivius,apelsinus ir bananus nulupti. Paskui visus vaisius supjaustyti norimo dydžio kubeliais. Viską supjausčius dėkite į indą ir užpilkite multivitaminų sultimis. Skanaus!!! (Vaiva )..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: visus