20 rezultatų ieškant "vienu"

Briedukų padažas

Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Avižinių miltų spurgos

Avižinių miltų spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės avižinių miltų, 1/2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų, 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės, 1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono, 0.75 stiklinės vandens, žiupsnelis druskos, 1/2 stiklinės cukr..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis plokštainis

Grietininis plokštainis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušinio tryniai, 50 g tirpinto sviesto, 250 g cukraus, 500 g miltų, 1 šaukštelis sodos, 1 kg obuolių, druskos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Kiaušinio trynius su pora šaukštų cukraus ištrinkite iki baltum..

Recepto vertinimas: 0

Kalkutiena šventiškai

Kalkutiena šventiškai Patiekalo šalis: Liuksemburgas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Patiekalui paruošti reikės 2 pomidorų, 1 gabalėlio meliono (200g), 3 – 4 baziliko lapelių, 2 šalavijo šakelių, 2 kalakutienos šnicelių (100g), 2 stalinių šaukštų obuolių sulčių, druskos, ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis pyragas

Vaisinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 kiaušiniai; 1 stiklinė cukraus; 0.5 stiklinės kefyro arba rūgpienio; 50 g. tirpyto sviesto arba 1/4 aliejaus; apie 2 stiklinės miltų; vanilinio cukraus, cinamono pagal skonį; 1 arbatinis šaukštelis kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu

Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški vištų sparneliai

Pikantiški vištų sparneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 vištų sparnelių. Marinatui: 2.1 stiklinė (250ml) pomidorų padažo, 3.1 svogūnas (50g), 4.1 česnako skiltelė, 5.2 1šрaukštai “Worchester” padažo, 6.2 šaukštai citrinų sulčių, 7.1 šaukštelis aštr..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai II

Trapi tešla picai II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g pieno, 25g šviežių.mielių, 2 kiaušinių tryniai, 125g kamb. temp. sviesto, 3 arb. šaukšteliai cukraus, žiupsnelis sodos, ne daugiau kaip 700g miltų. Gaminimas: Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome...

Recepto vertinimas: 3

Varškės - migdolų šarlota

Varškės - migdolų šarlota Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Biskvitas: 6 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arb. š. vanilino, ¼ šaukštelio vyno akmens (jį galima pakeisti actu) 1 stiklinė miltų, ¼ stiklinės krakmolo, Cukraus pudros ..

Recepto vertinimas: 2

Braškių uogienė

Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas,  Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių lazdelės

Bulvių lazdelėsIngridientai:1 kg bulvių aliejaus druskosGaminimasBulves nuskuskite, nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite lazdelėmis. Į keptuvę įpilkite aliejaus, kad apsemtų bulves. Aliejų gerai pakaitinkite, sudėkite bulvių lazdeles ir kepkite, kol pusiau iškeps (mažda..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“Ingridientai:Kepsniui:30 g fermentinio sūrio1 kiaušinio 30 g duonos džiūvėsėlių 20 ml aliejaus (kepti)5 g salotų „Freese“ (papuošti)Padažui:50 g šaldytų špinatų 30 g ropinių svogū..

Recepto vertinimas: 4

Maltiniai

MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..

Recepto vertinimas: 5

Šakotis

ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..

Recepto vertinimas: 4

Pica “Margarita”

Pica “Margarita”Ingridientai:300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomidorų padažo, 0,5 šaukštelio cukraus, 3 šaukštelia..

Recepto vertinimas: 3

Pica “Fungi”

Pica “Fungi”Ingridientai:Pievagrybių, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomidorų padažo, 0,5 šaukštelio cukraus, 3 š..

Recepto vertinimas: 1

Pica “ Saliami”

Pica “ Saliami”Ingridientai:“Saliami” dešros, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomidorų padažo, 0,5 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Pica “Siciliana”

Pica “Siciliana”Ingridientai:Ančiuviai, Pusiau perpjautos alyvuogės, Petražolės, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomi..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: vienu