25 rezultatų ieškant "valanda"

Kalmarų salotos

Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų kiekis turėtų būti maždaug toks pat kaip ir kalmarų). Svogūnus perpilti šaltu vandeniu. Sumaišyti kalmarus ir svogūnus su majonezu ir juodaisiais pipira..

Recepto vertinimas: 1

Žvaigždutės

Visus produktus suminkykite ir tešlą 1 valandą palaikykite šaltai. Paskui ją iškočiokite 3 – 4 mm storio lakštais, formelėmis išpjaukite žvaigždutes, kurių paviršių aptepkite tryniu ir apibarstykite kristaliniu cukrumi. Sausainėlius kepkite, kol pageltonuos. Skanaus ! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su ankštinėmis daržovėmis

Pupeles pamirkykite šaltame vandenyje 8 – 10 valandų. Paskui pavirkite 1 valandą, sudėkite smulkintas bulves, morkas, svogūnus, pagardinkite prieskoniais ir pavirkite 15 minučių. Patiekdami papuoškite kapotomis petražolėmis ir sviesto įdėkite sviesto gabaliuką. Jei virdami sriubą nau..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas keksas

Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas. Išmaišykite. Sudėkite iki baltumo išplaktus baltymus, likusius miltus, sodą, citrinos žievelę, atsargiai išmaišykite. Tada tešlą pilkite į kekso formos kepimo indą. Žiūrėki..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotiniai

Jautieną supjaustykite plonais gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir ant vidurio uždėję kimšinio susukite į lovelį, suriškite siūlu ar susmaigstykite pagaliukais ir pakepinkite ant sviesto. Kimšinį paruoškite iš smulkiai supjaustytų svogūnų pakepintų svieste. Juos pagardink..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos

Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplauname ir palaikome sūriame vandenyje. Tada supjaustome nedideliais žiedeliais. Papriką supjaustome šiaudeliais. Daržoves sudedame į stiklainį, užpilame paruoštu padažu, uždengiame ir bent valandą (galima ir ilgiau) laikome šaldytuve. Prieš patiek..

Recepto vertinimas: 0

Teksasietiškas guliašas

Nuluptus ir nuplautus svogūnus supjaustykite labai smulkiai. Nuvalytas ir nuluptas daržoves supjaustykite kubeliais. Gabalėliais supjaustytą mėsą (arba faršą) apkepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Sudėkite mėsą į troškintuvą, išspauskite česnaką, suberkite svogūnus, pas..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Šviežių uogų gaivinantis gėrimas

Nuplautas uogas ir pusę razinų užplikykite karštu vandeniu ir pridengus drobule palaikykite 3 dienas. Po to perpilkite į emaliuotą puodą, 1 valandą pavirkite, perkoškite. Į virinį supilkite su 2 litrais vandens ištirpintas cukrus. Gėrimą atvėsinkite supilkite į butelius, įdėkite p..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena tešloje

Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė. Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve. Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 5

Skanus varškės pyragas

Ištirpinti sviestą, kai ataušta - įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir gerai išsukti, kol ištirpsta cukrus. Dėti kepimo miltelius, miltus ir kakavą ir gerai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis, sudėti į maišelius ir dėti į šaldiklį. Ištrinti varškę, sudėti krakmolą,..

Recepto vertinimas: 2

Škotiški trapučiai

1. Sumaišome ir persijojame kvietinius ir ryžių miltus, žiupsnelį druskos. 2. Sviestą plakame plaktuvu maždaug minutę. Paskui suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa puri. Toliau plakdami supilame vanilės esenciją. 3. Mediniu šaukštu sumaišome miltus ir sviesto masę. Iš..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai

Lašinukus supjaustykite juostelėmis, o veršieną – gabalais kaip karbonadui. Mėsą gerai išmuškite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palaukite apie valandą, tada pabarstykite pipiriukais ir čiobreliais, ant kiekvieno gabalėlio dėkite slyvą ir suvyniokite. Apjuoskite lašinukų juos..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosais

Dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius, sugrūstus riešutus, smulkiai supjaustytus abrikosus, obuolių sultis, grūstą česnaką, tirpintą sviestą, rozmarinus ir druską. Krūtinėlės šone padarome įpjovą. Į šią „kišenę" šaukštu sudedame pagamintą įdarą. Kraštus užsiuvam..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską.Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvėsėlius,..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos su vaisiais (Ramunės)

Ananasą supjaustom nedideliais kubeliais, vynuoges - per pusę, kopūstus pasmulkiname. Viską sumaišome, užpilame jogurto, ananasų sulčių, aliejaus, pabarstome prieskoniais ir gerai išmaišome. Palaikome apie valandą. Prieš patiekiant, sudedame mandarinų skilteles, svogūno laiškus, da..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas su mėtų kremu

Kiaušinius išplakame su 5 šaukštais vandens, 175 g miltinio cukraus, pakeliu vanilinio cukraus ir žiupsneliu druskos. Miltus persijojame su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. Sumaišome su išplakta mase. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą torto formą. Kepame 200 laipsn..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas bananų pyragas (Banana Bread)

Sviestą gerai išsukite su cukrumi, supilkite išplaktus kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Bananus nulupkite, sugrūskite, sumaišykite su persijotais miltais, kepimo milteliais, soda ir druska. Po to sumaišykite abi tešlas, suberkite kapotus riešutus. Maišykite, kol tešla pasida..

Recepto vertinimas: 4

Kubietiškas pyragas su vištiena

Iš miltų, riebalų (sviesto ir margarino), cukraus ir kiaušinių trynių paruoškite tešlą. Įberkite tarkuoto muskato riešuto, gerai išminkykite rankomis; palaikykite valandą. Keptuvėje ištirpdykite sviestą, pakepinkite nuluptus pomidorus be sėkliukių, sumaltus svogūnus ir ankštini..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiškai troškinta aviena

Avieną supjaustykite į 15-16 vienodų gabaliukų. Moliniame puode (arba keptuve) pašildykite aliejų ir truputį apkepin kite mėsą; pasūdykite, įberkite raudonųjų pipirų mišinio. Sudėkite nuluptas ir išilgai supjaustytas morkas ir ropes. Uždenkite dangčiu ir valandą troškinkit..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską. Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvės..

Recepto vertinimas: 4

Šimtalapis

Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplaktais jame kiaušiniais suberiami miltai, supilamos pakildintos mielės ir smarkiai minkoma ne mažiau pusvalandžio. Tešla padalijama į šešias dalis, nekeičiant paskutinės minkymo krypties. Iš kiekvieno ga..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiškas guliašas su raugintais kopūstais

Svogunus supjaustykite siaudeliais, cesnaka isspauskite. Mesa supjaustykite gabaliukais, pakepinkite keptuveje su aliejumi. Baigiant kepti, sudekite svogunus ir cesnakus. Visa keptuveje turini perpilkite i troskintuva, sudekite pomidoru tyre, ipilkite 250ml vandens, pasudykite, suberkite prieskonius..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: valanda