25 rezultatų ieškant "valanda"

Bulvių ir grybų apkepas

Nuskustas bulves plonai supjaustykite, sukapokite grybus. Svogūnus, grybus ir česnaką sumalkite ir sudėkite į ugniai atsparų indą, ant viršaus uždėkite bulves, apibarstykite pipirais, užberkite šaukštą sūrio. Susluoksniuokite likusias bulves, užpilkite grietinėle, sumaišyta su kia..

Recepto vertinimas: 5

Paukštienos salotos

Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir užpilkite marinatu pagamintu iš likusio sultinio nuo vištienos virimo ir majonezo, acto, druskos ir cukraus. Agurkus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais. Bulves,..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su lašinukais

Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą surišti siūlu, pakepinti. Tada įpilti vandens, sudėti supjaustytas daržoves ir kepti 1 valandą. Iškepus, nuimti siūlus, supjaustyti. Iš sulčių, kuriuose kepė mėsa pagaminti padažą su miltais ir grietine. S..

Recepto vertinimas: 0

Virta kiauliena su daržovėmis

Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir virti. Išvirusią mėsą dėti į dubenį ir supjaustyti. Daržoves sudėlioti aplink mėsą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Trupintas plokštainis

Iš visų produktų paprastu būdu paruoškite minkomą tešlą, ir ją 1 valandą palaikykite šaltai. Prieš kepant skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sustingusią tešlą trupinkite tiesiai į skardą riešuto dydžio gabalėliais. Tik vienod..

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su grybais

Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti miltus, sumaišyti su cukrumi, įlašinti kvapiųjų lašų. Tešlą dar kartą gerai sumaišyti ir sudėti Į paruoštą skardą. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus kiaušinius. Kepti orkaitėje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis su garstyčiomis

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su vaisiniu padažu

Silkes 1 valandą pamirkyti piene. Grietinę sumaišyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis slyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepiančiaisiais pipirais ir suplakti plakikliu. Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. Obuolius nulupti, pašalinti seklializdžius ir supjaustyti p..

Recepto vertinimas: 0

šaltibarščiai

Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, suberiame nuluptus, smulkiai supjaustytus agurkus, sukapotus svogūnų laiškus, krapus. Užpilame kefyru, pasūdome, suberiame smulkiai supjaustytus kietai virtus kiaušinius ir išmaišome. Prieš tiekdami į stalą, šaltibarščius 1 valand..

Recepto vertinimas: 5

Suktinukai

Lašinukus supjaustykite juostelėmis, o veršieną – gabalais kaip karbonadui. Mėsą gerai išmuškite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palaukite apie valandą, tada pabarstykite pipiriukais ir čiobreliais, ant kiekvieno gabalėlio dėkite slyvą ir suvyniokite. Apjuoskite lašinukų juos..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su sūrio plutele

Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Mėsą išminkyti, apšlakstyti citrinų sultimis, įtrinti druska, pipirais, mairūnu ir česnaku. Palikti valandai vėsioje vietoje. Vėliau padaryti iš jos norimą formą, aprišti siūlais ir kepti taukuose kol apskrus. Tuomet perdėti į puodą, šiek tiek apšlakstyti sultimis ir uždengus ..

Recepto vertinimas: 0

Orinukai su kavos kremu

Kiaušinių baltymus rankiniu plakikliu beriant po šaukštą cukraus pudros išplakti iki standžių putų. Baltymų masės imti šaukštu ir sviestiniu popieriumi išklotoje skardoje formuoti nedidelius sausainius. Kepti iki 100°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą, kol sausainiai išdž..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską.Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvėsėlius,..

Recepto vertinimas: 0

Kavos putėsiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite aliejumi 1 litro talpos pudingo formą. Pakaitinkite pieną vidutinio dydžio keptuvėje ant mažos ugnies. Suberkite kavą ir maišykite, kol ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite likerį. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Graikiškai keptos bulvės

Nuluptas ir nuplautas bulves supjausykite griežinėliais. Suverskite į kepimui skirtą indą. Ant bulvių sudėkite nuluptus ir mažais gabaliukais supjaustytus pomidorus. Pabarstykite smulkiai supjaustytais česnakais ir smulkintomis petražolėmis, įberkite druskos, pipirų. Supilkite vanden..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas bananų pyragas (Banana Bread)

Sviestą gerai išsukite su cukrumi, supilkite išplaktus kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Bananus nulupkite, sugrūskite, sumaišykite su persijotais miltais, kepimo milteliais, soda ir druska. Po to sumaišykite abi tešlas, suberkite kapotus riešutus. Maišykite, kol tešla pasida..

Recepto vertinimas: 4

Kubietiškas pyragas su vištiena

Iš miltų, riebalų (sviesto ir margarino), cukraus ir kiaušinių trynių paruoškite tešlą. Įberkite tarkuoto muskato riešuto, gerai išminkykite rankomis; palaikykite valandą. Keptuvėje ištirpdykite sviestą, pakepinkite nuluptus pomidorus be sėkliukių, sumaltus svogūnus ir ankštini..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiškai troškinta aviena

Avieną supjaustykite į 15-16 vienodų gabaliukų. Moliniame puode (arba keptuve) pašildykite aliejų ir truputį apkepin kite mėsą; pasūdykite, įberkite raudonųjų pipirų mišinio. Sudėkite nuluptas ir išilgai supjaustytas morkas ir ropes. Uždenkite dangčiu ir valandą troškinkit..

Recepto vertinimas: 0

Šližikai - Kūčiukai

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakilt..

Recepto vertinimas: 1

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską. Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvės..

Recepto vertinimas: 4

Šimtalapis

Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplaktais jame kiaušiniais suberiami miltai, supilamos pakildintos mielės ir smarkiai minkoma ne mažiau pusvalandžio. Tešla padalijama į šešias dalis, nekeičiant paskutinės minkymo krypties. Iš kiekvieno ga..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: valanda