Marokietiškai troškinta aviena

Ingridientai:
1 kg riebios avienos,
200 g morkų,
150 g ropių,
150 g svogūnų,
150 g moliūgų,
150 g pomidorų,
60 g aliejaus,
200 g išmirkytų razinų,
1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldžių ir aštrių mišinio),
druskos.
Gaminimas
Avieną supjaustykite į 15-16 vienodų gabaliukų. Moliniame puode (arba keptuve) pašildykite aliejų ir truputį apkepin kite mėsą; pasūdykite, įberkite raudonųjų pipirų mišinio. Sudėkite nuluptas ir išilgai supjaustytas morkas ir ropes.

Uždenkite dangčiu ir valandą troškinkite svogūnus, pomidorus ir moliūgus (taip pat supjaustytus), suberkite išmirkytas razinas. Dar 1 valandą troškinkite ant silpnos ugnies. Svarbi pastaba. Vandens nepilkite, mėsa ir daržovės turi virti savo sultyse.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!