2 rezultatų ieškant "uodegu"

Pikantiška jaučių uodegų sriuba

Užpilkite jaučio uodegas 1,5 l salto vandens, užvirkite, nugraibykite putas ir pabaikite virti. Nuvalykite ir supjaustykite svogūną. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Plonais griežinėliais supjaustykite agurką. Agurką, medų, karį ir papriką sudėkite į kepamus..

Recepto vertinimas: 0

Jaučių uodegų nuoviras

Supjaustyti jaučių uodegas ir virti su svogūnu, česnaku, pipirais, baziliku, druska. Vandens turi būti daug, bet nuoviras turi gerai suvirti. Baigiant virti, sudėti virtas bulves ir pupeles. Užvirti ir 15 minučių kaitinti. Patiekti karštą, apibarstytą petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uodegu