25 rezultatų ieškant "tiks"

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų

Supjaustykite agurką, ankštinį pipirą kubeliais, alyvuoges susmulkinkite žiedeliais. Viską gerai išmaišykite, sudėkite prieskonius, supilkite actą ir aliejų. Pasūdykite prieš patiekiant, kad neišsiskirtų daržovių sultys. Sudėkite į dubenį ir – ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė supjaustome pailgais gabalais, iš abiejų pusių įpjauname įstrižais pjūviais. Kiaušinį išplakame su trupučiu miltų. Filė gabalus iš vienos pusės pamirkome plakinyje ir apvoliojame migdolų drožlėmis. Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame avienos fi..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su baziliko sviestu

Baziliką, česnaką ir sviestą sumalame smulkintuvu . Sudedame likusius produktus ir toliau sumalame smulkintuvu .Gabalą lašišos ( steiką, arba, kaip šiuo atveju, file ) krauname ant folijos, pasūdome, pabarstome pipirais .Per vidurį lašišos dedame pilną šaukštelį paruošt..

Recepto vertinimas: 5

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Tortas mamai

Trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų. Viską sukrėskite į vieną indą, suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite. Torto formą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir išlėto supilkite te..

Recepto vertinimas: 3

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Ikrų mišrainė

dedame į dubenį ikrus, tarkuotą sūrį, tarkuotus kiaušinius ir viską išmaišome su majonezu.druskos ir pipirų dedame pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis

Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinti, kol apskrus. Pieną užvirinti, jame ištirpinti druską. Tada karštu pienu užplikome tarkius, supilame spirgučius, sudedame prie..

Recepto vertinimas: 4

Suktinukai

Lašinukus supjaustykite juostelėmis, o veršieną – gabalais kaip karbonadui. Mėsą gerai išmuškite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palaukite apie valandą, tada pabarstykite pipiriukais ir čiobreliais, ant kiekvieno gabalėlio dėkite slyvą ir suvyniokite. Apjuoskite lašinukų juos..

Recepto vertinimas: 0

Solianka (Ramunės)

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 1

Manų kruopų blyneliai su obuoliais (Ramunės)

Išvirkite manų košę ir ją ataušinkite (tiks ir nesuvalgyta vakarykštė). Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, cukrų, druską ir cinamoną, gerai sumaišykite. Obuolius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Dar kartą viską gerai sumaišykite. Blynelius kepkite įkaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 4

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)

Mėsą supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnaką nulupkite. Svogūną supjaustykite griežinėliais, o česnaką sutraiškykite. Užvirinkite sultinį su svogūnu bei česnako skiltele. Įdėkite mėsą, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies dar 2 val. Nuplikykite pomidorus, nulupkite..

Recepto vertinimas: 3

Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)

Įkaitinkite kuo sunkesnę keptuvę. Džiovintas aitriąsias paprikas apkepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 1-2 min., saugodami, kad neprisviltų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir užpilkite 250 ml karšto vandens. Česnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite žemė..

Recepto vertinimas: 0

Balto šokolado tortas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 3

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)

Upėtakius nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną supjaustykite į 3 gabalėlius. Svogūnus supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę sutraiškykite. Aitriąsias paprikas prapjaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonais griežinėliais. Kalendras nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskaby..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)

Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Svogūnus ir paprikas taip pat susmulkiname griežinėliais. Į kepimo formą pilame aliejų ir baltą vyną. Sudedame bulves, svogūnus ir paprikas. Pagardiname druska bei pipirais. Viską gerai išmaišome ir tolygiai paskirstome. Tada..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS MAMAI

Trynius atskirkite nuo baltymu ir isplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai isplakite baltymus iki standziu putu. Viska sukreskite i viena inda, suberkite miltus ir atsargiai ismaisykite. Torto forma isklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir isleto supilkite tesla. Kai orkaite ik..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krutineles suktinukai

Krutinele supjaustome i 4 dalis kuo ploniau ir didesniais kepsneliais. Mesa pabarstome prieskoniais. Morka sutarkuojame kuo smulkesnia tarka, svoguna smulkiai supjaustome taip pat ir petazoles.darzoves pakepiname ant sviesto 5 minutes. Pakepintas darzoves sudedame i inda su kumpiu ar saliami ir suri..

Recepto vertinimas: 4

Greitas troškinys

Kopustus supjaustome ir nuplikome verdanciu vandeniu, sutarkuojame siaudeliais morkas, supjaustome kubeliais bulves, paprika, zirnelius viska sumaisome. Sudedame druska ir prieskonius, majonezo 3-4 saukstus. Apkepiname sprandine su svogunais, sumaisome su darzoviu mase. ir viska trosiname apie 40 mi..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: tiks