22 rezultatų ieškant "taures"

"Japoniškoji šlepetė"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite po 30ml "Midori", "Cointreau", citrinų sulčių ir gerai pakratykite. Iškoškite ir patiekite, supilstę į atšaldytas taures. Papuoškite citrinos skiltele ir gėlių žiedeliais. Kokteilį siūlykite vieną. ..

Recepto vertinimas: 0

"Kolada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su 45ml baltojo romo, 30ml kokoso riešutų grietinėlės, 15ml grietinėlės, 15ml cukraus sirupo ir 90ml ananasų sulčių. Indą gerai pakratykite. Kokteilį iškoškite į taures ir papuoškkite šviežių ananasų griežinėliais bei cukr..

Recepto vertinimas: 0

Ledai su vyšniomis

Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto ir nuvarvinti. Stiklo taures palaikyti šaldiklyje, kad atšaltų. Grietinėlę suplakti su pakeliu vanilinio cukraus. Į išplaktą grietinėlę įpilti vyšnių likerio ir atsargiai išmaišyti. Vyšnias p..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir medaus desertas

Tris trynius ištrinti su cukrumi, sukant pilti tirpytą medų, sudėti ištrintą sviestą ir gerai išsukti. Po to sudėti ištrintą varškę (300g), išmaišyti, sudėti į taures, užpilti plakta grietinėle. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://me..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis su ledais

Pieną su ledais gerai išplakite mikseriu. Kokteilį supilstykite į taures ir įdėkite šiaudelius. Taures papuoškite mėtų lapeliais arba serbentų šakelėmis. O tuomet, skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Persikų šerbetas

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palauk..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankio putėsiai

Šaltalankio uogos sutrinamos, išspaudžiamos sultys. Į jas supilamas virintas vanduo, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, suberiamas cukrus, išmaišoma ir atvėsinama iki 20-30 laipsnių. Plakama mikseriu, kol susidarys standžios putos. Putėsiai sudedami į taures, paviršius puošia..

Recepto vertinimas: 0

Desertas su sultimis

Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvieną uogą supjaustome skiltelėmis. Obuolių sultis sumaišome su vaniliniu cukrumi ir užpilame ant uogų. Sumaišome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame šalto vandens kiekyje. Iš vieno greipfruto išspaudžiame sultis,..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių ir jogurto desertas

Mėlynes suspaudome ir išsukame su jogurtu. Į taures įdedame mėlynių ir jogurto mišinio, ant viršaus uždedame plaktos grietinėlės. Papuošiame mėtų lapeliais ir mėlynių uogomis. Pastaba. Jei turite virtuvinį kombainą, šį desertą paruošite dar greičiau. ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS KOKTEILIS

Obuoli nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Padaliname pusiau ir dedame i taures. Atsaldyta (iki leduku) piena isplakame su cukrumi ir apelsinu sultimis. Si piena supilame i taures ir tada i taures pilame po 50g obuoliu sulciu. Geriame per siaudeli...

Recepto vertinimas: 0

PIENO KOKTEILIS SU MELIONU

Isimti is meliono seklas, ji aplupti ir pertrinti per sieteli. I tyre ideti cukraus ir gerai ismaisyti. I mikseri sudeti meliono minkstyma, vanilini cukru, apelsinu ir greipfrutu sultis, atsaldyta piena ( pienas turi buti beveik uzsales - su ledukais), saltalankiu sirupa ir ledus. Viska plakti mikse..

Recepto vertinimas: 1

Šokoladinis kremas

Trynius istriname su cukrumi iki baltumo, suberiame sokolada, kava, tirpia kava ir cinamona, ipilame karsto pieno ir sia mase plakame 2-3 min. Imaisome isbrinkinta ir istirpinta zelatina. I pravesusi, bet nesustingusi krema sukreciame grietinele, isplakta su vaniliniu cukrumi. Ipilame romo arba konj..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIAI PŪTĖSI Al

Sokolada islydome, imusame kiausiniu trynius, supilame brendi. Atskirai isplakame kiausiniu baltymus ir atsargiai sumaisome su atvesusia sokolado mase. Ispilstome i stiklines taures. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

ARBATINIS KREMAS

Trynius istriname su cukrumi iki baltumo, ipilame stiprios arbatzoliu arbatos, is pieno ir krakmolo isvirto kisieliaus, romo ir ismaisome. Supilame isplaktus kiausinio baltymus bei plakta grietinele ir viska gerai ismaisome. Krema ispilstome i taures ir atsaldome...

Recepto vertinimas: 0

AVIEČIŲ ŠERBETAS

Is cukraus, citrinos sulciu ir 200 ml vandens isvirti tirsta sirupa. Istirpinti jame zelatina ir atvesinti.Puse avieciu pertrinti ir isplakti su sirupu. Viska supilti i plokscia dubeni ir pastatyti 2,5 val. i saldikli. Po to dar karta suplakti mikseriu ir palaikyti saldiklyje 1,5 val.Likusias aviete..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis gėrimas ''Frapė''

Is pieno, kakavos milteliu ir cukraus isverdame kakava ir atvesiname. I aukstas taures ipilame po 4-5 saukstus kondensuoto pieno su kakava. Tuomet atvesusia kakava suplakame su ledais ir atsargiai supilame i taures. Virsu puosiame plakta pasaldinta grietinele. Pries gerdami gerima sumaisome siaudeli..

Recepto vertinimas: 1

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis II

Ledus susmulkinti. I kokteiline sudeti ledus, supilti sultis ir piena, viska gerai isplakti mikseriu. Viska supilti i aukstas taures, papuosti sezoniniais vaisiais.SKANAUS=)..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių kremas

1 stikline sulciu, 1 stikline vandens, 1 stikline cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklines vandens sumaisome su krakmolu ir supilame i karsta sirupa, uzviriname. Kisieliu atsaldome ir sumaisome su plakta grietinele. Krema sudedame i taures, apslakstome isvirtu sokoladu, papuosiame plakta grietinele, s..

Recepto vertinimas: 0

NAUJAMETINIS PUNŠAS

Visus produktus sumaisyti ir ispilstyti i taures su ledukais. vaisius uzmauti ant iesmuku ir ideti i taures. Patiekti su siaudeliu...

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas su beržų sula

Sumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėliais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: taures