24 rezultatų ieškant "taures"

Ledai su vyšniomis

Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto ir nuvarvinti. Stiklo taures palaikyti šaldiklyje, kad atšaltų. Grietinėlę suplakti su pakeliu vanilinio cukraus. Į išplaktą grietinėlę įpilti vyšnių likerio ir atsargiai išmaišyti. Vyšnias p..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis su ledais

Pieną su ledais gerai išplakite mikseriu. Kokteilį supilstykite į taures ir įdėkite šiaudelius. Taures papuoškite mėtų lapeliais arba serbentų šakelėmis. O tuomet, skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Žėlė su vaisiais ir džinu

1. Sudedame vynuoges į dubenį ir užpilame 240 ml džino. Pridengiame ir padedame pastovėti šaltai porą valandų arba per naktį. 2. Likusį džiną supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame brinkti 5 minutes. 3. Supilame vandenį į puodą, pasaldiname, nustatome mažą ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis ryžių pudingas

1. Į puodą įpilame 600ml vandens, suberiame ryžius ir verdame, kol visas vanduo nuverda. Supilame pieną ir verdame 45minutes. Atvėsiname. 2. Į ryžius supilame vanilės ekstraktą ir suberiame cukrų. Grietinėlę šiek tiek paplakame ir įmaišome į pudingą. 3. Padalijame trečda..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis kremas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele ir sukame, kol masė tampa balta ir vienalytė. 2. Želatiną užpilame trupučiu šalto vandens ir išbrinkiname. 3. Citrinų sultis supilame į nedidelį indelį ir pašildome, bet neužver..

Recepto vertinimas: 0

Kapučino želė

1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina visškai ištirpsta. 2. Puodą nukaičiame ir paliekame atvėsti. Likusią kavą sumaišome su likeriu. Perpilame ..

Recepto vertinimas: 0

Persikų šerbetas

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palauk..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinai su vynu

Apelsinus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Į taures sudedame apelsinų griežinėlius, apibarstome cukrumi, cinamonu. Užpilame vyno. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas su šafranais

Pieną užvirti su druska, šafranais, vanilės ankštimi ir 50 g cukraus, įmaišyti ryžius ir sumažinti ugnį. Maišant medine mentele virti 20 minučių. Supilti 50 g cukraus, apelsino ir citrinos sultis, dar pavirti 5 minutes. Iš vanilės ankšties išskobti šerdį ir įmesti atgal į ryž..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis vanilinis kokteilis

Ištirpinkite šokoladą vandenyje prikaistuvyje dvigubu dugnu, virš lėtai verdančio vandens. Šiek tiek atvėsinkite. Sudėkite į maisto smulkintuvą kartu su ledais ir susmulkinkite iki vientisos masės. atskirai suplakite ledus su pienu. Palaipsniui supilkite abu mišinius į atvėsintas ta..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su ledais

Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname. Puodą su vyšniomis laikome šalt..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ledai

Metalinį dubenėlį pastatome į šaldytuvą ir atšaldome. Du šaukštus uogų padedame į šaldytuvą. Į plaktuvą supilame vyną, suberiame cukrų ir pamažu plakdami suberiame uogas. Toliau plakdami supilame likerį. Šią masę supilame į atšaldytą dubenėlį, pridengiame folija ir v..

Recepto vertinimas: 0

Pieniškas abrikosų kokteilis

Į aukštą indą supilamas grūstas ledas, ant jo sudedami gabaliukais supjaustyti abrikosai, užberiami cukrumi, užpilami pienu ir viskas apie 2 min. plakama plakikliu (mažiausiu plakimo dažniu). Išpilstoma į taures ir iš karto patiekiama. ..

Recepto vertinimas: 3

GRIETINĖLĖS KREMAS

Kiausiniu trynius istriname su cukrumi. I kiausiniu trynius pilama uzvirinta karsta grietinele. Mase maisoma ir kaitinama karsto vandens voneleje, kol sutirsteja. Atausinama, sumaisoma su istirpinta zelatina, supilama i taures ir atsaldoma...

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS KOKTEILIS

Obuoli nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Padaliname pusiau ir dedame i taures. Atsaldyta (iki leduku) piena isplakame su cukrumi ir apelsinu sultimis. Si piena supilame i taures ir tada i taures pilame po 50g obuoliu sulciu. Geriame per siaudeli...

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno kremas su braškėmis

Uzverdame pasaldinta vyna. Supilame nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola. Uzverdame ir nukaiciame. Kiausiniu trynius suplakame ir sumaisome su pertrintomis braskemis. Sia masesupilame i nuolat maisoma vyna. Pravesusi krema supilstome i desertines taures ir atsaldome. Papuosiame braskemis ir..

Recepto vertinimas: 0

AVIEČIŲ ŠERBETAS

Is cukraus, citrinos sulciu ir 200 ml vandens isvirti tirsta sirupa. Istirpinti jame zelatina ir atvesinti.Puse avieciu pertrinti ir isplakti su sirupu. Viska supilti i plokscia dubeni ir pastatyti 2,5 val. i saldikli. Po to dar karta suplakti mikseriu ir palaikyti saldiklyje 1,5 val.Likusias aviete..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiai su vaniliniu kremu

Vaisius nuplauname, susmulkiname ir sudedame i taures. Uzpilame padazu, papuosiame melisos lapeliais. Padazui tryni, cukru, vanilini cukru, krakmola sumaisome, dalimis pilame piena irgerai maisydami kaitiname vandens voneleje, kol sutirstes. Atvesinta krema uzpilame ant vaisiu...

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota liežuvio mišrainė

I porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie tauriu sieneliu sudedame marinuotus pievagrybius, o i viduri - kubeliais supjaustytus liezuvius. Salotas papuosiame marinuotais agurkeliais, majonezu ir petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis gėrimas ''Frapė''

Is pieno, kakavos milteliu ir cukraus isverdame kakava ir atvesiname. I aukstas taures ipilame po 4-5 saukstus kondensuoto pieno su kakava. Tuomet atvesusia kakava suplakame su ledais ir atsargiai supilame i taures. Virsu puosiame plakta pasaldinta grietinele. Pries gerdami gerima sumaisome siaudeli..

Recepto vertinimas: 1

NAUJAMETINIS PUNŠAS

Visus produktus sumaisyti ir ispilstyti i taures su ledukais. vaisius uzmauti ant iesmuku ir ideti i taures. Patiekti su siaudeliu...

Recepto vertinimas: 0

Krevečių mišrainė su ananasais

Paruosti padaza : Visus nurodytus produktus sumaisyti, pasudyti ir palikti 30 min.Krevetes atsildyti ir perppilti saltu vadeniu. Ananasus nuvarvinti. Cukinija perpjauti pusiau ir supjaustyti plonais griezineliais. Susmulkinti svogunu laiskus. Viska sudeti i dubineli, suberti kokoso drozles ir is..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių kremas

1 stiklinę sulčių, 1 stiklinę vandens, 1 stiklinę cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklinės vandens sumaišome su krakmolu ir supilame į karštą sirupą, užviriname. Kisielių atšaldome ir sumaišome su plakta grietinėle. Kremą sudedame į taures, apšlakstome išvirtu šokoladu, papuošiam..

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas su beržų sula

Sumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėliais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: taures