25 rezultatų ieškant "taures"

Ledai su vyšniomis

Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto ir nuvarvinti. Stiklo taures palaikyti šaldiklyje, kad atšaltų. Grietinėlę suplakti su pakeliu vanilinio cukraus. Į išplaktą grietinėlę įpilti vyšnių likerio ir atsargiai išmaišyti. Vyšnias p..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir medaus desertas

Tris trynius ištrinti su cukrumi, sukant pilti tirpytą medų, sudėti ištrintą sviestą ir gerai išsukti. Po to sudėti ištrintą varškę (300g), išmaišyti, sudėti į taures, užpilti plakta grietinėle. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://me..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti ..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis su ledais

Pieną su ledais gerai išplakite mikseriu. Kokteilį supilstykite į taures ir įdėkite šiaudelius. Taures papuoškite mėtų lapeliais arba serbentų šakelėmis. O tuomet, skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Persikų šerbetas

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palauk..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių desertas

Ryžius biriai išvirkite. Kai atvės, užpilkite pienu, suberkite razinas, sudėkite medų bei sviestą ir užvirinkite. Ugnį sumažinkite ir maišydama kaitinkite apie 15 minučių. Nukėlusi nuo viryklės, suberkite citrinos žievelę, supilkite sultis ir išmaišykite. Kai atvės, at..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių braškių kremas

Braškes nuplaukite, jų kotelius nuskabykite. Želatiną išbrinkykite. 200 g braškių ir 2 šaukštus citrinų sulčių išplakite elektriniu plakikliu. Likusias uogas perpjaukite per pusę. Į pieną ir kokosų pieną įberkite vanilinio cukraus ir pakaitinkite puodelyje ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 3

Desertas su sultimis

Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvieną uogą supjaustome skiltelėmis. Obuolių sultis sumaišome su vaniliniu cukrumi ir užpilame ant uogų. Sumaišome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame šalto vandens kiekyje. Iš vieno greipfruto išspaudžiame sultis,..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių ir jogurto desertas

Mėlynes suspaudome ir išsukame su jogurtu. Į taures įdedame mėlynių ir jogurto mišinio, ant viršaus uždedame plaktos grietinėlės. Papuošiame mėtų lapeliais ir mėlynių uogomis. Pastaba. Jei turite virtuvinį kombainą, šį desertą paruošite dar greičiau. ..

Recepto vertinimas: 0

Želė su vynuogėmis ir džinu

Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Pridengiame ir padedame į šaldytuvą porai valandų arba nakčiai. Likusią džino dalį supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame 5 mionutėms. Į puodą supilame vandenį, pasaldiname ir verdame ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Prabangus skanėstas su šampanu ir žemuogėmis

Dideliame dubenyje sumaišykite šampaną, cukraus pudrą, citrinos žievelę ir sultis. Sudėkite grietinėlę ir išplakite mišinį iki tirštumo. Perdėkite į desertines taures ir atšaldykite (laikykite šaltai apie 1 val.). Patiekite su šviežiomis žemuogėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

OBUOLINIS KOKTEILIS

Obuoli nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Padaliname pusiau ir dedame i taures. Atsaldyta (iki leduku) piena isplakame su cukrumi ir apelsinu sultimis. Si piena supilame i taures ir tada i taures pilame po 50g obuoliu sulciu. Geriame per siaudeli...

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIAI PŪTĖSI Al

Sokolada islydome, imusame kiausiniu trynius, supilame brendi. Atskirai isplakame kiausiniu baltymus ir atsargiai sumaisome su atvesusia sokolado mase. Ispilstome i stiklines taures. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

ARBATINIS KREMAS

Trynius istriname su cukrumi iki baltumo, ipilame stiprios arbatzoliu arbatos, is pieno ir krakmolo isvirto kisieliaus, romo ir ismaisome. Supilame isplaktus kiausinio baltymus bei plakta grietinele ir viska gerai ismaisome. Krema ispilstome i taures ir atsaldome...

Recepto vertinimas: 0

Putėsiai

Dzema ar uogiene pertriname per sieteli. I pertrinta mase suberiame cukru, idedame vanilinio cukraus ir citrinos rugsties. I verdanti vandeni maisydami suberiame manu kruopas. Be perstojo maisydami, verdame ant silpnos ugnies 10 minuciu.I isvirtus manus maisydami po truputi supilame paruosta saldzia..

Recepto vertinimas: 0

Ledai su kepintais aviž. dribsniais ir žemuogėmis

Vandenyje istirpiname cukru ir sumaisome su aviziniais dribsniais. Paliekame 20 min. stoveti. Tuomet dribsnius pakepame aliejuje arba svieste iki auksinio atspalvio. I desertines taures dedame ledu. Juos apibarstome dribsniais, zemuogemis ir papuosiame metu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

AVIEČIŲ ŠERBETAS

Is cukraus, citrinos sulciu ir 200 ml vandens isvirti tirsta sirupa. Istirpinti jame zelatina ir atvesinti.Puse avieciu pertrinti ir isplakti su sirupu. Viska supilti i plokscia dubeni ir pastatyti 2,5 val. i saldikli. Po to dar karta suplakti mikseriu ir palaikyti saldiklyje 1,5 val.Likusias aviete..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis gėrimas ''Frapė''

Is pieno, kakavos milteliu ir cukraus isverdame kakava ir atvesiname. I aukstas taures ipilame po 4-5 saukstus kondensuoto pieno su kakava. Tuomet atvesusia kakava suplakame su ledais ir atsargiai supilame i taures. Virsu puosiame plakta pasaldinta grietinele. Pries gerdami gerima sumaisome siaudeli..

Recepto vertinimas: 1

Šaltalankių kremas

1 stikline sulciu, 1 stikline vandens, 1 stikline cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklines vandens sumaisome su krakmolu ir supilame i karsta sirupa, uzviriname. Kisieliu atsaldome ir sumaisome su plakta grietinele. Krema sudedame i taures, apslakstome isvirtu sokoladu, papuosiame plakta grietinele, s..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas ''Dviese''

Is isvardintu produktu isverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime ideti daugiau krakmolo. Kisielius atvesiname. I desertines taures dedame sluoksni pieno kisieliaus ir ant virsaus vyno kisieliaus. Papuosiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus deserta valgome sauksteli..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Is vandens ir arbatos pakeliu paruosiame zalia arbata. Joje istirpiname medu ir sumaisome su sultimis. Imaisome 0,5 citrinos sulciu. Gerima supilstome i taures ir papuosiame citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 3

Vyno gėrimas

I puoda supilame sultis, suberiame prieskonius ir uzverdame. Supilame vyna, uzdengiame puoda dangciu ir pakaitiname. Tuomet ipilame midaus trauktines ir ispilstome gerima i taures...

Recepto vertinimas: 0

NAUJAMETINIS PUNŠAS

Visus produktus sumaisyti ir ispilstyti i taures su ledukais. vaisius uzmauti ant iesmuku ir ideti i taures. Patiekti su siaudeliu...

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas su beržų sula

Sumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėliais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: taures