Kapučino želė

Ingridientai:
5 šaukšteliai želatinos,
600ml stiprios kavos,
100g rudojo cukraus,
4 šaukštai kavos likerio
150ml riebios grietinėlės.
Gaminimas
1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina visškai ištirpsta.
2. Puodą nukaičiame ir paliekame atvėsti. Likusią kavą sumaišome su likeriu. Perpilame į 700ml talpos formą arba 6 taures ir laikome šaltai.
3. Grietinėlę išplakame ir konditeriniu švirkštu gražiai uždedame ant viršaus ir tiekiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!