25 rezultatų ieškant "storio"

Spanguolių pyragas

Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį marmeladą arba spanguoles, sumaišytas su medumi, tešlos kraštus užlenkti ir užspausti taip, kaip bandeles. Pyragą papuošti plon..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su aguročiais

Supjaustykite agurotį 2 cm storio griežinėliais ir apkepkite su aliejumi iš abiejų pusių. Supilkite į aguročius pusė grietinės, smulkintus baziliko lapus ir kepkite ant nestiprios ugnies 5 min. Išvirkite makaronus ir gerai nuvarvinkite. Į indą, kuriame patieksite, suberkite tarkuoto s..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai " Šachmatai"

1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską sukapoti, po to gerai išminkyti. 2.Tešlą perskirti pusiau. Į vieną dalį įmaišyti kakavą ir grietinėlę. 3.Iš abiejų spalvų tešlos padaryti po keturias, maždaug 1cm storio virveles. Dvi šviesias ir dvi rudas virveles sudėti vieną an..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos muštinukai

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 4

Sausainiai su varške

Miltus sumaišyti su sviestu, baltymus išplakti su 1 stikline cukraus. Tešlą padalinti į tris lygias dalis ir idėti 1 valandai į šaldymo kamerą. Iš tešlos kočiojame blyną, tepame baltymais, cinamonu, riešutais. Susukame į triubelę, supjaustome 1 cm storio kubeliais, kepame 160 laipsn..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Mėsa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lašinius - 1 cm storio gabalėliais. Nuluptus svogūnus supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Paprikas nuplauti, perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas, dar karta nuplauti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Mėsa ir daržoves išmaišyti..

Recepto vertinimas: 1

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Želatiną brinkinti 20--30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skaidriame pagardintame prieskoniais mėsos sultinyje. Jeigu želatina nelabai švari, sultinį perkošti per marlę arba sietelį. Liežuvį ir. mėsą supjaustyti skersai raumenų 3--4 mm storio griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Vienos pjausnys

Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Svogūnaus nulupti, supjaustyti 2mm storio žiedeliais, apibarstyti miltais, apkepinti su aliejumi kol gražiai pagels, išgriebti ir pasūdyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir mėsą apkepti iš abiejų p..

Recepto vertinimas: 1

Draugės sausainiai

Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Pakaitinti kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio, prispausti ir palaikyti kelias valandas šaldytuve kol sukie..

Recepto vertinimas: 0

Virti varškėčiai

Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1,5—2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4—5 centimetrų ilgumo gabalėliais ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3—5 minutes). I..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Kaimiški džiūvėsėliai

Tešla gaminama kaip pagerintam mieliniam pyragui, tik nededama riebalų. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas 2 cm storio paplotis ir stikline išspaudžiami skrituliukai. Pastarieji po 2 sudedami vienas ant kito, prieš tai storai patepus minkštais riebalais. Kai pakyla, kepama 25—30 min. I..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų kroketai

Iš šių produktų sumaišyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į foliją ir palaikyti šaltai. Atvėsusią tešlą kočioti pusės centimetro storio sluoksniu ir formuoti norimo dydžio bei formos sausainius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir apie 20 min. kepti vidutinio karš..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas su migdolais

Kalakutieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1 cm storio juostelėmis. Pasūdome ir 2 valandas laikome šaltai. Sumaišome aliejų, garstyčias, medų, citrinų sultis, paprikas ir česnaką. Mėsą susmeigiame ant iešmelių, aptepame glajumi ir kepame grilyje 15 minučių, kartkar..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su uogomis

Vyšnias ir alyvuoges nuvarvinti. Fetos sūrį supjaustyti kubeliais, varškę gerai ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Iš tešlos iškočioti maždaug 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 5x5 cm. kvadratėliais. Juos sudėti į keksiukų formeles kampais į viršų. Ant tešlos formel..

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiai

Iš tešlos iškočioti maždaug 2 cm storio lakštą ir supjaustyti 6x6 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno uždėti po pusę šaukšto uogienės. Tešlos likučius išminkyti, iškočioti 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 1 cm pločio bei 10 cm ilgio juostelėmis. Iš jų suformuoti kilpas, po ke..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su cinamonu

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 gramų) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 gramų). Pastatyti 30-50 minučių šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą..

Recepto vertinimas: 3

Grilyje kepamos papilvės juostelės (Ramunės)

Papilvė supjaustoma nykščio storio juostelėmis, kurios sudedamos į įkaitintą grilį ir kepamos 3 minutes.Likus kepti 1 min., mėsa aptepama aliejumi (tinka ir tirpintas sviestas), sumaišytu su žiupsneliu druskos ir mairūnu.Lėkštėje mėsa apibarstoma maltais pipirais, užpilama aštriu..

Recepto vertinimas: 0

Varškės sausainiai

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Varškę permalkite ir sumaišykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Miltų pilkite tiek, kad tešla būtų tiršta. Tešlą 1 val. palaikykite šaldytuve. Tuomet padalykite ją į dvi dalis. Iškoči..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuota mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 gramų cukraus ir pilti šaltą pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 minučių laikyti vėsioje, be skersvėjų vi..

Recepto vertinimas: 2

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota tešla su grietine

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti atšaldytą grietinę. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis ir suformuoti kepaliuką. Jį uždengti ir 30 min. l..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota tešla su varške

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, paskui sudėti į miltus. Užberti druską. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis. Suformuoti kepaliuką, jį u..

Recepto vertinimas: 5

KUKURŪZŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU RUDENINĖMIS DARŽOVĖMIS

Kukuruzu kruopas uzpilame 150 g vandens Ir paliekame 5 minutes, kad isbrinktu. Nuolat maisydami, verdame likusiame pasudytame vandenyje 10-15 min. Baigiant virti, sudedame sviesta. Isimame mase ir paskleidziame 1 cm storio sluoksniu, paliekame, kad atvestu. Atvesusia supjaustome 2cm storio ir 5 cm i..

Recepto vertinimas: 1

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: storio