10 rezultatų ieškant "skaidrios"

Vaisių tortas

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ ŽELĖ

Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos ar juodųjų serbentų uogų. Sultis perpilti į didelį puodą, užvirinti, įberti cukraus..

Recepto vertinimas: 0

KRIAUŠIŲ SKILTELĖS SIRUPE

Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūgštintą karštą vandenį. Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame kriaušių skilteles. Verdame, kol skiltelės tampa skaidrios. Baigiant virti įmaišome prieskonius ir citrinų r..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamu

Nedidelėje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pakepinkite lašinukus, kol gražiai apskurs (apie 5 min.). Nukelkite nuo ugnies, leiskite atvėsti. Keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pakepinkite kmynus ir sezamo sėklas, kol jos gražiai pagels ir taps tarsi skaidrios (apie 3 min.). ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių želė

Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos ar juodųjų serbentų uogų. Sultis perpilti į didelį puodą, užvirinti, įberti cukrau..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių skiltelės sirupe (Ramunės)

Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūgštintą karštą vandenį. Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame kriaušių skilteles. Verdame, kol skiltelės tampa skaidrios. Baigiant virti įmaišome prieskonius ir citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ TORTAS

Is nurodytu produktu isminkyti tesla ir pusei valandos ideti i saldytuva. Atsaldyta tesla iskloti tortines sonus ir dugna, Kepti stipriai ikaitusioje orkaiteje (250 laipsniu). Sviesta istrinti su cukrumi, ideti trynius ir likusius kremo produktus, ismaisyti. Kremo prideti i atausinta pyraga, papuost..

Recepto vertinimas: 0

UOGIENĖ " ASORTI"

Uogas perrinkti ir isplauti. Uogas sudedame i inda, kuriame virsime ir uzpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. pastoveti. Paskui uogas uzverdame ir nukeliame nuo ugnies, palaukiame kol truputi atves. Tada vel verdame uogiene, tik ant labai silpnos ugnies, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neissileidus..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONAS DŽEMAS

Uogas nuplauti, apdziovinti ir uzpilti cukrumi, palaikyti 3 valandas. Po to uzvirti, nuimti nuo ugnies, kai atves vel virti ant silpnos ugnies, kol dzemas sutirstes, o uogos taps skaidrios, bet nesuvirusios. Karsta dzema supilstyti i stiklainius ir uzdaryti...

Recepto vertinimas: 0

Skaidrios putinų sultys

Nuplautus vaisius supilti i emaliuota inda. Uzpilti vandens, kad apsemtu, ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol suminkstes. Tuomet isspausti sultis ir 2-3 vai. palaikyti vesioje vietoje, kad nusistovetu, atsargiai nupilti, suberti cukru, pakaitinti iki virimo, supilstyti i svarius stiklainius ar butel..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skaidrios