5 rezultatų ieškant "kalvadoso"

Omaras su kalvadosu

Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusiau, išvalykite vidurius, puseles aptepkite 50 g sviesto, druska, pipirais ir sudėkite į troškintuvą, užpilkite šlakeliu vandens. Virkite 10-15 min., pašlakstydami sultimis. Atsargiai užpilkite kalvadosu, (pasistenkite pilti ne ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių šerbetas su kalvadosu

1. Supjaustykite obuolius skiltelėmis. Į puodą įpilkite 2 dl vandens, sudėkite obuolius, uždenkite puodą dangčiu ir virkite, kol obuoliai suminkštės. Leiskite atvėsti. Sutrinkite juos arba sugrūskite per sietelį. Supilkite citrinų sultis arba suberkite susmulkintas žieveles. 2. Į li..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su obuoliais

Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, iškočioti ir iš jos išpjauti 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupti ir minkštimą supjaustyti kubeliais, sumaišyti su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinti uždengtą apie 10 min. Nui..

Recepto vertinimas: 0

Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)

Sumaišykite miltus ir krakmolą, suberkite į dubenį, padarykite duobelę. Į ją supilkite cukrų ir druską. Ant silpnos ugnies truputį pašildykite pieną, sudėkite sviestą, palengva ištirpdykite. Puodą nukaiskite. Pusę pieno supilkite į dubenį su miltais. Maišykite, kol pasidarys ly..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: kalvadoso