13 rezultatų ieškant "serbetas"

Žaliasis šerbetas

Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir pastatyti į šaldiklį 1-3 valandom. Kas valandą dubenį išimti ir dideliu greičiu gerai išplakti ir vėl statyti į šaldiklį. Po to padaryti rutuliukus ir patiekti ledainėse arba vyno taurėse, papuošti m..

Recepto vertinimas: 0

Kivių šerbetas

Kivius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir cukrumi. Kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės. Palikti, kol atvės. Suplakti kivių tyrę. Elektriniu maišykliu standžiai išplakti baltymus ir sudėti į kivių mišin..

Recepto vertinimas: 0

Šampano šerbetas

Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nukelti nuo viryklės. Supilti apelsinų sultis ir šampaną. Įmaišyti kiaušinio baltymą. Supilti į metalinį dubenį ir šaldyti maždaug 2 val., kol mišinys sustings kaip košė. Elek..

Recepto vertinimas: 0

Geriamasis citrininis šerbetas

Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karšto vandens; atvėsinkite, iškoškite ir supilkite į vandenį, kur virė žievelės. Iš likusio vandens ir cukraus i..

Recepto vertinimas: 0

Šampano šerbetas 2

Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nukelti nuo viryklės. Supilti apelsinų sultis ir šampaną. Įmaišyti kiaušinio baltymą. Supilti į metalinį dubenį ir šaldyti maždaug 2 val., kol mišinys sustings kaip košė. Elek..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių šerbetas su kalvadosu

1. Supjaustykite obuolius skiltelėmis. Į puodą įpilkite 2 dl vandens, sudėkite obuolius, uždenkite puodą dangčiu ir virkite, kol obuoliai suminkštės. Leiskite atvėsti. Sutrinkite juos arba sugrūskite per sietelį. Supilkite citrinų sultis arba suberkite susmulkintas žieveles. 2. Į li..

Recepto vertinimas: 0

Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis

6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suberkite į didelį prikaistuvį ir užpilkite stikline vandens. Užvirinkite, sumažinkite viryklės karštį ir palengva pavirkite 2 minutes. Perkoškite per smuklų sietelį. Mišinį vėl suberkite į prikaistuvį, įpi..

Recepto vertinimas: 0

Šerbetas su citrina

Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos. Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės maišykite tol, kol želatina ištirps. Suberkite stiklinę cukraus ir ant šil..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas kiek laiko pamaišant šakute, kad gražiau sušaltų. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g plonai supjaustytais laimo arba citrin..

Recepto vertinimas: 0

Persikų su krupniku šerbetas

70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g konservu..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo ,,Romeo" muskatinis", ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą dėkite į vazelę, papuoškite 10g..

Recepto vertinimas: 0

Persikų šerbetas

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palauk..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių šerbetas

Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vientisa. Sukrečiame masę į plastikinį indą ir sandariai uždarome. Šaldome pusvalandį šaldymo kameroje. Šerbetą šaukšteliu sudedame į deserto indelius. Papuošiame uog..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: serbetas