KEPTAS EŠERYS

Ingridientai:
Jūros ešerys 2 vnt,
spalvoti saldieji pipirai 40 g,
morkos 40 g,
salotų lapai 15 g,
bulvės 200 g,
garstyčios 15 g,
sviestas 20 g,
ciberžolė 2 g,
druska, pipirai,
žolelių aliejus 5 g.
Gaminimas
Žuvies filė atskiriama nuo kaulų ir pabarstomą prieskoniais. Bulvės nuskutamos, išverdamos ir sutrinamos. Taip pat sudedame garstyčias, prieskonius ir ciberžolę. Gerai išmaišome ir paragaujame. Į lėkštės vidurį dedame formelę, į formelę dedame bulvių košę. Ant viršaus dedame keptą žuvį ir pašlakstome žolelių aliejumi. Puošiame salotų lapais, saldžiųjų paprikų šiaudeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!