25 rezultatų ieškant "rudojo"

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus vais..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai sausainiai

Dideliame inde išsukite riebalus su cukrumi. Suberkite vanilę ir supilkite išplaktus kiaušinius. Kitame inde sumaišykite miltus, sodą, druską, šokolado gabalėlius, maltus linų sėmenis ir sumaišykite su išsuktais riebalais. Po šaukštą tešlos pilkite ant riebalais pateptos kepimo ska..

Recepto vertinimas: 3

Linų sausainukai

Dubenyje išsukite sviestą su cukrumi, suberkite skrudintus linų sėmenis. Kitame inde išplakite kiaušinius, suberkite vanilę ir supilkite į išsuktą sviestą. Miltus, avižinius miltus, sodą sumaišykite ir supilkite į masę. Viską gerai suminkykite, suformuokite 4 cm skersmens tešlos v..

Recepto vertinimas: 0

Mangai su karamele

1. Nulupkite vaisius. Minkštimą supjaustykite plonais grežinėliais, kuriuos išdeliokite į 6 indelius. Į kekvieną indelį įpilkite grietinėlės. Apibarstykite cukraus ir pudors mišiniu. 2. Indelius 5 min. pakepkite grilyje (kol cukrus ištirps ir mangai sušils). Į stalą duokite tuojau ..

Recepto vertinimas: 0

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios pupelių salotos

Pupas virkite tol, kol jo suminkštės. Nuvarvinkite. Į prikaistuvį suberkite pupas. Pridėkite česnako, porų, morkų, įpilkite aliejaus ir ant nelabai karštos viryklės pavirinkite 5 minutes. Supilkite actą, sudėkite rudąjį cukrų ir pavirinkite dar 5 minutes (kol cukrus ištirps). Atau..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių mišrainė

Kardamono ankštis sudėkite į muslino skiautę ir potvričiai suriškite. Figas ir kriaušes perpjaukite pusiau. Vaisius sumaišykite dideliame prikaistuvyje, užpilkite vandeniu. Užvirinkite, įdėkite kardamono ankštis. Palengva pavirinkite 10 minučių, tada ataušinkite. Išimkite kardamono..

Recepto vertinimas: 0

Švieži krienai

Krienus sudėkite į dubenėlį, įmaišykite druską, cukrų ir acto pagal skonį. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir atšaldykite ..

Recepto vertinimas: 2

Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis

Smulkiai sutarkuokite pusę mažo raudongūžio kopūsto. Puode ištirpinkite 30g. sviesto, įberkite šaukštelį kmynų sėklų, įpilkite šaukštą aromatinio acto ir šaukštelį lipnaus rudojo cukraus. Suberkite kopūstus ir maišydami pakepinkite 2-3 minutes arba tol, kol daržovės suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Airiška kava

Viskis supilamas į pašildytą plačią stiklinę, suberiamas cukrus. Pilama karšta kava ir ant viršaus uždedama plaktos, saldžios grietinėlės. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas obuolių punšas

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti ..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ar vaisių padažas

Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis, prieš dedant pertrinti per sietelį. Padažą pagardinti cukrumi, galima pridėti gvazdikėlių ir cinamono. Patiekti prie virtos ar keptos jautienos, briedienos ar valgių i..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos šviežios morkos su riešutais

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpiname sviestą, suberiame nuluptą, plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, susmulkintą česnako skiltelę, čiobrelius, maltus pipirus, pasūdome ir maišydami kepiname apie 3 min. įmaišome nuplautas ir nuskustas mažas morkytes (didesn..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Grietinėlės sūrį ir sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų, miltus ir užminkyti tešlą. Iš tešlos suformuoti rutulį ir padalyti į keturias dalis. Jas šiek tiek paploti, sudėti į atskirus plastikinius maišelius ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Ištraukus iš šaldy..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su riešutais

Nedideliame inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, ištirpinti 125 g šokolado. Sudėti sviestą ir maišyti, kol jis visiškai ištirps. Nukelti nuo ugnies ir atvėsinti. Cukraus pudrą persijoti ir išmaišius su ruduoju cukrumi suberti į tirpintą šokoladą. Vieną po kito įmušti..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su šokolado kremu

Kambario temperatūros sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti medų ir išplakti. Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais, kakava bei maltais gvazdikėliais ir suberti į sviesto masę. Supilti pieną ir mediniu šaukštu ge..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juos..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuolių pudingas (Skirmantės) (foto)

Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pašalinti plutos ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Varškę, obuolius, duoną ir 3 šaukštus rudojo cukraus sumaišyti dideliame inde. Į kepimo indą pilti pieno, sudėti paruoštą mišinį, pabarstyti likusiu cukrumi ir kepti įka..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledais

Išklokite 23 cm skersmens kvadratinę skardą aliuminine folija. Tolygiai išklokite skardos dugną ledais. Uždenkite ir atšaldykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę kepimo skardą. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu vir..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 170°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje sumaišykite sviestą, šokoladą, rudąjį cukrų, pieną ir kukurūzų sirupą ir kaitinkite virš mažos ugnies iki vientisos masės. Neužvirinkite. Padėk..

Recepto vertinimas: 3

Manų saldėsis (chalva)

Į puodą įdėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Supilkite manų kruopas ir jas gerai maišykite ir paskrudinkite, kad gautų šviesiai rudą spalvą. Iš razinų cukraus ir vandens padarykite sirupą ir jį užvirinkite. Užpilkite sirupą ant manų kruopų ir gerai maišykite, masė pradės ti..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški viščiukų sparneliai

Iš visų ingredientų išskyrus mėsą paruoškite marinatą. Dideliame nemetaliniame inde marinuokite sparnelius per naktį. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite sparnelius arti vienas kito ir kepkite neuždengtus 60-90 minučių 150 laipsnių C orkaitėje. Sparnelius dažnai l..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Agurkus, pomidorus, svogūnus, alyvuoges ir fetos sūrį sudėkite į dubenį. Atskirai išsukite alyvuogių aliejų ir actą, supilkite į salotas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir lengvai išmaišykite. Salotas patiekite vienas arba su šviežia duona. Papuoškite raudonėlio lapelia..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos šonkauliukai, kepti su ananasais

Česnaką smulkiai supjaustome, sumaišome su šviežiai grūstais pipirais, garstyčiomis, pankoliais, gvazdikėliais, aliejumi ir šaukšteliu druskos. Gautu mišiniu įtriname supjaustytus šonkauliukus ir palaikome 10 minučių. Ananasą nuvalome, perpjauname išilgai pusiau, o po to skers..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas karštas šokoladas (Champurrado)

Šokoladą stambiai sulaužykite. Į puodą supilkite grietinėlę ir vandenį, sudėkite rudąjį cukrų ir cinamono lazdelę. Nuolat maišydami virkite ant vidutinės ugnies 10 min. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol jis visiškai išsilydys. Išimkite cinamono lazdelę ir patiekite. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rudojo