25 rezultatų ieškant "rudojo"

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus vais..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis vyno padažas

Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus miltus. Kai pagrindinis rudasis padažas išvirs, supilti vyną, pagardinti citrinos sultimis, cukrumi, aštriuoju padažu, prieskoniais. Grietinės nedėti. ..

Recepto vertinimas: 0

Nesudetingas tortas

1. Pirma biskvita pertepti kondensuotu pienu, o antra ruduoju kondensuotu... 2. Isplakti baltyma iki putu, ideti cukraus nemazai 3. Kai biskvitai pertepti, udekite vienas ant kito o virsu uztepkite suplaktu baltymu, papuoskite ir 15min padekite i saldytuva ..

Recepto vertinimas: 3

Paprikų salotos su apelsinais ir daržovėm

Apelsinus nulupti, išskirstyt skiltelėmis ir supjaustyti gabaliukais. Paprikas perpjauti, išimti sėklas - supjaustyti mažais gabaliukais. Pomidorą nuplikyti, nulupti, susmulkinti. Viską sumaišyti, sudėti grūstą česnaką, apelsinų žievelių tarkį, actą, aliejų, krapus, pr..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juost..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios pupelių salotos

Pupas virkite tol, kol jo suminkštės. Nuvarvinkite. Į prikaistuvį suberkite pupas. Pridėkite česnako, porų, morkų, įpilkite aliejaus ir ant nelabai karštos viryklės pavirinkite 5 minutes. Supilkite actą, sudėkite rudąjį cukrų ir pavirinkite dar 5 minutes (kol cukrus ištirps). Atau..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių mišrainė

Kardamono ankštis sudėkite į muslino skiautę ir potvričiai suriškite. Figas ir kriaušes perpjaukite pusiau. Vaisius sumaišykite dideliame prikaistuvyje, užpilkite vandeniu. Užvirinkite, įdėkite kardamono ankštis. Palengva pavirinkite 10 minučių, tada ataušinkite. Išimkite kardamono..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis

Smulkiai sutarkuokite pusę mažo raudongūžio kopūsto. Puode ištirpinkite 30g. sviesto, įberkite šaukštelį kmynų sėklų, įpilkite šaukštą aromatinio acto ir šaukštelį lipnaus rudojo cukraus. Suberkite kopūstus ir maišydami pakepinkite 2-3 minutes arba tol, kol daržovės suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti ..

Recepto vertinimas: 0

Dribsnių biskvitėliai

Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, sudedame medų ir kaitiname, kol ištirpsta. Nukeliame nuo ugnies, įmaišome dribsnius, saulėgrąžų sėklas ir gerai išmaišome. Ant kepimo popieriumi išklotų kepimo lakštų formuojame dribsnių kauburėlius, palikdami tarp jų di..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai keksiukai

1. 8 mažas keksiukų formeles patepame sviestu ir išklojame kepimo popieriumi. 2. Kriaušę nulupame, išpjauname sėklalizdį, minkštimą supjaustome skiltelėmis ir sudedame į dubenį su šaltu vandeniu skiestomis citrinų sultimis (kad nepatamsėtų). 3. Į nedidelį puodą supila..

Recepto vertinimas: 5

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Kapučino želė

1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina visškai ištirpsta. 2. Puodą nukaičiame ir paliekame atvėsti. Likusią kavą sumaišome su likeriu. Perpilame ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti pomidorai su saldžiąja paprika

Gilesnėje keptuvėje arba troškintuve įkaitiname aliejų suberiame susmulkintus svogūnus ir pakepiname, kol svogūnai suminkštėja. Suberiame supjaustytas kubeliais saldžiąsias paprikas ir maišydami kepiname 5 min. ant vidutinės ugnies. Sukrečiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomid..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos šviežios morkos su riešutais

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpiname sviestą, suberiame nuluptą, plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, susmulkintą česnako skiltelę, čiobrelius, maltus pipirus, pasūdome ir maišydami kepiname apie 3 min. įmaišome nuplautas ir nuskustas mažas morkytes (didesn..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Grietinėlės sūrį ir sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų, miltus ir užminkyti tešlą. Iš tešlos suformuoti rutulį ir padalyti į keturias dalis. Jas šiek tiek paploti, sudėti į atskirus plastikinius maišelius ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Ištraukus iš šaldy..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuolių pudingas (Skirmantės) (foto)

Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pašalinti plutos ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Varškę, obuolius, duoną ir 3 šaukštus rudojo cukraus sumaišyti dideliame inde. Į kepimo indą pilti pieno, sudėti paruoštą mišinį, pabarstyti likusiu cukrumi ir kepti įka..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su žemės riešutų sviestu (foto)

Į dubenį įsijokite miltus ir sodą. Suberkite cukrų ir išmaišykite. Įmaišykite žemės riešutų sviestą, sviestą, kiaušinį ir gerai viską išmaišykite. Iš tešlos suformuokite sausainius(arba galima padaryti rutuliukus, ir išdėliojus ant skardos, suploti šakute) ir sudėkite..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinė karamelė

Ištepkite sviestu 20 cm skersmens kvadratinės formos skardą. Suberkite cukrų, rudąjį cukrų, supilkite gliukozės sirupą, grietinėlę ir pieną į didelę keptuvę storu dugnu ir užkaiskite ant mažos ugnies. Maišykite, kol cukrus ištirps, tik neužvirinkite. Kai cukrus visiškai ištir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledais

Išklokite 23 cm skersmens kvadratinę skardą aliuminine folija. Tolygiai išklokite skardos dugną ledais. Uždenkite ir atšaldykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę kepimo skardą. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu vir..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Juodasis miškas"

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite kepimo popieriumi. Ištepkite popierių sviestu. Į didelį dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. Ištirpinkite šokoladą, įstate indą į puodą su lėtai verdančiu vanden..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens apskritą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druskos. Įmaišykite cukrų. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą, p..

Recepto vertinimas: 2

Baltojo šokolado pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 170°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje sumaišykite sviestą, šokoladą, rudąjį cukrų, pieną ir kukurūzų sirupą ir kaitinkite virš mažos ugnies iki vientisos masės. Neužvirinkite. Padėk..

Recepto vertinimas: 3

Manų saldėsis (chalva)

Į puodą įdėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Supilkite manų kruopas ir jas gerai maišykite ir paskrudinkite, kad gautų šviesiai rudą spalvą. Iš razinų cukraus ir vandens padarykite sirupą ir jį užvirinkite. Užpilkite sirupą ant manų kruopų ir gerai maišykite, masė pradės ti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rudojo