5 rezultatų ieškant "rojaus"

"Rojaus" pyragas

Baltymus atskirkite nuo trynių. Du baltymus išplakite iki standumo. Kitus galite užšaldyti šaldymo kameroje ir prireikus iš jų gaminti kitokius desertus. Visus trynius sukite su cukrumi, kol masė taps puri. Apelsiną nuplaukite ir nutarkuokite geltonąjį žievės sluoksnį. Sviestą..

Recepto vertinimas: 0

Rojaus obuoliukų uogienė I

Rojaus obuoliukus su vaiskociais blansiruoti 95 C vandenyje 10 min. Saltame vandenyje atvesintus obuoliukus sudeti i karsta sirupa, paruosta is recepte nurodytu produktu. Sirupe obuoliukus laikyti 7-8 vai. Po to letai virti 20-25 min., kelis kartus nutraukiant virima ir uogiene atvesinant. Kai obuol..

Recepto vertinimas: 4

Rojaus obuoliukų uogienė II

Rojaus obuoliukus, nenupjovus vaiskociu, subadyti stora adata arba plonu pagaliuku, uzpilti karstu vandeniu ir letai virti 5 min. Tuomet juos atvesinti saltu vandeniu.Is recepte nurodytu produktu isvirti sirupa, sudeti gvazdikelius. I karsta sirupa sudeti blansiruotus obuoliukus ir laikyti jame 9-10..

Recepto vertinimas: 0

Rojaus obuoliukų uogienė III

Is vandens ir 300 g cukraus isvirti sirupa. Sirupa atvesinti iki 75-80 C ir uzpilti ant verdanciame vandenyje 7-8 min. blansiruotu obuoliuku. Po 8-9 vai. sirupa nupilti, suberti 300 g cukraus, uzvirti ir atausinti iki 80 C, uzpilti ant obuoliuku. Po 8-9 vai. sirupa nupilti trecia karta, sudeti likus..

Recepto vertinimas: 0

Rojaus obuoliukai cukruje

Nepernokusius obuoliukus gerai nuplauti, nukarpyti vaiskocius ir 2 - 3 min. blansiruoti verdanciame vandenyje. Po to skubiai atvesinti saltame vandenyje. Is vandens, 900 g cukraus ir cinamono isvirti sirupa. I atvesusi sirupa sudeti obuoliukus ir 10-12 vai. palaikyti. Tuomet virti 10 min. ir vel pal..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: rojaus