Rojaus obuoliukų uogienė II

Ingridientai:
1 kg rojaus obuoliukų,
1 kg cukraus,
stiklinė vandens,
2 gvazdikėliai
Gaminimas
Rojaus obuoliukus, nenupjovus vaiskočių, subadyti stora adata arba plonu pagaliuku, užpilti karštu vandeniu ir lėtai virti 5 min. Tuomet juos atvėsinti šaltu vandeniu.
Iš recepte nurodytų produktų išvirti sirupą, sudėti gvazdikėlius. Į karštą sirupą sudėti blanširuotus obuoliukus ir laikyti jame 9-10 vai. Tuomet sirupą nupilti, užvirinti, nugriebti putas ir vėl sudėti obuoliukus. Juos lėtai virti 20 min.
Išvirtą uogienę supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!