12 rezultatų ieškant "riekutes"

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mėsmale. Pyrago riekutes išmirkyti piene arba sultinyje. Jei skysčio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode ištirpinti šiek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotą svogūną, duoną, sudėti prieskonius. Likusį sviestą išsukti įdėti kiaušinių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti karštu sultiniu, gerai išmaišyti. Jei sriuba per tiršta, ją dar praskiesti. Užvirinti ir virti 15 minučių. Įdėti druskos, pipirų, lauro lapelių. Batono riekutes supjaustyti ir i..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių kepti pievagrybiai

Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Ant grotelių pakepinti baltos d..

Recepto vertinimas: 2

Apkeptos duonos riekutės

Duoną supjaustyti labai plonomis riekelėmis. Iš kiaušinių, miltų ir vandens padaryti tešlą, įberti prieskonių. Duonos riekeles sudėti į tešlą, palikti 2 valandoms. Keptuvėje įkaitinti riebalus, dėti tešloje įmirkusias duonos riekutes ir apkepti iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių apkepėlė (Jūratės)

Keletą minučių apvirti brokolio žiedynus. Stambius žiedynus susmulkinti. Papriką, nulupus ir išėmus kauliuką, supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti pomidorą ir papriką. Susmulkinti svogūno galvutę ir laiškus. Susmulkinti, jei dedama, ir mėsos riekutes. Paruoštus produktus sub..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

LYNO RAGU

Svoguna supjaustykite griezineliais. Griezinelius pakepinkite svieste ir iberkite miltu. Ipilkite truputi vandens ir padarykite tyre. Supilkite vyna ir padaza uzvirinkite. Sudekite prieskonius ir cesnaka. Pasudykite. Sudekite nuluptus zuvies gabaliukus. Nemaise kepkite apie 5 minutes. Konjaka supilk..

Recepto vertinimas: 0

APKEPTA LAŠIŠA SU SŪRIU

Zuvi supjaustyti i 2-3 riekutes, pabarstyti prieskoniais, miltais, lengvai apkepti. Deti zuvi i porcijine keptuvele, ant virsaus ziedais pjaustytus pakepintus svogunus, uzpilti grietines padazu, apibarstyti tarkuotu fermentiniu suriu ir kepti orkaiteje 10 minuciu (200 laipsniu).Patiekti toje pacioje..

Recepto vertinimas: 0

KARŠTI SUMUŠTINIAI SU OBUOLIAIS

Duonos riekutes patepti sviestu, deti plonomis skiltelemis pjaustytusobuolius, uzdeti kecupo, apdengti suriu ir kepti 10-15 minuciu orkaiteje (Lina Petroniene)..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su obuoliais

Batona supjaustykite riekutemis ir aptepkite sviestu. I dubeni supilkite atsaldytus kiausiniu baltymus. Baltymus plakite ir palaipsniui i juos pilkyte cukraus pudra. Nulupkite obuolius ir sutarkuokite stambia trintuve. Sumaisykite obuoliu mase su cukrumi, cinamonu ir aptepkite (nesigailedami mases) ..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta kiaulės galva

Kiaules galva isplauname. Padarome ertme. Galva ir perpjautas kojeles per nakti pamerkiame i parugstinta vandeni. I malta mesa sudedame prieskonius, ismirkyta bandele ar 2-3 riekutes batono, imusame kiausinius, iberiame druskos ir isminkome. Pripildome galvos ertme. Pilame i puoda vandens tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Karštas sumuštinis II

Fermentini suri sutarkuojame tarka, smulkiai supjaustome cesnaka imaisome kiausinius viska gerai ismaisome. Gauta mase tepame ant batono riekuciu (riekutes galima del grazumo supjaustyti trikampeliais ar kavadrateliais)islygindami peiliu, kad pavirsius butu lygus, i gerai ikaitinta keptuve su alieju..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: riekutes