Apkeptas sūris

Ingridientai:
400g lietuviško sūrio,
1—2 kiaušiniai,
pyrago džiūvėsėlių,
druskos,
riebalų kepimui.
Gaminimas
Gerai suspaustas sūris supjaustomas 1 cm storio riekutėmis. Kiaušiniai gerai išplakami, pasūdoma. Sūrio riekutės merkiamos į kiaušinius, pavoliojamos pyrago džiūvėsėliuose ir apkepinamos svieste. Apkepintos sūrio riekutės sudedamos į pusdubenį ir patiekiamos pusryčiams prie arbatos ar kavos.
Tai Aukštaičių patiekalas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!