12 rezultatų ieškant "rauginto"

Grybų sriuba su bulvėmis

Paruoštus grybus smulkiai supjaustyti. Svogūną, morką ir salierą sukapoti ir troškinti svieste kartu su grybais. Bulves sudėti į verdantį vandenį arba sultinį. Kai jos apvirs, įdėti troškintų grybų, prieskonių ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti, sudėti plonais griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Lietuviški barščiai

Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškošiamas ir į jį sudedamos šiaudeliais supjaustytos morkos, vėliau - šiaudeliais supjaustyti svogūnai. Kai morkos išvirs, sudedami šiaudeliais supjaustyti rauginti burokėliai. Kad spalva būtų gražesnė, įpilama pusė stiklinės ra..

Recepto vertinimas: 3

Lašišos salotos

Lašiša susmulkinama, kiaušiniai ir agurkas supjaustomi kubeliais. Viskas sumaišoma su biria ryžių koše ir majonezu..

Recepto vertinimas: 4

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ug..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su faršu

Juodos forminės duonos riekės apkepinamos iš vienos pusės.Į faršą įdedama krakmolo, grietinės, vandens, tarkuotų burokėlių, smulkiai supjaustyto svogūno ir agurkas, pagardinama druska ir pipirais, išplakama. Ant apkepintos pusės užtepama pagamintos masės, paskui dideliame riebalų ..

Recepto vertinimas: 0

Razinų padažas

Riebalus ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, apibarstyti miltais, ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Įpilti sultinio arba daržovių nuoviro, pridėti prieskonių ir užvirinti. Tada sudėti nuplautas ir apsausintas razinas, įpilti vyno ir kaitinti, bet neužvirti, kol išbrinks raz..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

Veršienos pjausniai (šniceliai)

Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose prieš pat tiekiant į stalą. Iškepę pjausniai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpila..

Recepto vertinimas: 4

Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)

I sluoksnis: 0,5 stikl. rūgpienio išplakti su atšaldytomis uogomis, įdėjus cukraus ar medaus. II sluoksnis: 0,5 stikl rūgpienio išplakti su kakava, cukrumi ar medumi. III sluoksnis - tai spaustos apelsinų sultys. Vieną po kito pilti atsargiai į aukštą stiklinę, kad n..

Recepto vertinimas: 0

LIETUVIŠKI BARŠČIAI

Rukyto kumpio ar kitu rukytu produktu sultinys iskosiamas ir i ji sudedamos siaudeliais supjaustytos morkos, veliau - siaudeliais supjaustyti svogunai. Kai morkos isvirs, sudedami siaudeliais supjaustyti rauginti burokeliai. Kad spalva butu grazesne, ipilama puse stiklines raugintu burokeliu rugstym..

Recepto vertinimas: 0

Vaikų mėgstamasis

Sis patiekalas ruosiamas is vakaro.Visus produktus, isskyrus sviesta ir batona, supjaustyti ir sumaisyti. Sviesta atsildyti. Sumaisyti sviesta su supjaustytais produktais. Toliau - nupjauti batono galus ir isgremzti vidu. Prikisti batona ta mase. Po to - batona uzdengti ir ideti i saldytuva.Palaikiu..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mesa, dziuveselius, kiausinius ir prieskonius gerai isminkyti. Is marinato isgriebtus pievagrybius nusausinti ant popierinio ranksluoscio.Kiekviena pievagrybi aplipinti malta mesa ir suformuoti kuliukus, apvolioti miltuose ir virti aliejuje iki rusvumo.Patiekti saltus, papuostus rauginto agurko grie..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rauginto