RAUGINTOS KOPŪSTŲ GALVOS

Ingridientai:
40 g druskos 1 litrui vandens,
kopūstų.
Gaminimas
Nuo kopūstų nuimame viršutinius lapus, supjaustome į dvi, o didesnius - į 4 dalis. Dalį kopūstų supjaustome. Kopūstus į indą dedame sluoksniais: pjaustytų kopūsto galvučių sluoksnį, smulkintų kopūstų sluoksnį, užbertame šiek tiek druskos. Viršų uždengiame kopūstų lapais, užpilame virintu, perkoštu ir atvėsintu sūdytu vandeniu. Uždengiame medine lentele ir prislegiame. Statome į šiltą vietą. Kai kopūstai išrūgsta, pastatome šaltai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!