3 rezultatų ieškant "rauginti kop"

Suvalkietiški muštiniai

Kepenys trumpai apvirinamos, sumalamos, pridedama svieste pakepintų smulkiai supjaustytų svogūnų, grūstų kmynų, pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma, dedama ant supjaustytų ir išmuštų jautienos gabalų, stipriai susukama, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAIS

Is vakaro grybus sudeti i mazdaug 250 ml vandens, kad ismirktu. Kita diena juos isimti is vandens ir supjaustyti mazais gabaleliais. Raugintus kopustus susmulkinti, kartu su lauro lapu, druska ir pipirais sudeti i grybu vandeni ir uzdengus virti apie 30 min. Po 10 min. virimo sudeti grybus. Svogunu..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per pusę ir išimti kotą, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopū..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: rauginti kop