25 rezultatų ieškant "rauginti"

Burokėlių salotos

Burokėlius bei obuolius supjaustyti kubeliais. Aliejuje pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus. Svogūnus kartu su aliejumi supilti ant burokėliu ir obuolių bei išmaišyti. Pagardinti pipirais ir druska. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Naminės salotos

Bulves, morkas , kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Viską sudėti į indą ir išmaišyti su majonezu. Paprasta, pigu ir greita Skanaus..

Recepto vertinimas: 3

Grybų sriuba su kepta mėsa

Mėsą supjaustyti skersai raumenų į 4 - 5 gabalus, išmušti ir truputį apkepinti iš abiejų pusių. Mėsą kartu su atsiradusiomis sultimis dėti į puodą, įpilti 1 litrą verdančio vandens ir virti tol, kol mėsa suminkštės. Tada sudėti bulves. Kai jos beveik išvirs, suberti supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su kumpiu

Produktus supjaustyti gražiais gabalėliais. Grietinę išplakti su prieskoniais ir sumaišyti (šiek tiek grietinės palikti) su produktais. Salotas sudėti į salotinę ir užpilti grietine. Papuošti pomidorų griežinėliais ir žalumynais. Į salotas galima įdėti kiaušinio skiltelių. Šio..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų burokėlių sriuba

Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, lauro lapelių ir virti 4 – 5 minutes. Sriubą rūgštinti raugu, kuriame rauginti burokėliai, užbalinti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Salotine iškloti salotų lapais ir eilutėmis sudėlioti kumpį, dešrą su kepsniu, įvairiai sudėlioti griežinėliais pjaustytas daržoves ir grybus. Grietinę suplakti su citrinos sultimis ir prieskoniais ir užpilti ant sudėliotų mėsos ir daržovių eilučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Kimšta bandelė „Vitaminas“

Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagaminama du įdarai: 1. Gerai išsukama 100 g sviesto. Į jį sudedama malta dešra, kapoti virti kiaušiniai, supjaustytas agurkas, tarkuotas sūris. Pasūdoma, pabarstoma druska. 2. Išsukama 50 g sviesto. Į jį sudedama sutrintos petražolės..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti pomidorai

Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raudoni, bet nepernokę pomidorai. Pomidorai rauginami stiklainiuose, kibiruose arba statinaitėse. Pirmiausia pomidorai surūšiuojami, kad induose būtų maždaug vienodo prinokimo ir vienodo dydžio. Pašalinami sumaigyti, nesveiki. Perrink..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su raugintų agurkų padažu

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti svieste, suberti miltus ir prieskonius, įpilti sultinio, sudėti mažais kubeliais supjaustytus nuluptus agurkus ir viską užvirinti. Bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į agurkų padažą ir pakaitinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainė

Išvirtos bulvės nulupamos, ataušinamos ir su-pjaustomos griežinėliais. Sudedami rauginti kopūstai, smulkiai tarkuota morka, susmulkintas svogūnas. Viskas sumaišoma ir užpilama aliejumi ar spirgintais lašinukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su grietine

Rauginti ar sūdyti grybai supjaustomi rėželiais, sumaišomi su smulkiai supjaustytu svogūnu ir grietine. Paviršius pabarstomas maltais pipirais. Pastabos: Vietoj grietinės galima vartoti aliejų. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų padažas

Rauginti agurkai nulupami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su baltuoju padažu, įpilama truputis raugintų agurkų sūrymo ir pakaitinama ..

Recepto vertinimas: 0

Ukrainietiški barščiai (Natalijos)

Apverdame šonkauliukus, į vandenį įdedame 1 lauro lapą, druskos, pipirų. Kai mėsa suminkštėja, sudedame daržoves: burokėlius, morkas, bulves, kopūstus (daržovių nepagailėkite, nes sriuba turi būti tiršta). Verdame kol išvirs šonkauliukai ir daržovės. Patiekiame su grietine. Sk..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos maltiniai

Į didelį dubenį sudedame piene išmirkytą batoną, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkintą česnaką, jautienos faršą, įmušame kiaušinius. Pasūdome, pagardiname pipirais. Visą gerai išminkome. Baigdami minkyti, jei masė kiek skystoka, įberiame truputį miltų.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)

Padažo produktai sumaišomi ir šiek tiek pakaitinami ant vidutinė ugnies. Ryžių makaronai 5 min. pamirkomi šaltame vandenyje. Didelėje aukštoje keptuvėje įkaitinamas aliejus. Sudedami šalotinis svogūnas ir šiek tiek apkepamas, kol pasklis jo aromatas. Tuomet sudedami makaronai. Įpila..

Recepto vertinimas: 0

LIETUVIŠKI BARŠČIAI

Rukyto kumpio ar kitu rukytu produktu sultinys iskosiamas ir i ji sudedamos siaudeliais supjaustytos morkos, veliau - siaudeliais supjaustyti svogunai. Kai morkos isvirs, sudedami siaudeliais supjaustyti rauginti burokeliai. Kad spalva butu grazesne, ipilama puse stiklines raugintu burokeliu rugstym..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per pusę ir išimti kotą, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopū..

Recepto vertinimas: 2

RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS

Kopustus susmulkiname, kruopsciai pertriname su druska, suberiame tarkuotas morkas, skiltelemis pjaustytus obuolius, sudedame visus prieskonius ir spanguoles, kruopsciai ismaisome. Paspausdami sudedame i inda, virsu pridengiame kopustu lapais, uzdengiame medine lentele ir prislegiame, kad skystis ap..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKAI RAUGINTI KOPŪSTAI

Smulkintus kopustus uzpilame verdanciu vandeniu ir palaikome 5-10 minuciu. Po to vandeni nupilame, kopustus atvesiname, sudedame i stiklainius pabarstydami druska. Ant virsaus uzdedame mieliu ir uzpilame virintu ir atvesintu iki 35 C vandeniu, pastatome i silta vieta. Po 2-3 dienu kopustus galima va..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU PIKANTIŠKU VARŠKĖS PADAŽU

Ruosiame varskes mase: labai smulkiai supjaustome agurka, cesnaka, krapus sumaisome su varske ir grietine, iberiame pipiru, viska gerai istriname sakute. Silkiu file supjaustome juostelemis, dedame i lekstute, salia dedame svoguna, supjaustyta griezineliais. Varskes padaza tiekiame atskirai...

Recepto vertinimas: 4

Salotos ''Lakūno pusryčiai''

Vistiena (be kaulu) susmulkinti 1 cm kubeliais, supjaustyti smulkiai agurkus, susmulkinti ir pakepinti svoguna ir viska sumaisyti su virtais(atvesintais) grikiais.Uzpilui: vienodais kiekiais sumaisykite majoneza su pomidoru padazu ir siek tiek garstyciu.Druskos ir pipiru pagal skoni. (Enrika)..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų

Agurkus rauginti emaliuotame kibire 3 dienas su visais paminėtais prieskoniais, išskyrus kartujį pipirą. Po to parūgusius agurkus sudėti į stiklainius, įdėti naujai česnako (kuo daugiau, tuo skaniau) ir kartujį pipirą. Marinatą, kuriame rūgo agurkai nusunkti (jame panaudotus prie..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: rauginti