25 rezultatų ieškant "raugintas"

Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis

Žuvies filė supjaustyti siauromis juostelėmis, pašlakstyti actu arba citrinos sultimis, pabarstyti druska, 15 minučių palaikyti šaltai ir sudėti į sviestu pateptą forma arba ugniai atsparų indą. Daržoves ir grybus supjaustyti strypeliais, sudėti į puodą ir troškinti svieste. Kiek p..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su agurkais ir pomidorais

Grybus supjaustyti griežinėliais arba mažais kubeliais, pridėti kapoto svogūno, pomidoro skiltelių, agurko griežinėlių, susmulkinto kiaušinio. Viską sudėti į salotinę, užpilti grietine (arba grietinės ir majonezo mišiniu), sumaišyta su prieskoniais ir iš pomidorų ir agurkų išt..

Recepto vertinimas: 0

Totoriškas padažas

Susmulkinti raugintą agurką (nulupus ir išėmus sėklas), svogūną, petražolių lapelius. Visus produktus sumaišyti su majonezu ir pagardinti. ..

Recepto vertinimas: 5

Salotos su rūkyta menke

Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje kartu su nulupta ir susmulkinta menke. Bulvės ir nuluptas agurkas supjaustomi nedideliais kubeliais Į salotinę sudedama sluoksniais bulvės, agurkai, žuvis su svogūnais ir žirneliai. Salotos užpilamos majonezu, puošiamos kiaušinių sk..

Recepto vertinimas: 4

Ridikų salotos 2

Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku, smulkiai supjaustytu svogūnu ir prieskoninėmis daržovėmis. Sudėjus į salotinę, užpilama kiek pasūdyta grietine, užbarstoma susmulkintais krapais. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos

Pupelės išverdamos nesūdytame vandenyje (prieš verdant kietesnės per naktį pamirkomos) ir nusunkiamos. Agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas. Išmirkyta silkė nulupama ir, išėmus kaulus, supjaustoma rėželiais. Pupelės, silkė ir agurkas sumaišoma, sudedama į salotinę ir užpilam..

Recepto vertinimas: 0

Tiesiog grybų salotos su silke

Grybus, pomidorus, kiaušinius ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti ir suberti į salotinę. Silkę supjaustyti siaurutėmis juostelėmis ir sudėti ant daržovių ir grybų. Grietinę sumaišyti su ištrinta varške ir apipilti salotas. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybu mišrainė

Grybus ir svogūną sukapoti, agurką, virtą morką, burokėlį ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais ir viską sumaišyti. Supilti aliejų, citrinos sultis, suberti prieskonius ir vėl išmaišyti. Salotas apibarstyti svogūnų laiškais ir patiekti su mėsos patiekalais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Žaliasis padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškinus sudėti smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Patiekti prie virtos kiaulienos, jautienos, avienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su olandišku sūriu

Bulvės supjaustomos kubiukais, agurkai - šiaudeliais. Actas, aliejus, druska ir cukrus išplakama ir užpilama ant paruoštų bulvių. Užbarstoma smulkiai sutarkuotu sūriu. Pastabos: Vietoj acto ir aliejaus galima užpilti majonezo...

Recepto vertinimas: 3

Ivairių daržovių mišrainė

Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užp..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir agurkų mišrainė

Bulvės ir agurkai nulupami ir supjaustomi kubiukais, užpilami majonezu, užbarstomi trupučiu cukraus, druskos, viskas sumaišoma, papuošiama kapariais ar petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir sūdytų grybų mišrainė

Virtos bulvės, išmirkyti grybai, agurkas, svogūnas supjaustomi griežinėliais, užpilama grietinė. Sumaišoma ir užbarstoma supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir silkių mišrainė

Bulvės ir agurkas supjaustomi plonais griežinėliais, silkė nuplaunama, išskrodžiama, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma mažais gabaliukais. Svogūnas smulkiai sukapojamas. Viskas užpilama majonezu ir lengvai sumaišoma, kad nesutrupėtų bulvės. Viršus užbarstomas kietai virtu kap..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir mėsos užkandis

Bulvės, mėsa, morkos ir agurkas supjaustomi kubeliais, kiaušinis skiltelėmis, sudedamos pupelės (žirneliai), lengvai maišant pasūdoma. Užpilama majonezu, išmaišytu su krienais. Puošiama kiaušinio skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupų užkandis

Pupos išmirkomos, išverdamos pasūdytame vandenyje. Atvėsusios nulupamos ir supjaustomos. Bulvės ir morkos išverdamos, ataušinus supjaustomos kubiukais. Svogūnas sukapojamas ir pakepinamas aliejuje. Jei agurkas raugintas, supjausčius kvadratėliais, nuspaudžiamas skystis. Pasūdoma, suded..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su sūrio pasta

Jei naudosime fermentinį sūrį, jį reikia sutarkuoti, jei varškės -sutrinti. Įpilti truputį pieno, įdėti smulkinto česnako, pipirų, druskos. Viską gerai išmaišyti. Šia mase aptepti duonos riekeles, papuošti pjaustytu raugintu agurku ir paprika. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos salotos

Biriai išvirti ryžius. Agurką, mėsą, kietai virtus kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Visus šiuos produktus išmaišyti su majonezu ir svogūnais, paskaninti česnaku, trintu su druska ir pipirais. Patiekti salotinėje, išklotoje salotų lapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos

Nusunkti burokėlius, supjaustyti smulkiai. Kietai virtus kiaušinius, -obuolius, agurką ir svogūną supjaustyti kubeliais. Visus produktus išmaišyti, sudėti kukurūzus, grietinę ir majonezą, išmaišyti. Įberti cukraus, druskos. Salotas patiekti papuoštas petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos slėgtainio salotos su padažu

Indelyje pagaminti padažą, kruopščiai sumaišant visus komponentus. Mėsos slėgtainį ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, agurką -skritulėliais, išmaišyti su padažu. Rekomenduojama 2 val. palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ir alumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Porų salotos

Porus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti 0,5 cm storio gabalėliais, įdėti į kiaurasamtį, pamerkti 10 min. į verdantį vandenį. Ištraukti, atvėsinti. Obuolius ir agurką stambiai sutarkuoti, pašlakstyti citrinos sultimis, įberti druskos, cukraus, išmaišyti su majonezu arba grietine. Salot..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su dešra ir šonine

Didelėje keptuvėje pakepinti dešros griežinėlius, šoninę. Suberti supjaustytą svogūną, papriką, pomidorą, agurką. Šiek tiek pakepinti, įberti druskos, pipirų, maltos paprikos. Kiaušinius išplakti, dėti kepimo miltelius, o miltų berti tiek, kad tešla būtų tiršta. Šia tešla..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su silke

Virtus grybus, pomidorus, svogūnus ir kiaušinius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Išmirkytą nuluptą ir be kaulų silkę supjaustyti siauromis juostelėmis. Grietinę arba majonezą sumaišyti su ištrintą varškę ir skysčiu, likusiu supjausčius pomidorus ir agurką. Viską sumaišyti i..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Picos pyragas

Tešlos gaminimas:sumetam miltus, keptuvėje ištirpinam sviestą, užpilam ant miltų. kiaušinį įkalam į grietinę ir suplakam. Miltus su sviestu išminkom. Gaunasi vadinama smėlio tėšla, na pajusite kai miltai taps panašus į drėgną smėliuką. Dabar ipilkim grietinę, tik po truputi, k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raugintas