25 rezultatų ieškant "raugintas"

Bulvių ir grybų salotos

Bulves, išmirkytus grybus, agurką, svogūną supjaustykite griežinėliais, užpilkite grietine. Sumaišykite ir užbarstykite supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų , mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ja suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ją suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Viduryje padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su padažu

Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškintuve. Juose pakepinti supjaustytą mėsą. Kiek vėliau sudėti supjaustytą svogūną, salierą. Užpilti karštu vandeniu, įdėti supjaustytą agurką, ir viską troškinti 1 valandą. Baigiant troškinti, įdėti druskos, pipirų. Supilti vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Paukštiena drebučiuose

Mėsą supjaustyti. Ant jos sudėti paštetą, supjaustytas daržoves, žalumynus. Į sultinį įdėti prieskonių. Želatiną brinkinti vandenyje, paskui ištirpinti ir pavirti su sultiniu. Sumaišytą su želatina sultinį atšaldyti, apipilti mėsą ir sustingdyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su silke

Virtus grybus, pomidorus, svogūnus ir kiaušinius supjaustyti mažais gabalėliais. Išmirkytą nuluptą be kaulų silkę supjaustyti siauromis juostelėmis, grietinę arba majonezą sumaišyti su ištrinta varške ir skysčiu, likusiu supjausčius pomidorus ir agurką. Viską sumaišyti, sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su makaronais

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti 1 centimetro ilgio gabalėliais. Grybus sukapoti ar supjaustyti šiaudeliais, svogūną sukapoti, kiaušinį, pomidorą arba agurką supjaustyti skiltelėmis. Grietinę išplakti su prieskoniais. Produktus sudėti į salotinę ir užpilti paga..

Recepto vertinimas: 0

Šiupininė su grybais ir žuvimi

Žuvies filė supjaustyti gabalais, sudėti į šaltą vandenį, pridėti prieskonių ir virti. Svogūno griežinėlius, šiaudeliais supjaustytus grybus, raugintą agurką ir obuolį troškinti svieste. Po 10 minučių įberti miltų, gerai išmaišyti, įpilti žuvies sultinio, sudėti žuvį ir ..

Recepto vertinimas: 1

Šiupininė su grybais

Grybus, svogūnus, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais, ištroškinti riebaluose, įpilti sultinio ir virti 15 minučių. Raugintus agurkus nulupti ir išimti sėklas. Agurką ir pomidorus supjaustyti plonais griežinėliais, kartu su kaparais arba alyvmedžio uogomis suberti į kar..

Recepto vertinimas: 0

Rūgšti grybų sriuba

Grybus supjaustyti siauromis juostelėmis ir pakepti riebaluose.Paskui į keptuvę įberti kapotų svogūnų, miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus.Viską užpilti karštu vandeniu, pasūdyti ir virti 10-150min.Baigiant virti sudėti plonomis skiltelėmis supjaustytą pomidorą arba agurką ir o..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Padažas tinka prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė vyno padaže

Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidoria ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputis cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovėmis

Silkė nulupama, išimami kaulai, obuoliai, svogūnai ir agurkai supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras - mažais kubeliais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuoliu, svogūnų ir agurkų griežinėliais. Užpilama padažu ir apibarstoma salirais ir morkomis. PAdažui majonezas išpla..

Recepto vertinimas: 1

Pikantiška bulvių košė

Išvirusios bulvės nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas aštrus pomidorų padažas, mažais kubiukais supjaustytas agurkas, sukapotas svogūnas, mairūnas. Viskas sumaišoma.Tiekiama su kepta mėsa. Vietoje pomidorų padažo galima dėti varškę, gerai ištrintą su pienu...

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos

Pupelės išverdamos nesūdytame vandenyje (prieš verdant kietesnės per naktį pamirkomos) ir nusunkiamos. Agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas. Išmirkyta silkė nulupama ir, išėmus kaulus, supjaustoma rėželiais. Pupelės, silkė ir agurkas sumaišoma, sudedama į salotinę ir užpila..

Recepto vertinimas: 0

Ridikėlių salotos

Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku, smulkiai supjaustytu svogūnu ir prieskoninėmis daržovėmis. Sudėjus į salotinę, užpilama kiek pasūdyta grietine, užbarstoma susmulkintais krapais.&#..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su silke

Perrinkti, nuplauti grybai verdami 15-20min. parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirę supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atvėsę supjaustomi plonais rėželiais. Išmirkyta silkė nulupama, atskiriama nuo kaulų ir smulkiai supjaustoma. Grybai sumaišomi su s..

Recepto vertinimas: 1

Įdarytas batonas

Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS

Kumpi, svoguna ir nulupta rauginta agurka 3-4 kartus permalti mesmale, mase sumaisyti su issuktu sviestu ir pagardinti.Pasteta arba sumustinius su juo puosti marinuotais vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ KREPŠELIAI SU SIURPRIZU

Obuolius perpjauti per puse ir isskobti. Minkstima susmulkinti. Silke smulkiai supjaustyti. Morka sutarkuoti. Svoguna susmulkinti. Svoguna ir morka apkepinti aliejuje kol suminkstes. Ryzius, silke, obuoliu minkstima, svoguna ir morka sumaisyti, pagardinti zoleliu misiniu. Idara sudeti i isskobtu obu..

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS

Pomidoru tyre troskinti kartu su svogunais. Kiek patroskinus, sudeti nulupta smulkiai supjaustyta rauginta agurka ir ankstini pipira. Pagaminta padaza pagardinti garstyciomis ir tarkuotais krienais.Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos...

Recepto vertinimas: 1

GRYBŲ SALOTOS SU SILKE

Virtus grybus, pomidorus, svogunus ir kiausinius supjaustyti smulkiais gabaleliais. Ismirkyta nulupta ir be kaulu silke supjaustyti siauromis juostelemis. Grietine arba majoneza sumaisyti su istrinta varske ir skysciu, likusiu supjauscius pomidorus ir agurka. Viska sumaisyti ir sudeti i salotine. Pu..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas karpis su grybais ir agurkais

Paruosta karpi supjaustome gabalais, pabarstome druska ir pipirais, apkepame svieste, sudedame i troskintuva. Keptuveje pakepame griezineliais supjaustytus svogunus, griezineliais supjaustytus agurkus ir nuvalytus baravykus, paskaniname prieskoniais. Kepame ant silpnos ugnies, daznai pamaisome. (Jei..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raugintas