20 rezultatų ieškant "putos"

Brokolių Kapučino

Brokolių Kapučino Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 smulkinti askaloniniai svogūnai 2 vidutinio dydžio bulvės 2 šaukštai aliejaus 2 GABALĖLIAI CUKRADENDRIŲ CUKRAUS 750 ml vandens 2 daržovių sultinio kubeliai 200 g šviežių ar šaldytų brokolių 100 ml 13% grietinėlės 300 ml pieno Dru..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintos duonos gira

Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..

Recepto vertinimas: 4

Salyklo gira

Salyklo gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg rugių salyklo, 2.2 kg juodos duonos, 3.83.00 g cukraus, 4.10 l vandens, 5.5 g mėtų, 6.2 lazdelės cinamono, 7.100 g razinų, 8.30 g mielių. Gaminimas: Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengu..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių midus

Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su migdolais ir riešutais

Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Varškės - migdolų šarlota Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Biskvitas: 6 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arb. š. vanilino, ¼ šaukštelio vyno akmens (jį galima pakeisti actu) 1 stiklinė miltų, ¼ stiklinės krakmolo, Cukraus pudros ..

Recepto vertinimas: 2

"JAUNYSTĖ"

"JAUNYSTĖ" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Papločiams: 7-8 baltymų 250g cukraus pudros 250g riešutų - geriausiai lazdynų vanilinio cukraus citrinos rūgšties Kremui: 200-300g sviesto likę kiaušinio tryniai 1-2 šaukštai cukraus 100g šokolado..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių uogienė

Mėlynių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg mėlynių, 1kg cukraus, citrinos žievelės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nutraukomi koteliai, ir nuplaunamos. Po to suberiamos į dubenį, sluoksniuojant su cukrumi. Po 24 val., kai atsiranda sulčių, tame pačiam..

Recepto vertinimas: 4

Raudonųjų serbentų uogienė

Raudonųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg raudonųjų serbentų, 1.2kg cukraus. Gaminimas: Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama..

Recepto vertinimas: 1

Spanguolių uogienė

Spanguolių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg spanguolių, 1kg cukraus, citrinų žievelių. Gaminimas: Išsirpusios uogos perrenkamos ir nuplaunamos. Po to supiltos sietelyje įleidžiamos į karštą (85—90° C) vandenį 2—3 min., kad suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..

Recepto vertinimas: 0

Ledų tortas

Ledų tortasIngridientai:2 kiaušiniai, pusė stiklinės cukraus, pusė stiklinės miltų, litras grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, 8 šaukštai vyšnių likerio, 125 g vyšnių (be kauliukų), 120 g juodojo šokolado, 12 lazdynų riešutu.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltym..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremuIngridientai:3 kiaušiniai, 70 g miltų, 340 g cukraus, 750 ml sauso baltojo vyno, 30 g krakmolo, 40 g želatinos, 4 kiaušinių tryniai, 375 ml grietinėlės, miltinio cukraus, 1 kg žaliųjų vynuogių be kauliukų.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

Citrininis pudingas su uogomisIngridientai:225g mėlynių, 25g minkšto sviesto, 100g rudojo cukraus, tarkuota citrinos žievelė ir sultys, šaukštas miltų, 2 kiaušiniai, 150ml pieno.Gaminimas 1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis kremas

Citrininis kremasIngridientai:4 kiaušiniai, 5 šaukštai cukraus, tarkuota citrinos žievelė, 2 citrinų sultys, pakelis želatinos, 125 ml grietinėlės, 4 šaukštai šokolado džožlių.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų suflė su mangais

Apelsinų suflė su mangaisIngridientai:8 apskriti 7-8cm skersmens biskvito gabalėliai, šaukštas miltų, romo esencijos, 70 ml apelsinų sulčių, 4 kiaušiniai, mangas, 8 konservuotos vyšnaitės (be kauliukų), malta džiovinta apelsino žievelė, 2 šaukštai medaus, 100g cukraus, šaukštelis..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys

SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė

ŽuvienėIngridientai:1 kg žuvies, 300 g bulvių, 1 svogūnas, 1 morka, krapų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių, 20 g sviesto, 2l. vandens.Gaminimas Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, mor..

Recepto vertinimas: 4

Grietinėlės (grietinės) kremas

Grietinėlės (grietinės) kremasIngridientai:400 g grietinėlės arba grietinės (30% riebumo), 100g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 100g uogienės.Gaminimas Grietinėlė ar grietinė turi būti šviežia ir gerai atšaldyta. Moliniame dubenyje (arba mikseryje) ji plakama, kol pasidaro put..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai bučkiai

Šokoladiniai bučkiaiIngridientai:4 kiaušinių baltymai1 žiupsnelis druskos200g cukraus2 valg. šaukštai kakavos100g tarkuoto švelniai kartaus šokoladoGaminimasKiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: putos