25 rezultatų ieškant "prieskoniais"

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse

• Kalakutieną nuplaunam ir pernakt (ar visą parą) palaikome gerokai parūgštintame vandenyje(geriausiai –citrinos rūgštimi). • Nusausintą mėsą šiek tiek pamušame, be gailesčio įtriname paukštienos prieskoniais (gali būti ir su cinamonu) , kambario temperatūroje palaikom bent 3 va..

Recepto vertinimas: 4

Folijoje keptos bulvės

Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.Išvirusias bulves suvyniojame į foliją ir kepame ant grilio grotelių 20-25 min.Svogūną, česnaką, papriką susmulkiname ir pakepiname svieste.Pomidorus supjaustome kubeliais, suberiame ant svogūnų ir 2 min. pakepiname.Pupeles nusu..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su pupelėmis

Nuo vištos nupjauti minkštimą, apvolioti miltuose, apibarstyti prieskoniais ir kepti. Porus pakepinti su mėsa. Paskui 20 minučių troškinti. Iš kaulų su morka ir prieskoniais išvirti sultinį. Pupeles patroškinti su sviestu ir vandeniu. Į sultinį įberti miltų, įpilti grietinėlės, v..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės prie visko

Farša su prieskoniais dedame į keptuvę su trupučiu vandens ir patroskiname. Kitoje keptuvėje atšildome daržoves, pabarstome prieskoniais, patroškiname, jei reikia įpilame šiektiek vandens,prieš pabaiga įdedame gabalėlį sviesto. Išsitroškinus daržovėms sudedame faršą. Atskirai su..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena tešloje

Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė. Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve. Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. J..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės folijoje

Bulves isvirtas pasūdytame vandenyje suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių 20-25 min. Susmulkintus svogūnus, česnaką, papriką ir pomidorus užpilkite pomidorų padažu, apibarstykite prieskoniais ir apslakstykite aliejumi ir citrinų sultimis, ismaisykite. Supjaustytą kumpį kubeliai..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija su daržovėmis

Lazaniją pavirkite 5 minutes (įpylę slakelį aliejaus), isimkite is vandens. Žirnelius nuplikykite karstu vandeniu. Pomidorus supjaustykite, briuselio kopūstus pakepinkite su pomidorais, pabarstykite prieskoniais. Pievagrybius pakepinkite. Istirpdytą sviestą sumaisykite su miltais ir užpylę..

Recepto vertinimas: 5

Suktinukai

Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pailgais nedideliais gabalėliais, gerai išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Kiauliena ar lašinukai irgi supjaustomi tokio pat dydžio gabalėliais, šiek tiek pamušami, apibarstomi prieskoniais ir uždedami ant jautienos, stipriai susu..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos vyniotinis

Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais prieskoniais, sutrintu česnaku. Paskui ji susukama, įvyniojama į sudrėkintą celofaną ar marlę ir virvele surišama. Išimtas kaulas sukapojamas ir su prieskoniais bei prieskoninėmis daržovėmis 20 min paviri..

Recepto vertinimas: 0

Duoninės arba obuolių giros kisielius

Gira pavirinama su prieskoniais, perkošiama, supilamas giroje išleistas krakmolas ir užvirinama. Atšaldoma stikliniame dubenyje arba mažuose dubenėliuose. Prie jo patiekiamas šaltas pasaldintas ir paskanintas prieskoniais pienas arba grietinėlė. ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Išsijotus miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais, meduolių prieskoniais ir tarkuota apelsino žievele. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, pašildyti medų. Suberti cukrų ir maišant kaitinti tol, kol masė įgaus rudą atspalvį. Supilti verdantį vandenį, sudėti gabalėli..

Recepto vertinimas: 2

Meksikietiška kaimiška dešra

Į obuolių actą įdėti pjaustytas paprikų ankštis ir užvirti. Po to puodą nuimti nuo ugnies ir uždengti dangčiu. Actą perkošti per sietelį, pertrinti paprikas kartu su visais prieskoniais, palengva pilant actą. Supjaustyti mėsą ir sumaišyti su trintomis paprikomis ir prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų ritinukai

Baklažaną supjaustyti pailgais griežinėliais, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti aliejuje. Griežinėlius sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje ir sumaišyti su susmulkintais žalumynais, paprika, česnaku. Po šaukštą šio įd..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su daržovėmis ir grietinėle (Viktorijos)

Lydekos filė supjaustyti nedideliais gabaliukais, pagardinti prieskoniais ir kepti orkaitėje apie 30 min. Po to, ant viršaus sudėti daržoves užpilti grietinėle, pagardinti prieskoniais ir kepti toliau. Kai daržoves iškepa galima patiekti ant stalo. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su baklažanais

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 1

BULVIŲ, SVOGŪNŲ IR SŪRIO APKEPAS

Bulves nulupus plonai supjaustyti. Svogunus apkepti. Forma istepti riebalais. Deti puse bulviu su svogunais. Pabarstyti prieskoniais ir uzdeti tarkuota suri. Vel sluoksni bulviu su svogunais, juos apibarstyti prieskoniais. Uzdeti sviesta. Piena suplakti su grietinele ir uzpilti. Kepti apie valanda. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su prieskoniais

Mesa pabarstome prieskoniais, druska, paslakstome baltuoju vynu ir suvynioje j folija marinuojame per nakti.Iskepame orkaiteje folijoje. Baigiant kepti, folija atvyniojame, mesa apskrudiname.Patiekiame su darzoviu salotomis. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

MENKĖS APKEPAS SU BULVIŲ KOŠE

Zuvies file supjaustome 1,5 cm gabaliukais, pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose ir iskepame. I kepimui skirta inda sudedame kepta zuvi, keptus svogunus ir grietine. Pabarstome prieskoniais ir ismaisome. I pravesusia bulviu kose imusame kiausini ir ismaisome. Taip paruosta bulviu kose suded..

Recepto vertinimas: 1

JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS

Jautienos ispjova supjaustome kepsnio dydzio gabaliukais, pabarstome prieskoniais, aptepame aliejumi. Darzoves supjaustome lazdelemis, pabarstome prieskoniais, ipilame siek tiek aliejaus ir ismaisome, ikaitiname keptuve, sudedame darzoves, neluptus cesnakus, pievagrybius, viska apkepiname ir, iseme ..

Recepto vertinimas: 3

Karpis su grikių koše

Karpi nuvalome, isplauname ir supjaustome gabalais. Pabarstome zuvies prieskoniais, pipirais, druska, apslakstome citrinu sultimis ir palaikome 1 vai.Morka supjaustome juostelemis, svogunus ziedais, susmulkiname cesnaka ir apkepame keptuveje su aliejumi bei prieskoniais. Atskirai apkepame zuvi.I kep..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiovintomis kriaušėmis

Kalakutienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, grietinėlėje išmirkytomis batono riekelėmis ir prieskoniais.1/3 dalį taip paruošto faršo sumaišome su kubeliais supjaustytomis kriaušėmis, susmulkintais krapais ir saulėgrąžomis.Likusias 2/3 faršo padaliname pusiau. Iš vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su morkomis ir imbieru!

Žuvį pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palikite keliolikai minučių. Morkas supjaustikyte šiaudeliais, sumaišykite su imbieru, medumi, sojos padažu bei prieskoniais. Kiekvienam menkės gabaliukui atkirpkite kepimo plėvelės, vieną galą užriškite. Ant plėvelė..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: prieskoniais