25 rezultatų ieškant "prieskoniais"

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Keptos vištų kulšelės su daržovėmis

Kulšeles įtrinti prieskoniais ir palikti 1 val. Po to jas nusausinti popieriniu rankšluosčiu, apvolioti miltuose, plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę (energija 2/3), įpilti 1-2 valg. šaukštus aliejaus ir neuždengus apkepti iš abiejų pusių, kol par..

Recepto vertinimas: 0

Kepti žirniai

Per naktį vandenyje mirkytus žirnius virti kol suminkštės ir iššus. Verdant paskaninti supjaustytais svogūnais, prieskoniais, trupučiualiejaus. Išvirtus žirnius kepinti aliejuje(galima kartu su daržovėmis), paskaninant įvairiais prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 1

Vištienos ir baklažanų suktinukai

Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Pabarstykite druska ir palikite 5 min.Baklažanų juosteles apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ir padėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Vištienos krūtin..

Recepto vertinimas: 0

Tarkių pica

1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkite, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, kiaušiniu bei prieskoniais. Paruoštus tarkius sukrėskite į riebalais išteptą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių. Išimkite, ant viršaus sudėkite griežinėliais s..

Recepto vertinimas: 5

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta kiauliena

Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabalais, išmušama, pabarstoma prieskoniais ir druska. Ant gabaliuko mėsos dedamas įdaro šaukštelis, stipriai susukama, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir miltuose, kepama dideliame riebalų kiekyje. Įdarui: apvirintos kepenėlės sumaišomos su p..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta nugarinė

Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nugarinės išpjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min šaltai. Po to išplaktu kiaušiniu i..

Recepto vertinimas: 4

Kepsneliai ant iešmo

Faršą sumaišykite su žalumynais, grietinėle, džiūvėsėliais, pomidorų padažu ir prieskoniais. Iš šios masės suformuokite pailgus kepsnelius ir užmaukite ant medinių pagaliukų. Kepsnelius sudėkite ant aliejumo pateptų orkaitės grotelių ir kepkite 20-25 minutes. Baklažaną s..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos - daržovių apkepas

Bulves gerai nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, pusę jų sudėkite į kepimo formą, apibarstykite prieskoniais. Ant bulvių sudėkite pusę griežinėliais supjaustytų daržovių. Maltą mėsą sumaišykite su sumulkintais česnakais, svogūnais, džiūvėsėliais, prieskoniais ir dėki..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių, žiedinių kopūstų apkepas

Ryžius, brokolius ir žiedinius kopūstus išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūną ir morką susmulkinkite, apkepkite, sumaišykite su ryžiais ir daržovėmis, paskaninkite prieskoniais ir žaluma. Į riebalais pateptą formą sudėkite ryžių ir daržovių mišinį, užpilkite kiaušinių, ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių troškinys su ananasais ir vištų sparneliais

Vištos sparnelius įtrinkite prieskoniais, apkepkite, sudėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir troškinkite. Keptuvėje apkepkite supjaustytas bulves, morką, svogūną ir česnako skilteles (nenuluptas), sudėkite į puodą su sparneliais, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite apie 15-2..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė višta

Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. Vištą susiūkite, suriškite kojas. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes. Tuo metu paruoškite padažą. Vyną užvirinkite ir virkite 10-15 minučių, kol pusė jo..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų ir moliuskų salotos

Prieš virdami kruopščiai paruoškite ir išvalykite moliuskus (žiūrėti jūros gėrybės). Česnakus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Į didelį prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite pusę askaloninių česnakų ir įberkite daug pipirų. Užvirinkite ir virkite 2 minutes ant..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas bulvių pyragas (Sliced Potato Pie)

Nuplautas, bet nenuskustas bulves 15 minučių virkite truputį pasūdytame vandenyje. Per tą laiką paruoškite trapią tešlą; padalykite ją pusiau; vieną dalį iškočiokite ir išklokite ja pyrago formą (formos dugnas neturi būti išimamas). Išvirtas bulves nulupkite, supjaustykite plon..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutas įdarytas daržovėmis ir vaisiais

Paruošiame kalakutą. Jo vidų ištriname prieskoniais. Širdelę, kepenėles ir skrandelį sumalame. Į sumaltą mėsą sudedame susmulkintus obuolius, slyvas, razinas, morkas, įmušame kiaušinius, sudedame prieskonius ir išmaišome. Kalakuto vidų ištepame sviestu ir prikemšame paruoštu ..

Recepto vertinimas: 0

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTOJI ŽUVIENĖ

Zuvi su prieskoniais isvirti. Kai isverda, zuvi su prieskoniais permalti per mesmale arba gerai sutrinti. Svieste pakepinti miltus, paskui supilti grietine, viska ismaisyti ir sumaisyti su zuvies mase. Viska maisant pamazu supilti sultini, kuriame vire. Tuomet dar uzverdame ir patiekiame su sklindzi..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJE

Jautienos nugarines gabaleli ipjauname, pridedame idaro. Pabarstome prieskoniais ir suvoziame. Su smeigtuku susmeigiame krastus, kad kepant neisbegtu idaras. Pries kepant pabarstome prieskoniais. Tiekiame su grilyje kepta cukinija...

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su padažu

Isvalyta karpi pabarstome druska, zuvies prieskoniais, itriname, palaistome citrinos sultimis bei midaus gerimu ir marinuojame 5-6 vai. suvynioje i folija. Zuvi kepame grotelese, zariju kaitroje. Padazui susmulkiname paprika, svoguno galvute, cesnakus, krapus. Juos sumaisome su kapareliais, actu, al..

Recepto vertinimas: 1

Juros lydeka su avižiniais dribsniais

Dribsnius uzpilame pienu ir isbrinkiname. Juros lydekas nuskutame, isvalome, nuplauname. Pabarste druska ir prieskoniais, palaikome 0,5 vai. Ismirkusius dribsnius sumaisome su plaktais kiausiniais, paskaniname druska, prieskoniais, supilame i aliejumi patepta kepimo inda, sudedame zuvis ir viska pab..

Recepto vertinimas: 2

Upėtakiai su migdolais

Nuvalytus ir isplautus upetakius nusausiname, pabarstome druska, zuvies prieskoniais ir palaikome 0,5 vai. saltai. Zuvi pavoliojame miltuose, plaktame kiausinyje su prieskoniais irmigdoluose. Iskepame keptuveje su aliejumi ant nedideles ugnies...

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiov. kriaušėmis

Kalakutienos farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, grietineleje ismirkytomis batono riekelemis ir prieskoniais.1/3 dali taip paruosto farso sumaisome su kubeliais supjaustytomis kriausemis, susmulkintais krapais ir saulegrazomis.Likusias 2/3 farso padaliname pusiau. Is vienos dalies ant aliejumi pa..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su padažu 2

Isvalyta karpi pabarstome druska, zuvies prieskoniais, itriname, palaistome citrinos sultimis ir marinuojame 5-6 val. suvynioje i folija. Zuvi kepame grotelese, zariju kaitroje. Padazui susmulkiname paprika, svoguno galvute, cesnakus, krapus. Juos sumaisome su kapareliais, actu, aliejumiu, vandeniu,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: prieskoniais