25 rezultatų ieškant "porcijos"

Rytietiškai paruošti ryžių makaronai

Išvirkite ryžių makaronus ir gerai nuvarvinkite. Pakaitinkite aliejų keptuvėje, suberkite susmulkintas daržoves ir pakepinkite. Sukrėskite makaronus į lėkštes, į vidurį prikraukite daržovių ir užpilkite šaukštą padažo. Likusi padažą patiekite atskirame indelyje. Papuoškite pat..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su lašiniais

Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti miltuose. Nukratyti miltų perteklių nuo žuvies gabalėlių ir sudėti juo vieną šalia kito. Lašinius supjaustyti mažais kubeliais ir pačirškinti keptuvėje, kol jie virs spirgučiais. Spirgučius išimti, o keptuvėje žuv..

Recepto vertinimas: 0

Braškių uogienė

Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dėl to verdant jos mažiau ištyžta. Atrenkamos maždaug vienodo dydžio uogos, nuplaunamos ir, vandeniui nuvarvėjus, sudedamos į dubenį sluoksniais su cukrumi. Sekančią dieną ..

Recepto vertinimas: 2

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai

Želatina emaliuotame dubenėlyje užpilama atšaldytu virintu vandeniu ir palaikoma 2 val. Paskui statoma ant puodo su verdančiu vandeniu ir maišant ištirpdoma. Rūgusis pienas, grietinė, cukrus ir prieskoniai dubenyje sukami, kol pasidarys vientisa tiršta tyrelė. Į ją iš lengvo pilama i..

Recepto vertinimas: 2

Karbonadas su vynu

Nuluptus svogūnus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, išmušti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troškintuvą su svogūnais ir obuoliais, užpilti vynu ir tro..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais

Sudėkite baklažano riekeles į kiaurasamtį ir apibarstykite rupia jūros druska. Palikite juos 1 valandai apžiūti. Gerai įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Apkepinkite baklažanų griežinėlius mažomis partijomis, kol šiek tiek paruduos, viena partija kepama 5-7 minutes. sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su pomidorų padažu

Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutiniškos ugnies 5 minutes. Sudėkite į rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite trupu..

Recepto vertinimas: 5

Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmis

Dideliame inde suplakite aliejų, citrinos žievelę, citrinos sultis, juodąsias alyvuoges, česnaką ir baziliko lapus. Pagardinkite druska ir pipirais. Spagečius sudėkite į didelį kiekį pasūdyto verdančio vandens ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėki..

Recepto vertinimas: 0

Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kad truputį pagelstų. Sudėkite kedro riešutus ir razinas, kepinkite apie 3 minutes, kad riešutai apskrustų. Sudėkite pomidorų pastos mišinį. Įdėkite ančiuvius ir kepdami juos 5-10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Mocarelos sūris su slyvavaisiais pomidorais

Mocarelos sūrį supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite skersai į 6 storas riekeles. Nulupkite agurką ir smulkiai supjaustykite. Sutaisykite acto ir aliejaus užpilo iš alyvuogių aliejaus ir raudonojo vyno acto su baziliku ir česnaku. Į atskiras lėkšte..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Avokado salotos su rūkyta lašiša

Pagaminkite padažą ir įplakite į jį smulkiai kapotų krapų. Išskaidykite skiltelėmis greipfrutą, supjaustykite avokadą riekelėmis. Lašišą supjaustykite juostelėmis. Nupjaukite lapinės cikorijos kerpę. Lapus išskirstykite ir nuplaukite. Nuplautus lapinių cikorijų ir gražgar..

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos

Nupjaukite salotoms kerpę, lapelius smulkiai suplėšykite. Nulupkite 3 česnako skilteles ir smulkiai sukapokite. Nusunkite ančiuvių file, sudėkite į didelį dubenį salotoms ir susmulkinkite šakute. Įdėkite česnako, garstyčių, ir pipirų. Užpilkite citrinos sultimis ir viską išmai..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos

Išvirkite bulves. Nupjaukite pupelių ankštims galiukus. Virkite 5-7 minutes, kol bus minkštos. Iš acto ir smulkintų čiobrelių bei daržinio builio pagaminkite užpilą ( žiūrėti padažai salotoms ). Kietai išvirkite kiaušinius ( 10 minučių ). Nulupkite juos ir supjaustykite į ketur..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Gaivioji pagunda"

Išpjauname ananaso šerdį, o vaisių supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais, nupjauname žieveles. Ananasų žiedus sudedame į indą vieną šalia kito, apšlakstome likeriu, apibarstome 25 g cukraus. Laikome vėsiai 30 minučių. Iš vyšnių išimame kauliukus ir surišame į marlę..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių ir jogurto desertas

Mėlynes suspaudome ir išsukame su jogurtu. Į taures įdedame mėlynių ir jogurto mišinio, ant viršaus uždedame plaktos grietinėlės. Papuošiame mėtų lapeliais ir mėlynių uogomis. Pastaba. Jei turite virtuvinį kombainą, šį desertą paruošite dar greičiau. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių šerbetas

Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vientisa. Sukrečiame masę į plastikinį indą ir sandariai uždarome. Šaldome pusvalandį šaldymo kameroje. Šerbetą šaukšteliu sudedame į deserto indelius. Papuošiame uog..

Recepto vertinimas: 0

RYTIETIŠKAI PARUOŠTI RYŽIŲ MAKARONAI

Isvirkite ryziu makaronus ir gerai nuvarvinkite.Pakaitinkite riebalus keptuveje, suberkite susmulkintas darzoves ir pakepinkite.Sukreskite makaronus i lekstes, i viduri prikraukite darzoviu ir uzpilkite sauksta padazo. Likusi padaza patiekite atskirame indelyje.Papuoskite patiekala sezamu seklomis i..

Recepto vertinimas: 0

SPAGEČIAI SU PORŲ IR KUMPIO PADAŽU

Supjaustykite kumpi kubeliais, pora griezineliais ir apkepkite keptuveje su aliejumi. Isvirkite spagecius. Suppjaustykite pomidorus kubeliais. Paruoskite padaza: supilkite i puodeli piena, darzoviu sultini ir nuolat maisant suberkite miltus. Pakaitinkite, kai padazas ims tirsteti, imaisykite suri. P..

Recepto vertinimas: 0

SMULKINTŲ BANANŲ PYRAGAS

Ledus istraukti is saldiklio ir leisti patyzti. Bananus supjaustyti mazdaug 1cm didzio gabaliukais (kad nepajuostu galima apslakstyti citrinos sultimis). Sokolada istirpinti su slakeliu pieno. I patyzusius ledus sudeti banano gabaliukus ir gerai ismaisyti. Ant kiekvienos porcijos uzlieti sokolada. G..

Recepto vertinimas: 5

Troškintos krevetės

Supjaustykite krevetes i keturias dalis, ant silpnos ugnies istirpdykite puse sviesto, nugraibykite atsiradusias putas.Supilkite i puoda visas krevetes, muskata, druska bei raudonuosius pipirus ir truputi pasildykite, bet neuzvirinkite. Supilstykite kreveciu ir sviesto misini i keturis indelius ir p..

Recepto vertinimas: 0

Kremas su braškėmis

Plakimo inde suplakame kondensuota piena su pienu, konjaku ir vaniliniu cukrumi. Zelatina isbrinkiname 3-juose saukstuose pieno, istirpiname ir po truputi supilame i plakama krema. Kai kremas pradeda stingti, ji plakame,kol susidaro putos. Braskes nuplauname, perpjauname pusiau ir vidinemis pusemis ..

Recepto vertinimas: 5

Apkepta jautiena su sūriu

Jautiena isverdame su morkomis, petrazolemis, 1 svogunu, lauru lapais ir pipiru zirneliais. Padazui miltus pakepame su sviestu, ipilame sultinio, grietines ir uzverdame. Tuomet nukeliame nuo ugnies, ipilame 3-ju tryniu plakini ir iberiame pipiru. I kepti skirta inda sudedame griezineliais supjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

Strutiena su saldžiarugščiu padažu

Mesa supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepame keptuveje su aliejumi bei sviestu. Kai mesa paruduoja, ja isimame, o keptuveje toliau ruosiame padaza. Ipilame vistienos sultini, soju padaza, acta, iberiame cukraus. Ikaitiname. Ipilame vandenyje isleistu kukuruzu miltu ir tru..

Recepto vertinimas: 5

Žuvienė su raugintais agurkais

•Į verdantį vandeni sudedame į 4 dalis supjaustytus grybus, po keleto minučių žuvies gabalus ir verdame ant silpnos ugnies. Po 10 min. sudedame susmulkintą svogūną, nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, įdedame keletą pipiru grūdelių, laurų lapą, druskos. Sriuba verdame dar 20..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: porcijos