25 rezultatų ieškant "porcijos"

Kepta žuvis su sezamo sėklom

Į dubenį supilti miltus, druską ir pipirus. Siame mišinyje pavolioti žuvį. Į negilų dubenį suberti džiūvėsius ir sezamo sėklas. Kitame dubenyje išplakti kiaušinį kartu su pienu.Žuvį ištepti kiaušinio mišiniu, po to vėl pavolioti džiūvėsiuose. Didelėje keptuvėje ant vidut..

Recepto vertinimas: 5

Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais

1. Sumaišykite marinato ingredientus. Sudėkite vištienos filė į marinatą ir palaikykite šaldytuve 3–4 val. Filė apkepti. 2. Išvirkite ryžius, kaip nurodyta ant pakuotės. 3. Išimkite iš ankštpipirio sėklas ir supjaustykite jį rėžiukais. Brokolius apibarstykite kariu ir pakepkite ..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiškai paruošti ryžių makaronai

Išvirkite ryžių makaronus ir gerai nuvarvinkite. Pakaitinkite aliejų keptuvėje, suberkite susmulkintas daržoves ir pakepinkite. Sukrėskite makaronus į lėkštes, į vidurį prikraukite daržovių ir užpilkite šaukštą padažo. Likusi padažą patiekite atskirame indelyje. Papuoškite pat..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis ryžių pudingas

1. Į puodą įpilame 600ml vandens, suberiame ryžius ir verdame, kol visas vanduo nuverda. Supilame pieną ir verdame 45minutes. Atvėsiname. 2. Į ryžius supilame vanilės ekstraktą ir suberiame cukrų. Grietinėlę šiek tiek paplakame ir įmaišome į pudingą. 3. Padalijame trečda..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos guliašas su paprikomis (Jūratės)

Lašinukus ir svogūną susmulkinti. Mėsą supjaustyti 2cm storio gabaliukais. Papriką, išėmus sėklas, supjaustyti dideliais gabalėliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Pakepinti lašinukus ant silpnos ugnies, įdėti mėsą ir svogūnus. Kepinti maišant. Suberti p..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai (Jūratės)

Didelę kopūsto galvą pavirti apie 5min. Nulupti 8 lapus. Svogūną ir lašinukus susmulkinti ir pakepinti. Užpilti sultinio, suberti ryžius ir patroškinti 15min. Papriką supjaustyti kubeliais, įmaišyti į faršą, įberti prieskonių, įmušti kiaušinį, sudėti išbrinkusius ryžius su ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su česnakais ir skrebučiais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1 minutę. Sudėkite duonos skrebučius bei raudonėlį ir kepinkite apie 3 minutes, kol duona apskrus. Nuimkite nuo ugnies. Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens įdėkite spagečiu..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su česnakais, ančiuviais ir aitriosiomis paprikomis

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite papriką. Pakepinkite 2-3 minutes, kol česnakas truputį pagels. Nuimkite nuo ugnies ir išimkite česnaką bei čili pipiro gabalėlius. Į keptuvę sudėkite ančiuvius, pakepinkite 5 minutes, sutraiškydami juos šakute. Tuomet..

Recepto vertinimas: 0

Mocarelos sūris su slyvavaisiais pomidorais

Mocarelos sūrį supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite skersai į 6 storas riekeles. Nulupkite agurką ir smulkiai supjaustykite. Sutaisykite acto ir aliejaus užpilo iš alyvuogių aliejaus ir raudonojo vyno acto su baziliku ir česnaku. Į atskiras lėkšte..

Recepto vertinimas: 0

Rudens daržovių salotos

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite su rupia tarka. Dubenyje suplakite actą su cukrumi. Po truputį įplakite aliejų. Morkas ir razinas sudėkite į padažą. Išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite plonimis juostelėmis; sud..

Recepto vertinimas: 1

Plikytų špinatų salotos

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Duoną supjaustykite plonomis riekelėmis, patepkite jas alyvuogių aliejumi ir paskrudinkite keptuvėje.Nulupkite česnako skiltelę, perpjaukite pusiau ir įtrinkite ja duonos riekeles. Kietai išvirkite kiaušinius ir juos nulupkite. Baltymus atskirk..

Recepto vertinimas: 0

Jankių bulvių salotos

Gerai nuplaukite bulves. Jei jos didelės, supjaustykite. Virkite 15-20 minučių, kol bus minkštos. Gerai nusunkite. Kiaušinius išvirkite kietai. 4 kiaušinius supjaustykite į keturias skilteles papuošimui, kitus sukapokite. Majonezą, grietinę, actą, Dižono garstyčias ir petražoli..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Uogų žiedas"

Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarviname, nuvalome ir padarome iš jų tyrę. Dalį uogų paliekame papuošti. Į tyrę įmaišome 100 g cukraus ir išmirkytą biskvitą. kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį. Pastatę jį virš garų, i..

Recepto vertinimas: 0

Desertas su sultimis

Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvieną uogą supjaustome skiltelėmis. Obuolių sultis sumaišome su vaniliniu cukrumi ir užpilame ant uogų. Sumaišome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame šalto vandens kiekyje. Iš vieno greipfruto išspaudžiame sultis,..

Recepto vertinimas: 0

Braškių pica

Kiaušinius išplakame su pienu ir 2 šaukštais miltinio cukraus. Paskui po truputį suberiame miltus. Braškes supjaustome ketvirčiais. Įkaitiname 220 laipsnių karštumo orkaitėje 4 nedideles picų formeles (arba didelę skardą) ir patepame sviestu. Į įkaitintas kepimo formas supilame..

Recepto vertinimas: 4

Juodųjų serbentų ledai

Uogas nuplauname, suberiame ant virtuvinio rankšluoščio, nusausiname. 6 šakeles padedame į šaldytuvą. Nuo ktų šakelių nuskabome uogas. Į sultis suberiame cukrų užviriname. Maišydami suberiame uogas. Sumažiname kaitrą ir pridengę verdame 5 minutes. Likusias sveikas uogas sumaigome ..

Recepto vertinimas: 0

RYTIETIŠKAI PARUOŠTI RYŽIŲ MAKARONAI

Isvirkite ryziu makaronus ir gerai nuvarvinkite.Pakaitinkite riebalus keptuveje, suberkite susmulkintas darzoves ir pakepinkite.Sukreskite makaronus i lekstes, i viduri prikraukite darzoviu ir uzpilkite sauksta padazo. Likusi padaza patiekite atskirame indelyje.Papuoskite patiekala sezamu seklomis i..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ ŠALTIENA

Darzoves nuvalyti ir nuplauti. Ziedini kopusta padalinti mazomis guztelemis ir 3 minutes pavirti sudytame vandenyje. Salierus, pomidorus supjaustyti. Kiausinius nulupti ir perpjauti per puse. Skumbres file supjaustyti kubeliais. Nuskabyti petrazoliu lapelius. Viska padalinti i dubenelius porcijomis ..

Recepto vertinimas: 1

SMULKINTŲ BANANŲ PYRAGAS

Ledus istraukti is saldiklio ir leisti patyzti. Bananus supjaustyti mazdaug 1cm didzio gabaliukais (kad nepajuostu galima apslakstyti citrinos sultimis). Sokolada istirpinti su slakeliu pieno. I patyzusius ledus sudeti banano gabaliukus ir gerai ismaisyti. Ant kiekvienos porcijos uzlieti sokolada. G..

Recepto vertinimas: 5

Troškintos krevetės

Supjaustykite krevetes i keturias dalis, ant silpnos ugnies istirpdykite puse sviesto, nugraibykite atsiradusias putas.Supilkite i puoda visas krevetes, muskata, druska bei raudonuosius pipirus ir truputi pasildykite, bet neuzvirinkite. Supilstykite kreveciu ir sviesto misini i keturis indelius ir p..

Recepto vertinimas: 0

MĖSA ĮDARYTOS SALDŽIOSIOS PAPRIKOS

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogunus, nuskuskite ir sutarkuokite morkas. Morkas ir svogunus apkepinkite su aliejumi, atvesinkite, sukreskite i farsa. Farsa pagardinkite mesos prieskoniais ir gerai ismaisykite. Perpjove saldziasias paprikas pusiau isimkite seklas, o i puseles pridekite paruos..

Recepto vertinimas: 3

Įdarytos vištų krūtinėlės

Suri ir piena issukame iki vientisos mases. Pomidora supjaustome i 8 dalis ir sudedame i suri. Iberiame druskos, pipiru. Paruostas vistu krutineles pabarstome bazilikais, ant ju sudedame surio mase ir file sulenkiame per puse. Porus supjaustome ilgomis juostelemis ir jomis susukame vistienos kepsnel..

Recepto vertinimas: 5

Egiptietiška žuvis

Nuvalyta ZUVI isplauname, supjaustome porcijiniais gabaleliais, pabarstome druska bei pipirais ir apkepame keptuveje su aliejumi. Baigiame kepti orkaiteje, palaistydami aliejumi.Riesutus ir razinas pakepame nedideliame aliejaus kiekyje. Tuomet juos isgriebiame ir tame paciame aliejuje kepame pomidor..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais

Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame aliejuje 5 min., įpilame 1/2 puodelio vandens, įberiame žiupsnelį cukraus ir druskos ir troškiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome į keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuvėje, kol pagelt..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: porcijos