5 rezultatų ieškant "pjausnys"

Veršienos pjausnys

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Kiaušinį išplakti su druska ir pienu. Tada mėsos gabalus pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsiuose ir kepti. Iškepus, sudėti į puodą apšlakstyti sviestu. Iš riebalų padaryti padažą su grietine ir..

Recepto vertinimas: 0

Vienos pjausnys

Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Svogūnaus nulupti, supjaustyti 2mm storio žiedeliais, apibarstyti miltais, apkepinti su aliejumi kol gražiai pagels, išgriebti ir pasūdyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir mėsą apkepti iš abiejų p..

Recepto vertinimas: 1

Ciuricho pjausnys

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis. Porcijomis apkepiname svieste ir išimame iš keptuvės. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje likusiame svieste. Mėsą sudedame prie svogūnų, pasūdome, pagardiname pipirais. Suberia..

Recepto vertinimas: 5

Spageciai su mėsos kukuliais

Padažas: didelėje keptuvėje ant vidutiniškai karštos ugnies aliejuje pakepinkite svogūną ir morką, kepinkite apie 5 minutes kol suminkštės. Įdėkite jautieną ir kepinkite ją apie 10 minučių. Sudėkite pomidorus, pagardinkite druska. Troškinkite ant mažos ugnies apie 3 valandas, ko..

Recepto vertinimas: 5

Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu

Strutiena itriname susmulkintais svogunais, petrazolemis ir kadagiais. Laikome 3-4 vai. Tada ipilame vyna ir marinuojame per nakti. Marinuota mesa kepame ikaitintame aliejaus ir sviesto misinyje is abieju pusiu po 3-4 min. Tada mesa isimame ir laikome siltai. I keptuve supilame likusi marinata, nuve..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pjausnys