19 rezultatų ieškant "pievagrybiu"

KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Grybus nuvalykite ir supjaustykite. Pakaitinkite juos riebaluose dideliame puode. Sudėkite miltus, išmaišykite, supilkite sultinį ir virkite apie 10 minučių. Supilkite grietinėlę, pagardinkite cheresu arba portveinu, jei reikia, pridėkite druskos ir pipirų. Patiekite karštą su minkšta ..

Recepto vertinimas: 5

Pievagrybių padažas

Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui išmaišyti į keptuvę su pievagrybiais grietinę ir labai trumpai pamaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su grybais

Susmulkintą svogūną pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostelėmis, sumesti į svogūnų masę ir dar truputį pakepinti. Užpilti sojos padažo, sukrėsti faršą ir uždengus 5-7 min. troškinti. Įberti prieskonių, įdėti aitriosios paprikos padažo. Makaronus išvirti pasūdytame..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių salotos

Pomidorus supjaustome kubeliais, porus greižinėliais, konservuotus pievagrybius susmulkiname. Įdedame juodųjų alyvų. Citrinų sultis sumaišome su druska, pipirais, aliejumi ir užpilame ant salotų. Puošiame petražolėmis. Šarūnė ..

Recepto vertinimas: 3

Kumpio suktinukai su sūriu

Pievagrybių griežinėlius pakepinti su sviestu ir išgriebti. Į karštus riebalus suberti miltus, pagardinti baltuoju vynu bei grietine ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti prieskoniais. Sukrėsti pakepintus pievagrybius, įmušti kiaušinę, suberti sūrį...

Recepto vertinimas: 0

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidį supjaustyti j 6-8 dalis. Svogūnus ir česnaką nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę supjaustyti plonais griežinėliais, paspirginti keptuve ir perdėti į dubenėlį. Į riebalus, kurie liko keptuve, įpilti aliejaus, sudėti mėsą ir apkepti. Apibarstyti druska ir pipirais, išimti..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos

Sumaišome padažui skirtus produktus ir palaikome 30 min., kad įsigertų. Jeigu norime, kad padažo būtų daugiau, įpilame 2 šaukštus vandens. Didesnius salotų lapus dedame ant salotinės dugno. Mažesnius lapus sumaišome su kitais produktais, išskyrus šoninę, ir sudedame į kitą duben..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais

Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temperatūros. Pievagrybius nuvalome ir nuplauname. Kotelius atskiriame nuo kepuraičių ir smulkiai sukapojame. Kepurėles sudedame į riebalais išteptą kepimo indą. Mediniu šaukštu išsukame sviestą, sudedame sukapotus pievagrybių kotelius, susmulkintą č..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pievagrybiai

Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulkinti ir pakepinti su svogūnais. Suberti smulkintas petražoles, pipirus, druską. Šia mase įdaryti pievagrybių kepurėles. Kiaušinius išplakti su maltais džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių sriuba

Ant ugnies uždėti virti sultinį. Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, keptuvėje išlydyti sviestą ir sudėti pievagrybius. Kepti, iki kol jie pradės ruduoti, sudėti šaukštą petražolių, pakepti dar 1 minutę, tada sudėti į sultinį (kartu su sviestu, kuriame kepė), ..

Recepto vertinimas: 0

Krabų ir pievagrybių salotos

Atskirai išvirti bulves (su lupenomis), pipirus ir pievagrybius. Bulves, krabus ir pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pipirus - šiaudeliais, kumpį - kubeliais. Bulves, pipirus, kumpį ir alyvuoges sumaišyti ir apibarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Alyvuogių aliejų išpl..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košės ir pievagrybių apkepas

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į ko..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiai su sūriu

Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kotelius nupjaukite, susmulkinkite ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite šaukšte įkaitinto sviesto. Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su kepintais pievagrybių koteliais, krapais ir riešutais. Tris šaukštus r..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių užkandis gurmanams (Ramintos)

Visus produktus, skirtus padažui, sumaišome plakikliu. Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sudedame į lėkštę, užpilame padažu ir turime gardų užkandį. ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių ir pomidorų salotos (Ramintos)

Pievagrybius susmulkiname, pomidorus supjaustome kubeliais, porus - griežinėliais. Įdedame juodųjų alyvuogių. Citrinų sultis sumaišome su aliejumi, druska, pipirais ir užpilame ant salotų. Puošiame petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu

Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite, kotelius nupjaukite, susmulkinkite, kepuraites nulupkite. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir kartu su pievagrybių koteliais pakepinkite svieste. Sūrį sutrinkite šakute, sumaišykite su sausoje keptuvėje skrudintais riešutais (šiek tiek riešutų pas..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su špinatais

Nuskustas bulves išvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. pakepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, susmulkintą svogūną bei česnaką. Pasūdyti ir įdėti pipirų. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Bulves supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių tortas su kiauliena ir pievagrybių padažu

Kiaulieną sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentinį sūrį. Dalį jo paliekame "tortui" pabarstyti, o likusį sumaišome su kiauliena.Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dedame lakštinius nuolat pabar..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pievagrybiu