Grybų sklindžiai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus
Gaminimas:
160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų sumalkite, išmaišykite su 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejuje kepti nedidelius delno dydžio apvalius sklindžius, sausinimo popieriumi nusausinti nuo riebalų. Patiekite su baravykų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!