Kukuliai unguryje


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
Ungurio galva
0,5 kg žuvies faršo
Pora riekelių batono
0,5 stiklinės pieno
Kiaušinis
Virta morka
Nedidelė svogūno galva
Žuvies prieskonių
Druskos
Gaminimas:
Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir paverdame 10 min. Išėmę truputį atvėsiname. Mėsmale sumalame svogūną, virtą morką ir išmirkytą piene batoną. Viską sumaišome su žuvies faršu, įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius ir išminkę formuojame kukulius. Juos sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 10 min. Išgriebtus kukulius sudedame į išsižiojusią ungurio galvą, apdedame morkų griežinėliais, dedame į orkaitę ir kepame 15 min. Iškeptą papuošiame petražolėmis ir citrinos skiltelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!