Lapienė

Ingridientai:
600g jautienos ar kiaulienos,
400 g jaunų burokėlių su lapais,
1 morka,
1 petražolė,
1 svogūnas,
1—2 lauro lapeliai,
2 bulvės,
1—3 stiklinės grietinės,
2l. vandens.
Gaminimas
Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duonos plutelė, apiplikoma ir parauginama 2—3 dienas. Iš mėsos ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Kai mėsa suminkštėja, sudedamos nedideliais gabalėliais supjaustytos bulvės, po keleto minučių — burokėliai (kotai su lapais), lauro lapeliai. Išvirusi sriuba užbalinama grietine. Valgoma su duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!