6 rezultatų ieškant "pavoliojimui"

Kaimiški kiaulienos muštiniai

Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavoliojama miltuose. Kepama gerai įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Patiekiama, užpylus sviestu ar tuo padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis, ra..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta kiauliena

Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabalais, išmušama, pabarstoma prieskoniais ir druska. Ant gabaliuko mėsos dedamas įdaro šaukštelis, stipriai susukama, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir miltuose, kepama dideliame riebalų kiekyje. Įdarui: apvirintos kepenėlės sumaišomos su p..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiški muštiniai

Kepenys trumpai apvirinamos, sumalamos, pridedama svieste pakepintų smulkiai supjaustytų svogūnų, grūstų kmynų, pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma, dedama ant supjaustytų ir išmuštų jautienos gabalų, stipriai susukama, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..

Recepto vertinimas: 5

Keptas karosas

Paruošti karosai pasūdomi su prieskoniais sumaišyta druska, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose, kepami nepjaustyti. Patiekiami pašildytame pusdubenyje su virtomis bulvėmis, tarkuotais krienais ar raugintų agurkų salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTAS KARPIS

Karpi nuplauti po tekanciu vandeniu, nusausinti ir skersai supjaustyti porcijomis, paslakstyti citrinu sultimis, pabarstyti druska ir pipirais, tuomet palikti pastoveti. Tuomet nusausinti ir isvolioti - is pradziu miltuose, po to plaktame kiausinyje, o galiausiai - dziuvesiu trupiniuose. Lydyta svie..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pavoliojimui