25 rezultatų ieškant "patiekiant"

Pieniška ryžių košė

Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30-čiai minučių. Patiekiant galite pagardinti cinamonu, sviestu ar tarkuotomis citrinos žievelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas makaronų troškinys

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu virintu vandeniu (kad nesuliptų). Susmulkintą svogūną ir česnaką bei plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas pakepinti aliejuje. Sudėti makaronus, krevetes, paskaninti prieskoniais ir išmaišyti. Kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su obuoliais

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu vandeniu. Iš obuolių išimti sėklelizdžius ir supjaustyti plonais griežinėliais. Į grietinę įmušti kiaušinį, suberti cukrų, tarkuotą citrinos žievelę ir išplakti. Į riebalais išteptą skardą dėti..

Recepto vertinimas: 0

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišyti ir padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10 – 15 minučių. Patiekiant įberti petražolių lapelių..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos

Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplauname ir palaikome sūriame vandenyje. Tada supjaustome nedideliais žiedeliais. Papriką supjaustome šiaudeliais. Daržoves sudedame į stiklainį, užpilame paruoštu padažu, uždengiame ir bent valandą (galima ir ilgiau) laikome šaldytuve. Prieš patiek..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto kakleliai su pistacijomis

Krūtinėlę supjaustyti kubeliais. Kepenėles supjaustyti ir kartu su krūtinėle sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinius, supilti gietinę, suberti petražolių lapelius, išgliaudyti ir smulkiai sukapoti pistacijas. Pasūdyti, įberti pipirų. Kakliukus nulupti ir supjaustyti išilgai. Odeles dė..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vyšnių padažu

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepu..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų sriuba

Žiedinį kopūstą nuvalyti, padalyti į mažas ,,rožytes". Svogūną nuvalyti, susmulkinti, dėti į puode pakaitintą sviestą, pakepinti, pabarstyti miltais, dar truputį pakepinti. Supilti sultinį, pieną, grietinėlę, citrinos sultis, užvirinti, sudėti žiedinio kopūsto ,,rožytes", sum..

Recepto vertinimas: 0

Česnakų sriuba

Česnakus nuvalyti, perpjauti skilteles išilgai, susmulkinti, svogūną taip pat susmulkinti. Puode pakaitinti aliejų, jame pakepinti česnaką, svogūną, bet kad neparuduotų, nes česnakas apkars. Pabarstyti miltais, pamaišyti, supilti vyną, sultinį ir 15-20 min. pavirti. Tada supilti griet..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos bulvės

Isplakite kiausinius, supilkite į juos pieną ir vėl isplakite. Tada įdėkite 5 saukstus tarkuoto sūrio ir muskato riesuto, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į kepimo formą ar keptuvę, pries tai ją sutepus sviestu. Sudėtas bulv..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška bulvinių kukuliukų sriuba

Nuskustas bulves isvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, pertrinti per sietelį. Tada sudėti sviestą, suberti miltus, įmusti kiausinius, įberti malto muskato riesuto ir gerai suminkyti. Is teslos daryti kukuliukus, mesti į verdantį pieną ir virti 5-6 min. Pieną pasūdyti, pagal skonį įber..

Recepto vertinimas: 1

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šilto..

Recepto vertinimas: 4

Sicilietiški ryžiai

Užvirinti 3 stiklines vandens, su-berti ryžius ir 10 min. pavirti. Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad išbrinktų. Karštuose riebaluose pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, kol pagels. Sudėti supjaustytus šampinjonus ir kepti 15 min. Tada ryžius išmaišyti su pievagrybiais, kiaušinių ..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos - pomidorų sriuba

Smulkiai supjaustytą svogūną ir sutrintą česnaką pakepinti svieste, įberti miltų ir maišant dar pakepinti. Sumaišyti su sultiniu, sudėti supjaustytą papriką ir pomidorus. Virti 25 min. Baigiant sudėti visus prieskonius. Išvirusią sriubą gerai išplakti arba pertrinti per sietelį...

Recepto vertinimas: 0

Žirnių sriuba

Į perkoštą sultinį sudėti perrinktus neskaldytus žirnius ir virti. Po to įdėti bulvių, su pomidorų padažu keptą svogūną, prieskonių. Prieš patiekiant, į sriubą įdėti trintą česnaką, įberti maltų pipirų ir žalumynų...

Recepto vertinimas: 3

Pupelių sriuba su mėsa

Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultinį. Vėliau sultinį perkošti, suberti perrinktas, nuplautas, bet ne mirkytas pupeles (juodąsias arba raudonąsias), įdėti prieskonių ir virti. Baigiant sriubai virti, ją pagardinti kepintu pomidorų padažu su smulkiai pjaus..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorinė sriuba (Karinos)

Sutraiškyti visus pomidorus (ir iš skardinių, ir nuplikytus). Užkaitus puodą supilti pomodorų masę, įpilti sulčių tiek, kad gerokai apsemtų masę. Viską užvirinti. Pakepinti česnaką su svogūnu, ant galo užberti truputėlį miltų. Suberti į puodą. Suberti prieskonius, sutraišky..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukas vynuogių lapuose

Viščiukų puseles nuplaukite ir nusausinkite. Sumaišykite medų, aliejų, apelsinų sultis, čiobrelius ir vyną. Pusę gauto marinato supilkite ant paukštienos ir pastatykite nakčiai į šaldytuvą. Jei yra galimybė, marinavimosi metu, kartą ar du vištieną apverskite. Įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos tortas su persikais

Plikytai tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Mediniu šaukštu maišant kaitinti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Tešlą sudėti į..

Recepto vertinimas: 2

SILKĖ SU RAZINOMIS

Supjaustyta silkiu file deti i stiklaini, kiekviena sluoksni apibarstant smulkiai supjaustytais petrazoliu lapeliais, gerai nuplautomis razinomis. Alieju sumaisyti su pomidoru tyre, paskaninti tarkuotu muskato riesutu ir uzpilti ant silkiu. Taip paruosta silke kelias valandas palaikyti vesioje vieto..

Recepto vertinimas: 0

Tortas tiramisu

Išplakti trynius su cukrumi iki baltumo. Atsargiai įmaišyti sūrį (varškės masę) po vieną šaukštą. Atskirame inde išplakti baltymus iki putų. Viską atsargiai išmaišome. Pusę sausainių išmirkyti kavos likeryje. Sausainius išdėlioti formoje. Ant sausainių padengti pus..

Recepto vertinimas: 3

TIRAMISU

1. išvirti 2 puodelius stiprios espreso kavos, pasaldinti 4 arbatiniais šaukšteliais cukraus ir palikti atvėsti.2. ištrinti iki baltumo kiaušinių trynius su 10 šaukštų cukraus ir 4 šaukštais amareto, švelniai įmaišyti maskarponės sūrį, iki vienalytės masės.3. pusę biskvitinių s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patiekiant