25 rezultatų ieškant "patiekiant"

Brokolių Kapučino

Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalėliais ir apkepinaos puode įkaitintame aliejuse kartu su svogūnais. Supilamas vanduo, sudedamas cukrus ir sultinio kubeliai. Sriuba verdama 10 minučių, tada sudedami brokoliai ir paverdama dar 5 minutes. Sriuba gerai išmaišoma. Supilamas pien..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pomidorų salotos

Bulves, pomidorus, svogūnus supjaustykite gabalėliais, pipirus – šiaudeliais. Viską užpilkite marinatu ir palaikykite šaltai. Patiekiant į salotas įmaišykite šiaudeliais supjaustytų salotų lapų ir sukapoto kiaušinio. Papuoškite kumpio gabaliukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos

Varškė, pienas, cukrus ir sirupas ištrinami, kol gaunama vienalytė masė. Obuoliai ir kriaušės supjaustomi. Iš slyvų išimami kauliukai ir jos supjaustomos. Vaisiai sudedami į paruoštą padažą ir išmaišoma. Patiekiant užpilama sirupu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų

Supjaustykite agurką, ankštinį pipirą kubeliais, alyvuoges susmulkinkite žiedeliais. Viską gerai išmaišykite, sudėkite prieskonius, supilkite actą ir aliejų. Pasūdykite prieš patiekiant, kad neišsiskirtų daržovių sultys. Sudėkite į dubenį ir – ..

Recepto vertinimas: 0

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai su razinomis

Tešla paruošiama kaip lietiniams su mielėmis. Nuplautos ir nuvarvintos razinos sudedamos į pagamintą tešlą, ir iškepami sklindžiai. Patiekiant valdyti užpilami sviestu ar grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su voveraitėmis

Daržoves supjaustyti. Ant salotų užpilti citrusinių vaisių sulčių, aliejaus ir išmaišyti. Patiekiant apibarstyti aguonomis, moliūgų sėklomis, apelsino ir greipfruto gabaliukais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu

Veršieną supjaustyti, išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir pekepinti aliejuje. Paskui 15 minučių patroškinti. Paruošti padažą: citrinos žievelę 6 minutes blanširuoti, paskui supjaustyti. Į rieblus keptuvėje supilti vermutą ir pavirinti. Sudėti citrinos žievelę, cit..

Recepto vertinimas: 0

Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais

Mėsą kartu su kaulais sukapoti gabalais ir apkepti riebaluose. Pridėti supjaustytų svogūnų, grybų, truputi patroškinti, paskui įpilti pomidorų sulčių ir uždengus indą troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Tada pridėti miltų ir virti dar 8-10 minučių. Padažą pagar..

Recepto vertinimas: 2

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Kiauru samčiu obuoliai išimami iš sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juo..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su baklažanais

Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbieru ir palikti 1 valanadai. Po to kepti aliejuje. Svogūnus ir česnaką supjaustyti. Baklažanus supajustyti, pasūdyti ir palikti 15 minučių pastovėti. Po to apkepti aliejuje, sudėti svogūnus su česnaku ir dar pakepti. Suberti cukrų, likus..

Recepto vertinimas: 0

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Virti bulvių pyragaičiai

Bulves isvirti su lupenomis. Ataususias nulupti, 2 kartus sumalti arba sugrūsti, kad neliktų gumuliukų. Į masę suberti krakmolą, pasūdyti ir gerai isminkyti. Is teslos iskočiotus volelius suploti, įstrižai supjaustyti ir mesti į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iskyla į pavirsių, isgr..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir troškinama 30—40 min. Tada sudedamos daržovės (jos gali būti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje troškinti baklažanai

Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir pipirais ir palaikyti po svoriu ir leisti nubėgti sultims. Po to pavolioti miltuose ir pakepinti ant silpnos ugnies. Žiedais pjaustytus svogūnus taip pat pakepinti aliejuje ir įdėti smulk..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su kremu

Miltus kapoti su sviestu ir riebalais, įdėti grietinę, trynį ir atsargiai rankomis užminkyti tešlą. Padalinti į 4 dalis ir plonai iškočioti. Kiekvieną kvadratą atskirai iškepti. Birius kremo produktus gerai išmaišyti su kiaušiniais, įpilti 1/2 stiklinės šalto pieno. Likusį pien..

Recepto vertinimas: 0

Mechiko omletas

Šviežius grybus supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti svieste. Vėliau į juos sudėti išvalytas, siauromis juostelėmis supjaustytas, svieste iškeptas paprikas. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas, pomidorus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su grybais ir paprika...

Recepto vertinimas: 0

Makaronų sriuba

Makaronus išvirti. Svogūną, nuplautus pomidorus ir petražoles (šaknį) susmulkinti, apkepinti alyvų aliejuje, įdėti raudonėlio, virtus makaronus ir kepti 2 minutes. Po to įpilti sultinio ir kepti tol, kol pasieks virimo temperatūrą. Pagardinti pagal skonį druska, raudonaisiais arba ju..

Recepto vertinimas: 4

Avokadų, mangų ir mocarelos salotos

Mocarelą supjaustyti nedideliais kubeliais. Mangus nulupti, išimti kaulus, minkštimą supjaustyti kubeliais. Gražgarstes nuplauti, gerai nusausinti. Aitriąją papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Apelsinų sultis pakaitinti puode ir supylus į dubenį gerai..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti stambiai supjaustytas česnako skilteles, baziliko lapelius, smulkiai supjaustytą aitriąją papriką. Viską truputį pakaitinti. Tada sudėti konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinti apie 10 min. Kartkartėmis vis įpilti po šaukštą jau..

Recepto vertinimas: 2

GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAI

Siaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol igaus grazia geltona spalva. Kalmarus perdeti i inda, kuriame troskinsite, o i keptuve deti pusgriezineliais supjaustytus svogunus ir juos kepti. Pakepintais svogunais uzpilti kal..

Recepto vertinimas: 0

GERIAMAS CITRININIS ŠERBETAS

Nulupti citrinos zieveles. Uzvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos zieveles apie 3 min. Is citrinu isspausti sultis ir likusi tirstima uzpilti stikline karsto vandens; atvesinkite, iskoskite ir supilkite i vandeni, kur vire zieveles. Is likusio vandens ir cukraus isvirkite sirupa. Kol..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ UŽKANDIS

Pomidorus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Pora ir svoguna supjaustyti ziedeliais. Desra supjaustyti griezineliais ir pakepinti aliejuje. Po to suberti svogunus ir pora, pakepinti. Tada sudeti pomidorus ir troskinti, kol jie issileis. Sudeti smulkiai supjaustyta paprika, pasudyti, papipirinti.Cukini..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patiekiant