25 rezultatų ieškant "patiekalo"

Graikinis mėsos suvožtinis

Riekelę baltos duonos susmulkinkite gabalėliais. Apelsiną nuplaukite ir plonai nulupkite odelę. Maltą mėsą, baltą duoną, nuluptą apelsino žievelę, raudonėlius, petražoles ir sojų padažą sumaišykite į tirštą masę. Masę padalinkite į keturias dalis ir suformuokite suvožtinius..

Recepto vertinimas: 0

Angliškai įdarytos bulvės

Nupjauti virtų bulvių viršūnėles, išskobti vidų (palikti 1 cm bulvės prie odelės). Išskobtas bulves supjaustyti kubeliais (7x7 cm) ir sumaišyti su kubeliais (7x7 cm) supjaustytais pomidorais ir salierų stiebais. Tuomet įpilti Vorčesterio padažo, viską sumaišyti ir sudėti į išsko..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis

Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 valandoms. Suspausti krūtinkaulį, kad krūtinėlė taptų platesnė. Į kepimo skardoje įkaitintus riebalus dėti sviestu apteptą kalakutą, įpilti stiklinę vandens ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti kalakutą 2-3 valand..

Recepto vertinimas: 4

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Vokiškos salotos

Duonos gabalėlius suberti į skardą, apšlakstyti aliejumi ir paskrudinti. Lašišą įdėti š puodą ir užvirinti. Tada 10 minučių palikti pastovėti. Tada žuvį susmulkinti, apibarstyti druska ir sumaišyti su kaparėliais bei krapais. Paruošti padažą: actą, garstyčias ir aliejų išp..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių - varškės pyragėliai

1.Varškę su virtom bulvėm sutrinti 2.Įdėti druskos į masę 3.Į masę įdėti 1 šaukštą grietinės4.Suformuoti kukulius iš masės kurią gavot.5.Supylus aliejų į keptuvę kepti pyragėlius ..

Recepto vertinimas: 0

Fortūna

Ištriname sviestą su kondensuotu pienu, įdedame kiaušinį, soda, miltus. tešlą padaliname į 2 dalis. Į viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atvėsiname. Aguonine tešlą perskiriame į 2 dalis iškočiojame į skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine tešla. Pert..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Tešlai skirtus produktus išmaišome.Kepti 175 laipsniu orkaiteje 15-20min.Glaisto produktus pavirinti ant ne kaitrios ugnies,kol sutirštes.Supilti ant atvesusio pyrago.Pabarstyti truputi kokoso riešutu. ..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstus nuplaukite, užpilkite sultiniu ir ištroškinkite. Vėliau sudėkite prieskonius, pomidorų tyrę, kubeliais pjaustytus grybus, svieste pakepintus miltus ir pavirkite 10 minučių. Patiekdami apibarstykite žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniška paelja su veršiena

Veršienos kumpį supjaustykite siauromis juostelėmis ir pakepinkite aliejuje. Suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus, kapotus česnakus ir dar šiek tiek pakepinkite. Tada sudėkite pjaustytas paprikas, dešrą, pagardinkite prieskoniais, smulkintomis petražolėmis, supilkite sultinį ir galia..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas su cinamonu

sumaisyti miltus,cukru,soda ir cinamona.Isplakti kartu kiausinio trynius su pienu ir supilti i jau sumaisytus ingridientus.Taip pat suberti migdolo riesutus,kapota apelsina ir riebalus.Isplakti stipriai kiausiniu baltymus ir ant galo supilti i tesla.Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota skarda,..

Recepto vertinimas: 4

Studentiškos bulvės 2

Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti per burokinę tarką. Svogūna nulupti, nuplauti ir supjaustyti. Beje, vienas patarimas, pjaustant svogūną peilį galima vis pavilgyti šaltu vandeniu, kad mažiau graužtų akis jį bepjaustant. Po to viską išmaišyti, sudėti prieskonius ir kepti ant maž..

Recepto vertinimas: 5

Berlynietiška nugarinė

Į įndą sudėti nugarinę, svogūnus, morkas, lauro lapelį ir kmynų. Kepti orkaitėje 30 minučių. Išimtą mėsą suvynioti į foliją ir palikti keletą minučių orkaitėje. Kepsio skystį perkošti ir supilti vyną bei miltus, įberti pipirų, druskos ir užvirti. Tada įdėti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su vištiena

Svogunus supjaustyti grezineliais,pakepinti,supilti pomidoru tyre ir truputi patroskinti.Po to sudeti smulkiai supjaustyta vistiena,pasudyti,ideti pipiru ir viska gerai ismaisyti.tada suberti sutarkuota suri,imusti kiausini,suberti supjaustytas petrazoles,viska gerai ismaisyti. Bandeliu paruos..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu

150g pomidorų supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į užkandinę lėkštę, pagardinkite 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno supjaustykite plonais griežinėliais, išskaidykite žiedeliais ir užbarstykite ant pomidorų, salotas apšlakstykite 50g aliejinio..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "nėgriukas"

Visus ingedientus gerai ismaišyti,sodą dėti nugesintą grietinėje. Kepti apie 30 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainių bokštas

Paimti vieną sausainį, ant jo užtepti sviesto ir uogienės, ant viršaus uždėti dar vieną sausainį ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinė "Kūčia"

Stiklinę kviečių nuplaukite ir pamerkite nakčiai. Kitą dieną išvirkite, kol suminkštės, kelis kartus keičiant vandenį. Minkštus grūdus nukoškite. 500g aguonų nuplaukite, nuplikykite, 2 kartus permalkite mėsmale. Išmaišykite su 300g medaus, 500g cukraus, 50g razinų, 50g džiovint..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių su čiobreliais padažas

25g šaldytų uogų atlaidinkite ir sutrinkite blenderiu, dar suplakite su 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažu, 3g išspaustomis citrinų sunka. Pagardinkite 0,05g maltais juodais pipirais ir 0,01g džiovintais čiobreliais. Su patiekalais patiekite tik karštą. Padažą galite pasiruošti i..

Recepto vertinimas: 0

Forminių sausainių tortelis su varške

Masės paruošimas: 1. Ištrinti sviestą su cukrumi iki vientisos masės; 2. Ją sumaišyti su ištrinta varške; 3. Supilti išspaustos citrinos sultis ir labai gerai permaišyti [galima ir su mikseriu]. Sausainius trumpam įmerkti į dubenėlį su pienu. Ant sviestinio popieriaus iškloti pir..

Recepto vertinimas: 0

Pienių uogienė

Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. Po to išspauskite citriną. Skystymą supilkite į indą ir atšaldykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos šparaginės pupelės

Pupelių ankštis marinuokite nepernokusias, taip jos bus skanesnės. Pupelių ankštis nuplaukite, nupjaukite galiukus, įdėkite į puodą su vandeniu ir pavirkite 3 minutes. Po to jas išgrėbkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į švarius stiklainius, užpilkite marinatu. Stiklainius ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai

Nuplauti vienodo dydžio žali agurkai talpiai sudedami į 3 litrų stiklainį, perdedant nuvalytais svogūnais, krapais, krienų skridinėliais, ir užpilami verdančiu marinatu. Marinatas gaminamas išvirus vandenį su nurodytais prieskoniais (garstyčia, lauras, pipirai, actas, vanduo, cukrus, ..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos

Išplakt kiaušinius su majonezu ,su cukrum su druska ir su vanilinu.Išplakti .........Kai išplaki sumaišai su varške o paskui sumaišyti kepimo miltelius su miltais padaryti tesla,susukti i mazus rutuliukus galima padaryti nedidele maža skilutę viduryje ,ir virti karštame aliejuje .........

Recepto vertinimas: 4

Braškių kokteilis

Visus komponentus gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: patiekalo