Graikinis mėsos suvožtinis


Patiekalo šalis: Graikija
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 riekelė baltos duonos
1 apelsinas
400 g maltos mėsos
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
2 valgomieji šaukštai smulkintų petražolių
1 valgomasis šaukštas sojų padažo
2 valgomieji šaukštai margarino arba aliejaus
4 pita duonos gabalėliai
1 skardinė konservuotų paprikų
Gaminimas:
Riekelę baltos duonos susmulkinkite gabalėliais. Apelsiną nuplaukite ir plonai nulupkite odelę. Maltą mėsą, baltą duoną, nuluptą apelsino žievelę, raudonėlius, petražoles ir sojų padažą sumaišykite į tirštą masę. Masę padalinkite į keturias dalis ir suformuokite suvožtinius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite suvožtinius iš abiejų pusių. Orkaitėje pašildykite pita duoną, ant jų uždėkite konservuotų paprikų gabalėlius ir po iškeptą suvožtinį. Jei galima, uždėkite žiedais pjaustytų svogūnų ir pomidorų griežinėlių.
Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!