Aguročių sriuba su grybais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
200 g aguročių,
100 g šviežių baravykų,
2 bulvės,
1 petražolės šaknis,
1 morka,
1 svogūnas,
2 – 3 pomidorai,
1 šaukštas sviesto,
4 šaukštai grietinės,
3 l mėsos sultinio,
druskos.
Gaminimas:
Aguročius ir bulves supjaustyti. Morką ir petražolę pepjauti į
keturias dalis, pakepinti svieste. Baigiant kepti suberti svogūną ir
dar pakepti. Grybus smulkiai supjaustyti ir dėti į verdantį mėsos
sultinį. Virti 15 – 20 minučių. Po to sudėti pakepintas dražoves bei
bulves ir dar pavirti 15 minučių. Tada sudėti aguročius ir
supjaustytus pomidorus, pasūdyti.
Patiekti su grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!