24 rezultatų ieškant "pakelio"

Vaflinės širdutės

š „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams galima iškepti puikaus vanilės skonio vaflines širdutes. Tešlą paruoškite, kaip parašyta ant blynelių mišinio pakelio. Gerai įkaitinkite vaflinę. Patepkite šepetėliu riebalais abi vaflinės puses. Vafliai kepami kelias minutes, kol tampa tam..

Recepto vertinimas: 2

Keksas su vaisiais ir sėlenomis

Norint paruošti kekso tešlą, į pakelio turinį reikia įpilti vandens ir aliejaus. Ruošdami tešlą keksui, įpilkite šiek tiek daugiau vandens arba aliejaus, kad tešla nebūtų per daug tiršta. Suberkite razinas, abrikosus, obuolius, sėlenas ir išmaišykite. Tešlą supilkite į paruošt..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Kalėdinė eglutė"

Išsukti sviestą, į sviestą įmušti po kiaušinį, po 1 valg. š. cukraus, po 1 valg. š. persijotų miltų ir sukti tol, kol bus sudėti visi produktai, suberti van. cukrų, užminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 2 - 3 val., kad sustingtu. Iš atšaldytos tešlos iškočioti daug įv. dy..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ir mažiau ..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ..

Recepto vertinimas: 5

Tikras itališkas Tiramisu

Kiaušinius gerai nupluname su šiltu vandeniu ir muilu (aš taip darau, kadangi kiaušiniai bus naudojami nevirti). Maskaponę sumaišome su kiaušiniais, kad gautųsi vientisa masė. Biskvitinius pirštelius pamirkome kavoje ir sudame stikliniame inde sluoksnį, tada užtepame kremo sluoksnį. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas su razinomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinė sriuba

4 trynius ištrinti su 4 valgomais šaukštais cukraus iki baltumo . Užvirinti 1,5l pieno . Į ištrintus trynius įdėti puse pakelio vanilinio cukraus . Užvirus pienui sudėti baltymus , razinas, ryžius (ryžius perplauti su vandeniu , kad būtų birūs)..

Recepto vertinimas: 0

Vištų krūtinėlių filė su špinatų įdaru

Vištos filė pamuškite, špinatus supjaustykite, sūrį sutarkuokite, apibarstykite prieskoniais. Dėkite įdaro, susukite ir susmeikite mediniu smeigtuku. Į įkaitintą aliejų dėkite suktinukus ir skaniai apkepkite. Po to pašaukite į orkaitę 10 min., kad gerai iškeptų. ..

Recepto vertinimas: 5

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Vaisių plokštainis

Išplakti baltymus, suberti cukrų, plakant sudėti trynius. Tada išmaišyti su miltais, kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną. Viską gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, ant viršaus sukrauti storą sluoksnį uogų ar ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotasis pyragas

I Sluoksnis Trynius ir kiaušinį ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Tada supilti ištirpintą želatiną, išmaišyti su išlydytu margarinu. II Sluoksnis Baltymus išplakti su cukrumi ir kakava. Supilti ištirpdytą želatiną. Išmaišyti su išlydytu margarinu. III Sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Skanumėlis"

Ištrinti sviestą su margarinu, įberiant cukraus pudros. Įpilti citrinų sulčių, suberti kokosų drožles. Išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą. Sausainius permalti mėsmale, suberti cukrų, išmaišytą su kakava ir vaniliniu cukrumi. Įpilti vandens (tešla turi būti tirštoka), išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinukai su agurkais

Agurkus nuplaukite ir stambiai sutarkuokite. Susidariusį skystį nupilkite. Petražoles susmulkinkite. Varškės sūrelį išsukite su jogurtu ir petražolėmis. Pagal skonį pasūdžiusi, sudėkite tarkuotus agurkus ir atsargiai išmaišykite. Gauta mase aptepkite trikampėliais pjaustytas duono..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios bulvytės

Atskirai sutarkuok baltus sausainius ir rudus sausainius. Tada varškę padalink į dvi dalis ir įdėk pusę į rudus sausainius, o kitą į baltus ir gerai išmaišyk. Ką gi, turime baltos masės gabalą ir rudos, tai paimame po šaukštelį abejų spalvų tešlos ir su delniukais suformuojame ..

Recepto vertinimas: 5

Frankfurto vainikas

200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų bei aromatines medžiagas išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir dar truputį paplakti. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į masę. Tešlą dėti į rieba..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

Uzpilti sojos farsa verdanciu vandeniu ir pora minuciu pavirtinti ant mazos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Isbrinkusi farsa nusunkti ir sudeti i keptuve, kurioje jau turetu buti ikaites aliejus. Sojos farsas labai sugeria riebalus, todel aliejaus vis reikes pripilti. Sudeti i farsa prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

AMONIAKO PYRAGAS

Standziai isplakti baltymus su cukrumi, porcijomis deti trynius, ismaisytus su amoniaku, miltus ir gerai istrinta margarina bei supilti arako esencija. Viska gerai ismaisyti. Tesla padalyti i tris dalis. Skarda patepti taukais, iskloti taukais pateptu pergamentiniu popieriumi, ideti plona sluoksni t..

Recepto vertinimas: 5

VAISINIS TORTAS

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 3

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymu ir tryniuose istriname cukru. Tuomet dedame varske, islydyta sviesta, miltus, soda su grietine ir kefyru "nugesinta", sutrintus i tyre bananus, beriame razinas, kiausiniu baltymus ir idejus kiekviena ingredienta ismaisome. Istepame kepimo forma sviestu ir su..

Recepto vertinimas: 4

TRISPALVIS PYRAGAS

KIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMĄ DĖTI KISIELIŲ. Į ANTRĄ KAKAVĄ. O Į TRECIĄ NIEKO. KEPTI APIE 30 MIN.SKANIAUSIAS BUNA KAI KISIELIUS BUNA BRAŠKINIS ARBA AVIETINIS, VISO PAKELIO DĖTI NEREIKIA, N..

Recepto vertinimas: 5

Improvizacija su soja

Sojos gabaliukus paruošti, kaip nurodyta ant pakelio (išvirti sultinyje). Atvėsinti. Suberti česnakinė druską, kajeno pipirus ir vištienos prieskonius, apiberti krakmolu. Morkas supjaustyti gan stambiais šiaudeliais, svogūnus kubeliais, susmulkinti česnaką.Į įkaitintą keptuvę pirmiaus..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai rageliai;]

Miltus,kiaušinius,sviestą,pusantro pakelio vanilinio cukraus,miltinį cukrų sumaišyti kol bus vientisa masė. Sumaišius į indą įberti kapotus migdolus ir įmaišyti į vientisą tešlos masę.Kai migdolai išsimaišys,padaryti formeles ir 30 min. atšaldyti tešlą. Atšaldžius belieka sau..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakelio