MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

Ingridientai:
puse pakelio makaronų (geriausiai spageti)
puse pakelio sojos faršo
mažas indelis lietuviško aštraus pomidoru padažo
(jokiu budu ne kečiupo ir ne pomidorų pastos su obuoliais)
puse nedidelio svogūno arba keletas česnako skiltelių
(priklauso nuo nori
Gaminimas
Užpilti sojos faršą verdančiu vandeniu ir pora minučiu pavirtinti ant mažos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Išbrinkusį faršą nusunkti ir sudėti į keptuvę, kurioje jau turėtų būti įkaitęs aliejus. Sojos faršas labai sugeria riebalus, todel aliejaus vis reikes pripilti. Sudėti į faršą prieskonius ir smulkiai supjaustytą svogūną (ar česnaką). Išvirtus makaronus perlieti šaltu vandeniu ir sudėti į keptuvęę ant faršo. Viską gerai pakepti (faršas neturetų prikepti) ir galiausiai
įįdėti pomidorų padažžąąį;. Porąą minuččių pakepti, bet ne ilgiau, nes pomidorų padažžas pasidaro rūūgšštus. Sudėti į lėėkšštes.
(R. Krutkienė)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!