4 rezultatų ieškant "pagrindinis"

Rudasis vyno padažas

Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus miltus. Kai pagrindinis rudasis padažas išvirs, supilti vyną, pagardinti citrinos sultimis, cukrumi, aštriuoju padažu, prieskoniais. Grietinės nedėti. ..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Įkaitintuose riebaluose apkepinti miltus, įpilti sulčių ar rudos spalvos sultinio (sultinys paruduoja nuo smulkių prieskoninių daržovių). Virti 6 - 8 minutes, paskui įdėti prieskonių, sviesto, galima įpilti grietinės arba grietinėlės. ..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis baltasis padažas

Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltus, kol pagels, maišant supilti skystį, keletą minučių pavirti ir pasūdyti. Nukėlus nuo ugnies, pridėti grietinėlės ar sviesto (daugiau padažo nebevirinti). ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vokiškai

Isverdame bulves su lupenom ir morkas. Taip pat isverdame krutineles. Kai bulves ir morkos isvirs nulupame ir supjaustome kartu su marinuotais ir svieziais agurkais. Supjaustome isvirusia krutinele, tik reiketu pjaustyti stambiais gabalais. Pilame grietinele, dedame garstyciu, majonezo, pabarstome s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagrindinis