13 rezultatų ieškant "vistienos"

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos šašlykas

Į verdantį sultinį sudėti gabaliukais pjaustytas šparagines pupeles ir bulves. Truputį pasūdyti. Baigiant virti, sudėti pjaustytą mėsą. Dar pavirti ir paskaninti čiobreliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos blyneliai

Vištienos file supjaustyti mažais gabaliukais. Majonezą, miltus ir prieskonius išmaišyti ir sudėti į tešlą vištienos gabalėlius. Viską sumaišius dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti kaip blynus...

Recepto vertinimas: 4

Vištienos krūtinėlė indiškai

svoguna supjaustyti smulkiai ir deti i karsta puoda.pries tai ipylus 3 saukstus aliejaus.3 minutes kepti+po to sudeti per burokine tarka sutarkotas morkas ir cesnaka bei pora.kai viskas pusia apkepa+deti smulkiais gabaleliais supjaustyta vistiena.ir kepti apie 10 min.kai vistiena vos vos apruduoja ..

Recepto vertinimas: 2

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

500g vištienos šlaunelių filė supjaustykite kąsnio didumo gabalėliais. Dubenyje sumaišykite po stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų pagal skonį. Mišiniu užpilkite ..

Recepto vertinimas: 1

Vištienos file „lazdelės“ su ,,Daumantų“ pomidoru padažu ,,Kinietiškas“

Vištienos file supjaustome ,,lazdelėmis" (6x1 cm), apibarstome druska, pipirais. Viską išmaišius dubenyje, laikome 1 val. šaltai. Išplakame kiaušinius. Lazdeles" voliojame kiaušinių plakinyje, po to - džiuvėsėliuose ir verdame įkaitintame aliejuje 1-2 min. ,,Daumantų" Kinietišką p..

Recepto vertinimas: 5

Vistienos sriuba

Apverdame vištienos ketvirčius, nupilame sultinį. Dedame apvirtus ketvirčius i svaru vandenį ir vėl verdame. Mėsai išvirus, ja kiek atvėsiname ir susmulkiname, dedame atgal į verdantį sultinį kartu su gana smulkiai supjaustytomis bulvėmis, morka, ryžiais ir svogūnu (jei pageidaujate,..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos salotos ananase

Ananasus perpjauname pusiau ir išskobiame. Išskobtą masę supjaustome kubeliais. Dideliame inde išplakame grietinę su cukrumi. Sudedame kubeliais supjaustytą vištieną, riekelėmis supjaustytus nuluptus bananus, supjaustytus kubeliais salierų kotus, ananasų gabaliukus, mandarinų ski..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena

1. Į puodą sudedame nuplautą vištieną su kaulais, užpilame šaltu vandeniu ir užviriname. Po to nudengiame, nugriebiame putas, sudedame pakepintas prieskonines daržoves, prieskonius ir verdame ant mažos ugnies 1,5-2val., kol mėsa pasidaro minkšta. Išvirtą sultinį perkošiame. Vištie..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos kepsnys „Sombrero“

Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių po 3 min. Tada užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos krūtinėlė su ryžiais

Išvirkite ryžius.Griežinėliais supjaustykit svogūnus ir uždėkite kepti ant labai mažo kiekio aliejaus, papipirinkite ir truputėli padruskinkite. Šiaudeliais susipjaustykite paprikas ir suberkite toliau kepti su svogūnais.Po į 5min. į tą pačią keptuvę suberkite kubeliais supjaustytą..

Recepto vertinimas: 3

Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu

Svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Batoną pamirkome piene ir kartu su svogūnais sumalame.•į mėsą dedame sumaltus svogūnus, batoną, mažais kubeliais supjaustytą virtą liežuvį, įmušame kiaušinius, dedame išspaustą česnaką ar česnakų miltelių, druskos, vi..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su agurkais ir morkomis

Krūtinėlę supjaustome gabaliukais, sumaišome su prieskoniais ir citrinų sultimis ir marinuojame 10 min.•Į vištienos sultinį suberiame šiaudeliais sutarkuotas morkas ir verdame apie 10 min. ant vidutinio stiprumo ugnies. Sudedame vištieną ir dar verdame 10 min. Supilstome j lėkštes ir ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vistienos