Grybų užkandis

Ingridientai:
2—3 virtos bulvės,
stiklinė marinuotų ar sūdytų grybų,
svogūnas,
obuolys,
2 šaukštai aliejaus,
3—4 skiltelės česnako,
druskos.
Gaminimas
Grybai nuplaunami, jei labai sūrūs, nuvirinami ir supjaustomi šiaudeliais. Bulvės supjaustomos kubiukais, obuolys stambiai sutarkuojamas, svogūnas supjaustomas griežinėliais ir pakepinamas aliejuje. Česnakas smulkiai sukapojamas ir su trupučiu cukraus ištrinamas, kad suminkštėtų. Viskas pasūdomą ir sumaišoma.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!