Kapota silkė

Ingridientai:
1—2 silkės,
1 obuolys,
1 svogūnas,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas džiūvėsėlių,
1 šaukštas aliejaus ar sviesto.
Gaminimas
Silkės išmirkomos, nulupamos, atskiriami kaulai, sukapojama, sudedami pyrago džiūvėsėliai, smulkiai supjaustytas ir aliejuje ar svieste pakepintas svogūnas, smulkiai sutarkuotas obuolys, vienas kietai virtas, susmulkintas kiaušinis ir sumaišoma. Iš gautos masės lėkštėje suformuojama silkė, paviršius puošiamas susmulkintu kiaušinio baltymu ir tryniu.
Aplinkui galima dėti įvairiai išpjaustytus ridikėlius, pomidorus,, agurkus, derinant su salotų lapais, petražolių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!