25 rezultatų ieškant "obuoliai"

Obuoliai įdaryti varške

Obuoliai nuplaunami, išskobiamas vidurys. Iš varškės, razinų (prieš tai numirkytų), cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, kaiušinių užmaišoma vientisa masė. Šaukštu dedama į išskobtą obuolį , kol užsipildys ertmė. Įdaryti obuoliai kepami įkaitintoje orkaitėje iki 2..

Recepto vertinimas: 0

Silkė grietinės padaže

Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Nulupti obuoliai stambiai sutarkuojami, svogūnai smulkiai supjaustomi. Į grietinę sudedami svogūnai ir obuoliai, įpilama acto pagal skonį, pasūdoma, įberiamas žiūpsnis cukraus. Išmaišytas padažas užpilama..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės su vaisiais

Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama griežinėliais pjaustyta citrina, aplink išdėstomi sirupe virti vaisiai. Sirupui vynas su cukrumi užvirinamas, sudedamos uogos, skiltelėmis supjaustyti obuoliai ir ant silpnos ugnies pavirinama, kol vaisiai suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai karamelės sirupe

Obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Puode silpnai parausvinamas cukrus, įpilamos 2 stiklinės vandens ir citrinos sultys. Į verdantį sirupą sudedamos obuolių puselės ir, uždengus puodą, patroškinama ant silpnos ugnies 10 minučių, žiūrint kad obuoliai nesutižtų. Išvir..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Kiauru samčiu obuoliai išimami iš sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juod..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Kiauru samčiu obuoliai išimami iš sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juo..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais

Viena duonos pusė apkepama. Silkė nuvaloma, išimami kaulai. Obuoliai supjaustomi mažais plonais griežinėliais, svogūnai susmulkinami. Silkės gabaliukai ir svogūnai truputį pakepinami margarine, įdedama miltų ir skysčio, paverdama, paskui sudedami obuoliai ir dar šiek tiek pakepinama a..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai su pistacijomis ir medumi

1. Pistacijas išgliaudome ir kartu su sausainiais suberiame į virtuvinį kombainą. Susmulkiname. 2. Pistacijų ir sausainių mišinį suberiame į dubenį ir sumaišome su medumi, sviestu ir citrinų sultimis. 3. Išplauname obuolių sėklalizdžius. Nupjauname truputį apatinės dalies..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška bulvių mišrainė

Morka ir salieras stambiai sutarkuojami ir troškinami svieste. Baigiant troškinti, sudedami žirneliai, ataušinama. Bulvės, agurkai, obuoliai ir kiaušiniai supjaustomi kubiukais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus, sudedama į salotinę, užpilama majonezo, užbarstoma k..

Recepto vertinimas: 0

Vengriška bulvių mišrainė

Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu. Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir morkų apkepas

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros grūdeliai ir masė gerai išsukama. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis sudedami į varškės masę. Viskas gera..

Recepto vertinimas: 0

Virti obuoliai su uogiene

Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas. Obuoliai nulupami, išpjaunami sėklalizdžiai (tik ką nulupti dedami į parūgštintą vandenį). Po to obuoliai sumetami į verdantį sirupą ir pakaitinami (neužvirinant), kol jie suminkštės. Išgriebti iš sirupo obuoliai sudedami į gražią lė..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su cukrumi

Nuplauti ir nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, sudedami į emaliuotą keptuvę, užpilami trupučiu vandens ir kepami karštoje orkaitėje dažnai pabarstant cukrumi, kol šis truputį paraus ir obuoliai suminkštės. Atšaldžius prie jų galima patiekti šalto maldinto pieno ar grietin..

Recepto vertinimas: 3

Kepti obuoliai su vaniliniu padažu

Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai išimami sėklalizdžiai. Tuštuma užpildoma kapotu obuoliu, sumaišytu su cukrumi ir cinamonu. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant pergamentinio popieriaus, iškepami ir atšaldomi. Sustatyti į lėkštę jie užpilami padažu. Padažui tryn..

Recepto vertinimas: 5

Duonos apkepas su obuoliais

Duonos trupinukai pakepinami keptuvėje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi nedideliais gabalėliais. Į verdantį su cukrumi ir cinamonu bei citrinos žievelėmis vandenį suberiami obuoliai ir pakaitinama, kol suminkštės. Forma arba ugniai atsparu..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su obuoliais

Išverdama tiršta biri ryžių košė. Obuoliai supjaustomi skiltelėmis. Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą ar apkepo indą - 2—3cm sluoksneliu sudedama ryžių košė. Ant jos suberiami supjaustyti obuoliai, užberiamas cukrus, pri..

Recepto vertinimas: 5

Obuoliai, kepti grilyje

Išpjauname obuolių šerdis. Į įpjovas pridedame braškių džemo ir migdolų. Ant įdaro uždedame sviesto drožlių. Apibarstome cinamonu. Obuolius suvyniojame į foliją ir kepame grilyje 25-30 minučių. Pastabos: Vietoj braškių džemo galite naudoti bet kokį saldų džemą. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su obuoliais

Išverdama biri ryžių košė. Obuoliai supjaustomi skiltelėmis, išpjaunami sėklalizdžiai. Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą ar apkepo indą 2-3cm sluoksniu sudedama ryžių košė. Ant jos suberiami pjaustyti obuoliai, užberiama..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai, įdaryti razinomis ir riešutais

Siauru peiliu iš obuolių pašalinami sėklalizdžiai ir palaikomi karštoje orkaitėje, kad suminkštėtų, bet nesukristų. Pakepinti riešutai, išbrinkusios razinos sumaišomos su medumi ir šiuo įdaru užpildomos obuolių tuštumos. Baltymas išplakamas iki standžių putų, baigiant pl..

Recepto vertinimas: 5

DUONOS APKEPAS SU OBUOLIAIS

Duonos trupinukai pakepinami keptuveje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, isemus seklalizdzius, supjaustomi nedideliais gabaleliais. I verdanti su cukrumi ir cinamonu bei citrinos zievelemis vandeni suberiami obuoliai ir kaitinama, kol suminkstes. Apkepo forma istepama sviestu ir pabarstom..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI OBUOLIAI

Obuolius nuplauname, nupjauname ju virsutine dali ir isskaptuojame vidu - padarome lyg troskintuva. Vistiena supjaustome mazais gabaliukais, sudedame razinas ir sukapotus riesutus. Viska sumaisome su majonezu. I obuoliu vidu dedame idaro, virsu uzdengiame nupjauta obuolio virsune. Kad obuoliai nesut..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAI VANILINIAME PADAŽE

Vidutinio dydzio obuoliai nulupami, saukstu isskobiami seklalizdziai. Vanduo su cukrumi ir vanile uzvirinamas, sudedami obuoliai ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminksteja. Kiaurasamciu obuoliai isimami is sirupo, sudedami i plokscia stiklini pusdubeni, atausinami ir pridedami juoduju serbentu d..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAI, KEPTI SU SPANGUOLĖMIS

Obuoliai isskobiami taip, kad butu piltuvo formos tustuma. Spanguoles pabarstomos cukrumi ir sudedamos i obuoliu vidu. I skarda ipilama vandens, sudedami obuoliai ir kepama. Iskepe obuoliai uzpilami sirupu, isvirtu is obuoliu minkstimo ir spanguoliu. Sirupui spanguoles sugrudamos, sumaisomos su obuo..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių putėsiai

Obuolius nulupame, susmulkiname ir uzpilame vandeniu bei cukrumi. Kaitiname, kol obuoliai visai suminkstes. Nuo obuoliu nupilame sirupa, jame isbrinkiname ir istirpiname zelatina. Obuolius atvesiname, pertriname. I obuoliu tyre imaisome vanilini cukru, zelatina, citrinu sulciu ir ivairius susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: obuoliai