23 rezultatų ieškant "misraine"

Mišrainė „Vasara“

Virtas bulves ir burokėlį supjaustykite gabaliukais, sudėkite supjaustytą morką ir ropę, užpilkite 2 – 3 šaukštelius vandens, aliejaus ir uždengus dangčiu patroškinkite. Agurką, pomidorą, obuolį perliekite verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite. Nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška mišrainė

Kiaušinius sūrį sutarkuoti ,susmulkinti česnaką ir visus produktus sumaišyti su majonezu. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė 2

Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vandens atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais. Išvirtas žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais. Nuluptas agurkas supjaustomas griežinėliais ir sumaišomas su kalia-ropėmis bei žiediniais kop..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė

Išverdamos daržovės (kiekviena rūšis atskirai). Rauginti agurkai ir su lupenomis virtos bulvės nulupama ir supjaustoma nedideliais kubeliais. Burokėliai stambiai sutarkuojami. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Mirkyta silkė, išėmus kaulus, supjaustoma nedideliais ..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite..

Recepto vertinimas: 0

Rudens mišrainė konservavimui

Pomidorus nuplauname, blanširuojame (įdedame kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to į šaltą vandenį, pakartojame tai 2 kartus), nulupame odelę, stambiai supjaustome. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuojame. Į puodą supilame aliejų, cukrų, actą, drusk..

Recepto vertinimas: 0

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų pupelių mišrainė

Pupeles keliolikai valandų užpilame šaltu virintu vandeniu ir tame pačiame vandenyje išverdame. Minkštas pasūdome, paskui nusunkiame. Svogūną supjaustome skritimėliais. Lėkštę išklojame salotų lapais, suberiame pupeles, sudedame supjaustytą ir paspirgintą šoninę bei svogūnus, pa..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Vengriška bulvių mišrainė

Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu. Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupelių mišrainė

Bulvės supjaustomos kubiukais, svogūnas smulkiai sukapojamas. Bulvės, pupelės ir svogūnas sumaišoma, pasūdoma ir užbarstoma mairūnu. Paruošta mišrainė sudedama į salotinę, užpilama išplakta su garstyčiomis grietinė ir apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petr..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir silkių mišrainė

Bulvės ir agurkas supjaustomi plonais griežinėliais, silkė nuplaunama, išskrodžiama, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma mažais gabaliukais. Svogūnas smulkiai sukapojamas. Viskas užpilama majonezu ir lengvai sumaišoma, kad nesutrupėtų bulvės. Viršus užbarstomas kietai virtu kap..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė drebučiuose

Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais kubeliais, patroškinsite nedideliame vandens kiekyje. Į apvalų arba kvadratinį dubenį dedamos supjaustytos daržovės: pirmiausia sluoksnis bulvių, ant jų žirneliai, ant ži..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apli..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su ryžiais (Renatos P.)

Išverdam ryžius. Puode su aliejumi apkepiname svogūnus, sudedame šiaudeliais sutarkuotas morkas, vėliau pomidorus troškimaname 1val. Sudedame ryžius, dar pakaitinam ir sudedam į indelius ir sandariai uždengiame. ..

Recepto vertinimas: 3

Kalafiorų mišrainė (Giletos)

Kalafioro galvą apvirkite. Išvirkite kiaušinius. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Apvirtą kalafiorą, išvirtus kiaušinius, agurkus ir paprikas supjaustykite kubeliais. Viską sudėkite į dubenį, užpilkite majonezu ir pagardinkite druska bei pipirais...

Recepto vertinimas: 4

Konservuota kopūstų mišrainė (Ramunės)

Kopūstą smulkiai supjaustome, kitas daržoves ir obuolius sutarkuojame burokine tarka. Sumaišome ir sudedame į 3 l stiklainį. Marinatui - užviriname vandenį, supilame actą, druską, cukrų, aliejų, pipirus. Užpilame daržoves stiklainyje šiltu marinatu, atvėsiname ir į šaldytuvą. Va..

Recepto vertinimas: 1

Agurkų mišrainė su perlinėmis kruopomis

Svogūnus pjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti ir kartu su svogūnais pakepkite aliejuje. Agurkus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Nuluptus pomidorus supjaustyti griežinėliais. Perlines kruopas išvirti. Tuomet į jas sudėti visas daržoves, užpilti actu, užberti druska bei cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų ir paprikos mišrainė žiemai (Rasos)

Dideliame prikaistuvyje ar puode įkaitinti aliejų. Sudėti pjaustytus svogūnus ir virti, kol jie suminkštės. Tuomet sudėti smulkintus agurkus, pavirti 5 min. ir sudėti paprikas. Pavirti dar 5-8 min ir sudėti pomidorus be odelių. Sudėti actą, cukrų druską ir lauro lapelius. Mišrainę ..

Recepto vertinimas: 2

Pikantiška mišrainė

Batoną, česnaką, obuolį ir kiaušinį supjaustyti ir sumaišyti su tarkuotu sūriu bei majonezu. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

PORŲ IR VIŠTIENOS MIŠRAINĖ

Virtą vištienos krutinėlę supjaustyti smulkiais kubeliais.S mulkiai supjaustyti porą. Slyvas supjaustyti šiaudeliais. Viską sudėti į dubenį, suberti pipirus ir idėti majonezo. Viską išmaišyti. SKANAUS:)..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: misraine