25 rezultatų ieškant "misraine"

Sūrio-krabų mišrainė

Sūrį, krabų lazdeles, agurką stambiai supjaustyti ir išmaišyti su majonezu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių mišrainė su sūriu

Virtas bulves supjaustykite gabaliukais. Griežinėliais supjaustytą porą (trečdalį stiebo palikti) ir morkas 10 minučių patroškinkite svieste su vynu ir sumaišykite su bulvėmis. Actą sumaišykite su prieskoniais, užpilkite salotas ir palaikykite. Paskui užpilkite aliejumi, pabarstykite..

Recepto vertinimas: 5

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė 2

Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vandens atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais. Išvirtas žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais. Nuluptas agurkas supjaustomas griežinėliais ir sumaišomas su kalia-ropėmis bei žiediniais kop..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė

Išverdamos daržovės (kiekviena rūšis atskirai). Rauginti agurkai ir su lupenomis virtos bulvės nulupama ir supjaustoma nedideliais kubeliais. Burokėliai stambiai sutarkuojami. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Mirkyta silkė, išėmus kaulus, supjaustoma nedideliais ..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite..

Recepto vertinimas: 0

Rudens mišrainė konservavimui

Pomidorus nuplauname, blanširuojame (įdedame kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to į šaltą vandenį, pakartojame tai 2 kartus), nulupame odelę, stambiai supjaustome. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuojame. Į puodą supilame aliejų, cukrų, actą, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Silkių ir sūrio mišrainė

Išmirkytą ir išdarinėtą silkę bei sūrį supjaustyti kubeliais. Su aliejumi pakepintos duonos riekeles ir česnakus sugrūsti. Razinas truputį pamirkyti ir nusausinti. Visus produktus sudėti į dubenį, užpilti aliejaus ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziška bulvių mišrainė

Morka ir salieras stambiai sutarkuojami ir troškinami svieste. Baigiant troškinti, sudedami žirneliai, ataušinama. Bulvės, agurkai, obuoliai ir kiaušiniai supjaustomi kubiukais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus, sudedama į salotinę, užpilama majonezo, užbarstoma k..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su grietine

Bulvės supjaustomos kubiukais. Kiaušinio trynys, grietinė, citrinos sultys, cukrus, druska ir mairūno lapeliai gerai išplakama ir užpilama ant paruoštų bulvių. Užbarstoma smulkintų svogūnų laiškų. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Vengriška bulvių mišrainė

Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu. Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupelių mišrainė

Bulvės supjaustomos kubiukais, svogūnas smulkiai sukapojamas. Bulvės, pupelės ir svogūnas sumaišoma, pasūdoma ir užbarstoma mairūnu. Paruošta mišrainė sudedama į salotinę, užpilama išplakta su garstyčiomis grietinė ir apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petr..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kiaušinių mišrainė

Virtos bulvės ir kiaušiniai supjaustomi griežinėliais, svogūnas susmulkinamas, rūkyta menkė, išėmus kaulus ir ašakas, taip pat susmulkinama. Viskas pasūdoma, lengvai sumaišoma ir užpilama majonezu ar grietine, sumaišyta su paruoštomis garstyčiomis arba krienais. ..

Recepto vertinimas: 1

Mišrainė drebučiuose

Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais kubeliais, patroškinsite nedideliame vandens kiekyje. Į apvalų arba kvadratinį dubenį dedamos supjaustytos daržovės: pirmiausia sluoksnis bulvių, ant jų žirneliai, ant ži..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apli..

Recepto vertinimas: 0

Aštri Agnės mišrainė

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubeliais, jei pievagrybiai ne pjaustyti, tai supjaustyti, viską sumaišyti ir skanauti. Labai greitai paruošiama ir visiems patinka, bet turi būti aštru. ..

Recepto vertinimas: 2

Mišrainė prie alučio

Duoną pjaustome smulkiais kubeliais ir apkepame aliejuje. Duoną paliekame atvėsti. Smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Taip pat atvėsiname. Smulkiai supjaustome agurkėlius. Agurkėlius, svogūnus ir pupeles sumaišome. Dedame majonezo ir druskos, viską sumaišome ir atvėsiname. Atš..

Recepto vertinimas: 0

Konservuota kopūstų mišrainė (Ramunės)

Kopūstą smulkiai supjaustome, kitas daržoves ir obuolius sutarkuojame burokine tarka. Sumaišome ir sudedame į 3 l stiklainį. Marinatui - užviriname vandenį, supilame actą, druską, cukrų, aliejų, pipirus. Užpilame daržoves stiklainyje šiltu marinatu, atvėsiname ir į šaldytuvą. Va..

Recepto vertinimas: 1

Agurkų mišrainė su perlinėmis kruopomis

Svogūnus pjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti ir kartu su svogūnais pakepkite aliejuje. Agurkus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Nuluptus pomidorus supjaustyti griežinėliais. Perlines kruopas išvirti. Tuomet į jas sudėti visas daržoves, užpilti actu, užberti druska bei cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų ir paprikos mišrainė žiemai (Rasos)

Dideliame prikaistuvyje ar puode įkaitinti aliejų. Sudėti pjaustytus svogūnus ir virti, kol jie suminkštės. Tuomet sudėti smulkintus agurkus, pavirti 5 min. ir sudėti paprikas. Pavirti dar 5-8 min ir sudėti pomidorus be odelių. Sudėti actą, cukrų druską ir lauro lapelius. Mišrainę ..

Recepto vertinimas: 2

Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)

Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marinuotus agurkėlius supjaustome kubeliais. Viską gerai sumaišome, sudedame kapotas petražoles, pagardiname druska ir pipirais. Galiausiai užpilame majonezu arba alyvuogių aliejumi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė žiemai Adžika

Viską nuplovus sumalti mėsmale ir virti 1 valandą ant silpnos ugnies. Baigiant virti įpilti 1 stiklinę cukraus, 2 šaukštus druskos ir kai užvirs pridėti 200 gramų česnakų, 1 stiklinę 9% acto, 1 stiklinę aliejaus. Viską gerai išmaišyti ir dar truputi pavirti. Dėti į stik..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: misraine