24 rezultatų ieškant "misraine"

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų mišrainė

Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (aplyginamas), šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Daržovių mišrainė 2

Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vandens atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais. Išvirtas žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais. Nuluptas agurkas supjaustomas griežinėliais ir sumaišomas su kalia-ropėmis bei žiediniais kop..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė

Išverdamos daržovės (kiekviena rūšis atskirai). Rauginti agurkai ir su lupenomis virtos bulvės nulupama ir supjaustoma nedideliais kubeliais. Burokėliai stambiai sutarkuojami. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Mirkyta silkė, išėmus kaulus, supjaustoma nedideliais ..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite..

Recepto vertinimas: 0

Rudens mišrainė konservavimui

Pomidorus nuplauname, blanširuojame (įdedame kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to į šaltą vandenį, pakartojame tai 2 kartus), nulupame odelę, stambiai supjaustome. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuojame. Į puodą supilame aliejų, cukrų, actą, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Ropių mišrainė su medumi

Ropę sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su išmirkytomis razinomis, sukapotais krapais, medumi. Užpilkite aliejumi. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių mišrainė su medumi

Burokėlius gerai nuplauname ir išverdame. Ataušiname, nulupame ir supjaustome plonais stulpeliais. Svogūną nulupame, supjaustome ir pakepiname su sviestu. Visus komponentus išmaišome, pakaitiname ir vėl išmaišome. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu :..

Recepto vertinimas: 3

Silkės mišrainė

Silkę, svogūnus, pomidorus, kiaušinius supjaustyti, apipilti grietine ar majonezu ir sumaišyti. Valgyti su karštomis virtomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Vengriška bulvių mišrainė

Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu. Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupelių mišrainė

Bulvės supjaustomos kubiukais, svogūnas smulkiai sukapojamas. Bulvės, pupelės ir svogūnas sumaišoma, pasūdoma ir užbarstoma mairūnu. Paruošta mišrainė sudedama į salotinę, užpilama išplakta su garstyčiomis grietinė ir apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petr..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių mišrainė

Bulvės ir obuoliai supjaustomi griežinėliais, salieras - mažais kubiukais, pipiras ir svogūnas - smulkiai sukapojami. Viskas sumaišona, pasūdoma ir, sudėjus į salotinę, užpilama padažu. Padažui: grietinė išplakama su garstyčiomis ir majonezu, įberiama sauja smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir gelteklių mišrainė

Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti grybai pamirkomi piene, susmulkinami ir išverdami nedideliame kiekyje pasūdyto vandens. Vanduo, kuriame virė grybai, sumaišomas su majonezu, susmulkintu kiaušiniu ir pyrago džiūvėsėliais. Viskas sumaišoma. ..

Recepto vertinimas: 0

Ananasų mišrainė su česnakais

Ananasus susmulkinti ir sumaišyti su kukurūzais, pridėti grūsto česnako, uždaryti majonezu ir gerai išmaišyti. Tiekiant papuošti petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė drebučiuose

Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais kubeliais, patroškinsite nedideliame vandens kiekyje. Į apvalų arba kvadratinį dubenį dedamos supjaustytos daržovės: pirmiausia sluoksnis bulvių, ant jų žirneliai, ant ži..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apli..

Recepto vertinimas: 0

Konservuota cukinijų ir paprikų mišrainė (Ramunės)

Cukinijas nulupti, išimti sėklas, supjaustyti gabalėliais, paprikas išvalyti ir susmulkinti. Paprikas, actą, aliejų, cukrų, druską sudėti ir virti 10 minučių, tada sudėti papriką ir pomidorų padažą ir dar pavirti 10-15 minučių. Karštą sudedam į stiklainius, užsukam ir lau..

Recepto vertinimas: 4

Konservuota pomidorų ir morkų mišrainė (Ramunės)

Marinatą užvirinti. Morkas galima žalias pjaustyti griežinėliais, bet aš apverdu, nes nespėja išsitroškinti. Visas daržoves supjaustyti. Papriką, morkas ir svogūnus suberti į marinatą ir pavirti apie 10 minučių. Tada sudėti pomidorus ir dar troškinti 10 minučių. Sukrėsti į st..

Recepto vertinimas: 4

Konservuota kopūstų mišrainė (Ramunės)

Kopūstą smulkiai supjaustome, kitas daržoves ir obuolius sutarkuojame burokine tarka. Sumaišome ir sudedame į 3 l stiklainį. Marinatui - užviriname vandenį, supilame actą, druską, cukrų, aliejų, pipirus. Užpilame daržoves stiklainyje šiltu marinatu, atvėsiname ir į šaldytuvą. Va..

Recepto vertinimas: 1

Agurkų mišrainė su perlinėmis kruopomis

Svogūnus pjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti ir kartu su svogūnais pakepkite aliejuje. Agurkus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Nuluptus pomidorus supjaustyti griežinėliais. Perlines kruopas išvirti. Tuomet į jas sudėti visas daržoves, užpilti actu, užberti druska bei cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų ir paprikos mišrainė žiemai (Rasos)

Dideliame prikaistuvyje ar puode įkaitinti aliejų. Sudėti pjaustytus svogūnus ir virti, kol jie suminkštės. Tuomet sudėti smulkintus agurkus, pavirti 5 min. ir sudėti paprikas. Pavirti dar 5-8 min ir sudėti pomidorus be odelių. Sudėti actą, cukrų druską ir lauro lapelius. Mišrainę ..

Recepto vertinimas: 2

Šprotų mišrainė

Kiaušinius, ryžius ir morką išverdame, atšaldome. Sutriname arba supjaustome šprotus, supjaustom morką, svogūnus (smulkiai),kiaušinius. Sudedam ryžius, pabarstom druska ir viską gerai išmaišom su majonezu. Skanaus :) (Rita)..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: misraine