7 rezultatų ieškant "kvapniuosius"

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais

Triušį išdaryti, atskirti mėsą nuo šlaunų ir ją palikti kukuliams. Šakniavaisius įdėti į 3 l vandens, kartu su likusia triušiena ir prieskoniais. Virti 1 valandą. Paruošti kukulius: mėsą sumalti, įmušti kiaušinį, supilti grietinę, likerį, suberti petražolių lapelius, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI BARAVYKAI

Grybus nuvalyti, greit nuplauti saltu vandeniu ir sudeti i reti. Stambesnius supjaustyti nedideliais gabaleliais, mazesniu nepjaustyti. Sudrekinti puodo dugna, supilti grybus, truputi pasudyti ir kaitinti. Kai atsiranda sultis virti dar 10-15 min. Baigiant virti sudeti kvapniuosius pipirus ir griezi..

Recepto vertinimas: 3

MARINUOTI POMIDORAI SU GARSTYČIOMIS

Vandeni uzvirti, sudeti druska, cukru ir ipilti acto. Lauro lapus, kvapniuosius pipirus ir garstyciu zirnelius sudeti ant dugno, o likusia vieta uzpildyti nuplautais pomidorais. Pomidorus uzpilti karstu marinatu. Pasterizuoti 85 laipsniu temp. apie 25 min...

Recepto vertinimas: 3

RAUGINTŲ AGURKŲ SALOTOS ŽIEMAI

Agurkus 3 dienas parauginame su ivairiais prieskoniais (vysniu, juoduju serbentu lapais, cesnakais). Po to nuplauname, nupilame verdanciu vandeniu, supjaustome griezineliais, sudedame i stiklainius ir uzpilame marinatu. Puses litro stiklainiui imame 1 nedideli svoguna, 1 skiltele cesnako, 1 saukstel..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ IR VYNO PADAŽAS

Drebucius isplakame su vynu, suberiame garstyciu miltelius, dar karta ismaisome, pakaitiname iki uzvirimo, bet neuzviriname. Suberiame citrinu ir apelsinu zieveles, imbiera, kvapniuosius pipirus, supilame apelsinu sultis. Tiekiame silta prie karstu ar saltu patiekalu...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kvapniuosius